Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
kobe24
-
Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Hasse ga nadjaco u svakom segmentu igre, ne znam sta vi gledate uopste, bolji teniser u ovom trenutku i to je to, momak odlicno igra, nikakve frustracije i qrcobolja Damira nisu prevagnule, bolji igrac ce pobjediti i zdravo
Ja taman krenuo da te citiram ovdje i da napisem da se konacno slazemo, kad Damir uze prvi brejk. Kontam bolje da ipak pricekam, mozda i set kako otkine, jer je nemoguce da se s @bodijem oko tenisa slozim.
Hajde da dobijemo jednu od najgadnijih nacija na starom kontinentu!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 09 apr 2017, 15:52
Tooooooooo idemo po preokret. Možeš ti to.
Prestanite sa uvredama prema Damiru. Ukoliko vam smeta nemojte ga ni pratiti, ovo prvo i posljednje upozorenje!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
RafaGarros9
-
Kontakt:
Postao/la RafaGarros9 » 09 apr 2017, 15:53
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:
Ma upravo to druze...al djaba kad niko ovdje nije pravi navijac i svi za njega misle kao i ja da je necovjek i ovo i ono al pisu ono sto pisu samo radi odrzavanja nika i svog "ugleda" na forumu...
Evo poveo 6-5 vec je majstor,legenda i sta vec ne...

(o tome ja pricam)...
Ja navijam za Dzumija kao lud, kada izgubi znam bit sjeban skroz, jer je nas Bosanac, predstavlja nas na svim velikim turnirima, u TOP100 je, iako me nekada opasno nervira radi svog ponasanja ali yebiga takva je osoba i dosta je takvih igraca na svijetu... Ali ima na ovom forumu i previse likova koji kada Dzumi dobija svi navijaju za njega, lud za njim, kada gubi sve lose prema njemu, i evo sada je taj isti slucaj...
Pa otkad ja to govorim sad pisu jedno sad drugo ali nisu to nikakvi njegovi navijaci to su samo glumci ali jako losi glumci koje provalis za tren...i vec sam rekao pisu samo radi nekog fol "ugleda" na forumu da oni kao navijaju za nase bosnju da navijaju al u qurcu...da i sad je isti slucaj od odrona i seljacine i sta sve ne evo dobio je set i pazi sad pisanja kakvo ce da bude a i vec je:bravo majstore ,hajde, idemo damke,ne zasluzujemo te itd..al znamo da je sve to zapravo lazno... i prethodne stranice su odraz iskrenog njihovog misljenja...

Zadnja izmjena:
RafaGarros9, dana/u 09 apr 2017, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 09 apr 2017, 15:54
dovedes ih u dvoranu sa narandzastim stolicama i opet im nesto smeta

-
VGS
-
Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Tooooooooo idemo po preokret. Možeš ti to.
Prestanite sa uvredama prema Damiru. Ukoliko vam smeta nemojte ga ni pratiti, ovo prvo i posljednje upozorenje!
To uno lave, samaraj domace izdajnike

-
SlobodaTuzla1919
-
Kontakt:
Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 apr 2017, 15:55
RafaGarros9 je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:
Ma upravo to druze...al djaba kad niko ovdje nije pravi navijac i svi za njega misle kao i ja da je necovjek i ovo i ono al pisu ono sto pisu samo radi odrzavanja nika i svog "ugleda" na forumu...
Evo poveo 6-5 vec je majstor,legenda i sta vec ne...

(o tome ja pricam)...
Ja navijam za Dzumija kao lud, kada izgubi znam bit sjeban skroz, jer je nas Bosanac, predstavlja nas na svim velikim turnirima, u TOP100 je, iako me nekada opasno nervira radi svog ponasanja ali yebiga takva je osoba i dosta je takvih igraca na svijetu... Ali ima na ovom forumu i previse likova koji kada Dzumi dobija svi navijaju za njega, lud za njim, kada gubi sve lose prema njemu, i evo sada je taj isti slucaj...
Pa otkad ja to govorim sad pisu jedno sad drugo ali nisu to nikakvi njegovi navijaci to su samo glumci ali jako losi glumci koje provalis za tren...i vec sam rekao pisu samo radi nekog fol "ugleda" na forumu da oni kao navijaju za nase bosnju da navijaju al u qurcu...da i sad je isti slucaj od odrona i seljacine i sta sve ne evo dobio je set i pazi sad pisanja kakvo ce da bude a i vec je:bravo majstore ,hajde, idemo damke,ne zasluzujemo te itd..al znamo da je sve to zapravo lazno... i prethodne stranice su odraz iskrenog njihovog misljenja...

Samo mogu reci, tipicno nase bosanski

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
BosnaSTL
-
Kontakt:
Hase izgubio Husu .
-
bodi123
- Moderator
-
Kontakt:
kobe24 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Hasse ga nadjaco u svakom segmentu igre, ne znam sta vi gledate uopste, bolji teniser u ovom trenutku i to je to, momak odlicno igra, nikakve frustracije i qrcobolja Damira nisu prevagnule, bolji igrac ce pobjediti i zdravo
Ja taman krenuo da te citiram ovdje i da napisem da se konacno slazemo, kad Damir uze prvi brejk. Kontam bolje da ipak pricekam, mozda i set kako otkine, jer je nemoguce da se s @bodijem oko tenisa slozim.

Pa nista nije pogresno u tome sto sam napisao, Hasse je bio daleko bolji igrac u 2 i po seta, ali pad se morao desiti kad tad, da nije tako on bi bio Top 20 igrac jbg, iako i dalje mislim da Damir ovo tesko moze okrenuti, jer nema prava na gresku vise do kraja meca, ali eto neka me demantuje opet
Hajde doktore

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
KK_Bosna
- Moderator
-
Kontakt:
sto duze mec bude trajao vise cemo gledati poucnu pricu kako popijes red bull i sprcis najboljem prijatelju zenu

Zadnja izmjena:
KK_Bosna, dana/u 09 apr 2017, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
thelightblue
-
Kontakt:
Postao/la thelightblue » 09 apr 2017, 15:58
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:De nas ti predstavi bolje majstore

ima dosta igraca u svijetu koji se 300 puta gore ponasaju od njega...
Ko na primjer? Jer po meni Damir je iznad svih. Znate da sam ga uvjek branio i podrzavao, ali nema mogucnosti da podrzavam takvo uzasno ponasanje

-
RafaGarros9
-
Kontakt:
Postao/la RafaGarros9 » 09 apr 2017, 16:00
VGS je napisao/la:Predstavlja nas u najboljem mogucem svjetlu. Ko ga ne voli ne mora ga ni pratiti, seratori.
Hajde majstore mozes ti to

??????
majstore???
-
kobe24
-
Kontakt:
bodi123 je napisao/la:kobe24 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Hasse ga nadjaco u svakom segmentu igre, ne znam sta vi gledate uopste, bolji teniser u ovom trenutku i to je to, momak odlicno igra, nikakve frustracije i qrcobolja Damira nisu prevagnule, bolji igrac ce pobjediti i zdravo

Pa nista nije pogresno u tome sto sam napisao, Hasse je bio daleko bolji igrac u 2 i po seta, ali pad se morao desiti kad tad, da nije tako on bi bio Top 20 igrac jbg, iako i dalje mislim da Damir ovo tesko moze okrenuti, jer nema prava na gresku vise do kraja meca, ali eto neka me demantuje opet
Hajde doktore

Ma zezam se. Nemam ni ja prevelike nade, ali su svakako puno vece nego na 0-4. Da je kako da sto sigurnije uzima svoje servis gameova, ovaj ce valjda puknuti na svom bar jednom.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
SlobodaTuzla1919
-
Kontakt:
Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 apr 2017, 16:02
thelightblue je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:De nas ti predstavi bolje majstore

ima dosta igraca u svijetu koji se 300 puta gore ponasaju od njega...
Ko na primjer? Jer po meni Damir je iznad svih. Znate da sam ga uvjek branio i podrzavao, ali nema mogucnosti da podrzavam takvo uzasno ponasanje

Pa evo prvi se veliki Murray ponasa barem po meni gore od Dzumija...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
VGS
-
Kontakt:
RafaGarros9 je napisao/la:VGS je napisao/la:Predstavlja nas u najboljem mogucem svjetlu. Ko ga ne voli ne mora ga ni pratiti, seratori.
Hajde majstore mozes ti to

??????
majstore???
Zaobidji me smoru, lupas ovdje cijeli dan gluposti ne znas sta je pisanje u afektu u toku meca, optuzujes nekoga kako navija samo dok pobjedjuje. Jeb.o me svak ako je onaj Uno normalan sto te pusta da pljujes ovdje konstantno.
-
kobe24
-
Kontakt:
Osjecam brejk sad.

-
RafaGarros9
-
Kontakt:
Postao/la RafaGarros9 » 09 apr 2017, 16:05
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Pa evo prvi se veliki Murray ponasa barem po meni gore od Dzumija...
Druze niko ali niko se ne ponasa gore od njega...navest cu ti samo jedan primjer a to je ne pozdravljanje sa protivnikom ne jednom(sto se moze desiti iz nekog razloga)nego vise puta i to je jedna od stvari koje covjeka ne mogu oprati za cijeli zivot a da ne nabrajam svadje i sve ostalo...
-
SlobodaTuzla1919
-
Kontakt:
Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 apr 2017, 16:06
-
Federer17
Napokon da i njemu ova mreza pomogne. HAJDE SAD!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []