Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Tužno je ovo bogami...u mene mater koju nogomet zanima manje od petra cecha zna da je Arsenal "opet" izgubio i zajebaje me.
Eto onda bit će ti dobro kad budes sam na pdfu komentarisao tijek utakmiceanell je napisao/la:Jedina sreća nam je što sutra brani Martinez.
Vazda se gleda samo los net pa stream kasni nismo svi babini sinovianell je napisao/la:Ima mala grupica koja će gledati utakmciu.
Kad god vidim ovaj nick Ramsey16 sjetim se koliko je lik propo
Solo bend Anelanell je napisao/la:Ima mala grupica koja će gledati utakmciu.
I ti bi prop'o da 3 igras, 7 ne igras, 6 igras van svoje pozicije i tako u krugRosicky je napisao/la:Kad god vidim ovaj nick Ramsey16 sjetim se koliko je lik propo
Ove sezone 14 utakmica. Od tih 14, pola je vjerovatno ulazio s klupe. Jesi siguran da gledaš utakmice?anell je napisao/la:Ako se Ramsey nije naigro nije niko.
Nisam mislio na ovu sezonu, nego na ono vrijeme kad je igrao ko qrac ali se nekako uvijek nalazio u prvoj postavi.Kontraa je napisao/la:Ove sezone 14 utakmica. Od tih 14, pola je vjerovatno ulazio s klupe. Jesi siguran da gledaš utakmice?anell je napisao/la:Ako se Ramsey nije naigro nije niko.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
On makar trči...za razliku od nekih koji igraju k'o qrac krasni a još usput qrcem neće da mrdnu 
Dobar je Ramsey za ekipe poput Sunderlanda, Hulla, Uniteda, West Hama....
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kakvi sve likovi pišu ovde, ovaj pdf je otišao u kuratz 
Ako je Ramsey propo onda su redom propali svi osim Sancheza
Kaže srce, a i suza poneka da veseljak on će biti doveka. Đavolu bi dušu dao za merak, ja ga volim što je takav veseeeljaaak
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Navedi nekog da je nesto korisno uradioanell je napisao/la:Ramsey nije ništa korisno uradio ima godina.
Evo ima godina kako Bog me ne gleda, u grudima rupa crna kroz nju duša pobegla....anell je napisao/la:Ramsey nije ništa korisno uradio ima godina.
Sanchez, Bellerin, Giroud, Ajvobi.Ramsey16 je napisao/la:Navedi nekog da je nesto korisno uradioanell je napisao/la:Ramsey nije ništa korisno uradio ima godina.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.