FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
JerryLouis
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel Husejinovic barem na klupi? Nisam zapazio na pocetku utakmice.
Jednostavno mora bolje, bar zbog ovolikog broja navijaca.
Jednostavno mora bolje, bar zbog ovolikog broja navijaca.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Čist kao suza.zagorski je napisao/la:Ako neko gleda na tv,je li bio penal???
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Re: RE: Re: FK Sarajevo
11 000 MINIMUMbojamora je napisao/la:Što ovo niko da kaže koliko je gledalaca baš me zanima šta če te reći
Procitah sad na stranici Zrinjskog, penal regularan.zagorski je napisao/la:Ako neko gleda na tv,je li bio penal???
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
kao da igramo u Mostaru a ne na Kosevu, pa hebemu misa nisu Juventus, neznam sto smo se ovako povukli bezveze.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 09 apr 2017, 20:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Tugomoja
11 forumasa bi bolje odigralo od ovih naših a ćala i njegove formacije brani bod mi se.popele na mudo
Picketine jedne igrate pred domaćom publikom nabrojanom, ko najveće mudo
11 forumasa bi bolje odigralo od ovih naših a ćala i njegove formacije brani bod mi se.popele na mudo
Picketine jedne igrate pred domaćom publikom nabrojanom, ko najveće mudo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
JerryLouis
- Kontakt:
Jeste, Ahmetovic prvi dosao do lopte, pa ga ovaj jedan Madjar zakaci. Ne bas pretjerano puno, ali dovoljno da se svira sasvim opravdan penal.zagorski je napisao/la:Ako neko gleda na tv,je li bio penal???
Realno, Zrinjski je ozbiljnija ekipa od nas. Ali ipak se nadam pobjedi, bilo kakvoj. Najvise radi ove raje koja je dosla i pokazala jos jednom ko je broj jedan u BiH.
Sta bi tek bilo da su u klubu drugaciji vjetrovi i da ova ekipa ima sta pokazati?
Nama tako malo fali...
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Sta bi tek bilo da su u klubu drugaciji vjetrovi i da ova ekipa ima sta pokazati?
Nama tako malo fali...
Penal čist.Igra loša,Međutim ono što se mora primjetiti je da Sarajevo ima očajan igrački kadar.Pa tu je 80% igrača koji su klasične fudbalske neznalice.Pa SArajevo nema što naš narod kaže harnog momka u čitavoj ekipi,pa ne mogu da vjerujem da je neko iz uprave mogao da skupi ovoliko nekvaliteta u timu.pa hebo te život nema igrača da zna samo jednog igrača proći jedan na jedan,samo da uputi bilo kakav normalan centaršut ..i to se još bori za titulu..pa kakvi su onda ostali
Neka prica ko sta hoce, ako smo mogli dovesti Pirica, ogromnu smo grsku napravili sto smo ga preustili konkurentu. Ubijedljivo najbolji golman lige.
Kako dobra akcija sada, ovaj Hebibović je predobar igrač.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Neće nas večeras 
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Mi smo jedan veliki ****
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Sarića je trebao zamjeniti na poluvremenu. Najlošiji danas uvjerljivo.
Remi realan rezultat. Mi odigrali bezmudo prvo poluvrijeme i zbog toga nismo ni zaslužili ova 3 boda.
Nadam se da pobjeđujemo na grbavici
Remi realan rezultat. Mi odigrali bezmudo prvo poluvrijeme i zbog toga nismo ni zaslužili ova 3 boda.
Nadam se da pobjeđujemo na grbavici
Goli k u r,a c
Kar'ne, kite, ku.rčev.i
Sariću je.be.em ti rod i porod
Sariću je.be.em ti rod i porod
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 09 apr 2017, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Od govana se pita ne pravi.Pantelija je napisao/la:Mi smo jedan veliki ****
- kupus army
- Kontakt:
Dobra priprema utakmice,promjena taktike u odnosu na prethodne domace tekme,do sad je bio slucaj jak presing prvih pola sata,a sada se to cuvalo za drugo poluvrijeme,taj period smo odigrali odlicno.Losa strana utakmice je povreda Marka,kratka klupa i sto je vidljivo fizicki losa spremnost ekipe.Ja u globalu ne bih bio nezadovoljan ovim remijem da smo dobili Radnika.Idemo sad kup,pa derbi vjerovatno i utakmica koja ce definitivno reci hocemol ostati u utrci za titulu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
Hordas19xx
- Kontakt:
ne kontam sto se lelic ubaciva u 84 minuti. nema smisla. prvo poluvrjeme uzas, drugo bolje. sto je saric suto penal. piric krenuo na tu strano prije nego sto je saric dotsko loptu, i on opet pravo tamo.
Djecak koji raste, zavolio te tad!