Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Re: Serie A
Napoliju treba jedan ili dva kvalitetna beka te jedan vrhunski stoper i bili bi mnogo ozbiljnija i konkurentnija ekipa. Nadam se da će to na ljeto odraditi..
-
JuventinoVero
- Kontakt:
To se prica vec 5 sezona da im treba 1-2 pojacanja.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
Ozbiljni su Ala Roma , Liverpool , Arsenal i drustvo...jednu tekmu zabiju 7 komada sljedecu kiksaju kuci protiv Sesula....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Martens, Hamsik, Insigne, Callejon su zajedno postigli 54 gola i kombinovano imali 30 asistencija ja mislim.Ne vjerujem da takav kvartet ima ijedna druga ekipa u ligi. Pa niti Juventus.Ali osim odbrane razlika je i u mentalitetu, Napoli zna sve upropastiti protiv ekipa od kojih je realno neuporedivo jači.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Re: RE: Re: Serie A
Protiv čega!?jelle je napisao/la:Ozbiljni su Ala Roma , Liverpool , Arsenal i drustvo...jednu tekmu zabiju 7 komada sljedecu kiksaju kuci protiv Sesula....
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Sassuolojose je napisao/la:Protiv čega!?jelle je napisao/la:Ozbiljni su Ala Roma , Liverpool , Arsenal i drustvo...jednu tekmu zabiju 7 komada sljedecu kiksaju kuci protiv Sesula....
Izvini
Napoli je odlicna ekipa, nema sta, al ne mogu vise od LP, to im je plafon, no veceras su im bukvalno poklonjena tri boda i to sam znao, cim sam vidio postavku igre, Simone je veceras ispao guster i teski amater
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Očigledno nisu doveli adekvatna pojačanja od prošle sezone već, ovo što sam naveo gore bi im dalo čvrstoću i širinu nazad. Imaju fantastičan napad i vezu u kombinaciji sa par iskusnih igrača i par premladih potencijala.JuventinoVero je napisao/la:To se prica vec 5 sezona da im treba 1-2 pojacanja.
Napoli izdominirao. Jednostavne, lijepe akcije..Većinu utakmice su imali kontrolu. Lazio se kasno probudio, pa time drugo poluvrijeme učinio boljim, kvalitetnijim. Ali vidi se da je kvalitet na strani Napolija.
Ovaj Lukaku skroz čudan igrač, nekako uvijek sporo reaguje, fali mu prisebnosti i taj zadnji odlučujući korak....
Ovaj Lukaku skroz čudan igrač, nekako uvijek sporo reaguje, fali mu prisebnosti i taj zadnji odlučujući korak....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Covjece tek vidis moc juventusa, kad vidis sa kakvom lakocom napoli dobije lacia u rimu.
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Maloprije sam pricao sa jednim managerom iz Slovenije koji saradjuje sa Italijanskim klubovima, kaze mi Verratti, Dybala i Sergio Ramos jedva cekaju ljeto kako bi mogli preci u Inter.. Cak je tu doslo do nekih problema u svlacionici, ne zele vise ni da se trude do kraja sezone u svojim klubovima
- tuzlak1987
- Kontakt:
GOLMAN! Prvo to neka rijese i otjeraju prevaru.Amsterdam1312 je napisao/la:Napoliju treba jedan ili dva kvalitetna beka te jedan vrhunski stoper i bili bi mnogo ozbiljnija i konkurentnija ekipa. Nadam se da će to na ljeto odraditi..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nadam se da si uzivao koliko i miChinaglia je napisao/la:veceras na Olimpicu ljepotica kola
meni svejedno, svakako ne bismo mogli do LP, al zato vam zelim svaku srecu i da izborite EL :kafa:UrbyEmanuelson je napisao/la:Nadam se da si uzivao koliko i miChinaglia je napisao/la:veceras na Olimpicu ljepotica kola :kafa:
Bas se vidi da se Dybala ne trudi...samo sinoc podero guzovetuzlak1987 je napisao/la:Maloprije sam pricao sa jednim managerom iz Slovenije koji saradjuje sa Italijanskim klubovima, kaze mi Verratti, Dybala i Sergio Ramos jedva cekaju ljeto kako bi mogli preci u Inter.. Cak je tu doslo do nekih problema u svlacionici, ne zele vise ni da se trude do kraja sezone u svojim klubovima
Malo im je ta trojica....
rubentini se sprdaju, a bas me zanima sta ce pricat kada im Inter uzme Dybalu :kafa:
Uzet cemo vama Sms-aChinaglia je napisao/la:rubentini se sprdaju, a bas me zanima sta ce pricat kada im Inter uzme Dybalu
kada rubentini umisle da su giganti i da mogu drugima krasti igrace :urnebes: :urnebes:
mozete, al kada imaju klauzulu :rol: :rol:
mozete, al kada imaju klauzulu :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 10 apr 2017, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Jest vama tesko uzet igraca....vama cek i inter moze uzet igraca
A nije da vam nismo i prije uzimali....
A nije da vam nismo i prije uzimali....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gotovo je presao je!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.