Lakoste je napisao/la:Bilo je sigurno preko 10 milja ko jedno.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
nukleusmember
- Kontakt:
Ne treba se vraćati, jer liže NDH.High je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:kada smo kod beeša,šta je sa likom?frajko se samo javlja po tudjim temama,beeš vrati se
VVVBK
cvijeće frajer☺
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pretpostavljam oko utorka negdje.joker90 je napisao/la:Kad ćemo znati oko karata na Grbavici?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pocni, zvanicno je bilo manje kao sto rekoh.High je napisao/la:High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
Ne kontam kako oni to broje. Na sjeveru je bilo NAJMANJE 3 milje. Kad gledaš zapad sa sjevera, vidiš da je otprilike petina tribine ispunjena a petina tribine od 18.000 je preko 3.500, al eto nek je 1/6 tribine, to je opet 3 milje. Ispade da je na istoku bilo 3 milje, a tribina koja prima 8.500 ljudi je noćas bila 65% ispunjena. Sumnjam da je bilo ispod 10.500 ljudi al et'.MortemHz je napisao/la:9.000 ali je bilo malo vise.DBR1987 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Posjeta, navijanje, horde zla, koreografija... po ko zna koji put se dokazalo ko je ubjedljivo broj jedan u državi. FENOMENALNO. Ima li gdje zvanicno kolika je posjeta?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ja sam cuo 1090 okruglo da pripada nama.onaj dio iznad ulaza za hitnu i o slovo.pa sadMortemHz je napisao/la:Pretpostavljam oko utorka negdje.joker90 je napisao/la:Kad ćemo znati oko karata na Grbavici?
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
S omladinskim školama, frajlicama koje uđu besplatno i ostalim sortama bilo je 10.000.MortemHz je napisao/la:Pocni, zvanicno je bilo manje kao sto rekoh.High je napisao/la:High je napisao/la:U nedjelju nas neće biti manje od 10.000! Ako ne bude tako, počet ću slušati Jalu i čitati romane Borisa Lalića!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po mojoj procjeni dvije do dvije i po milje sjever, 4 milje istok i zapad i 50 ultrasa.skoroalen je napisao/la:Ne kontam kako oni to broje. Na sjeveru je bilo NAJMANJE 3 milje. Kad gledaš zapad sa sjevera, vidiš da je otprilike petina tribine ispunjena a petina tribine od 18.000 je preko 3.500, al eto nek je 1/6 tribine, to je opet 3 milje. Ispade da je na istoku bilo 3 milje, a tribina koja prima 8.500 ljudi je noćas bila 65% ispunjena. Sumnjam da je bilo ispod 10.500 ljudi al et'.DBR1987 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Posjeta, navijanje, horde zla, koreografija... po ko zna koji put se dokazalo ko je ubjedljivo broj jedan u državi. FENOMENALNO. Ima li gdje zvanicno kolika je posjeta?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja koliko sam vidio a imao sam fin pregled, Saric je odlično izveo penal medjutim Pirija se baci kao Kahn iz najboljih dana. Steta sto ih nismo uzeli valja se vadit na golubarniku.
ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prejadno, kupiti pola istoka i to je to. Moram poraniti ujutro cim pocnu prodavati za sjeverbaboatif je napisao/la:ja sam cuo 1090 okruglo da pripada nama.onaj dio iznad ulaza za hitnu i o slovo.pa sadMortemHz je napisao/la:Pretpostavljam oko utorka negdje.joker90 je napisao/la:Kad ćemo znati oko karata na Grbavici?
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Što se tiče forumaša, samo će džematlije stić kupit kartu jer ustaju na rani sabah.
Stiću i ja, jer nisam zasp'o prije 8AM mjesec dana. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
fakat, treba im čitav istok pokupovatiMortemHz je napisao/la: Prejadno, kupiti pola istoka i to je to. Moram poraniti ujutro cim pocnu prodavati za sjever
ja kontam da uzmem za istok, ali necu da budem sa njima, jedino ako nas bude više
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bit ce nasih na istoku milja garant. Cak i ja kontam otici nakon 12 godina tamo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:fakat, treba im čitav istok pokupovatiMortemHz je napisao/la: Prejadno, kupiti pola istoka i to je to. Moram poraniti ujutro cim pocnu prodavati za sjever
ja kontam da uzmem za istok, ali necu da budem sa njima, jedino ako nas bude više
Tako da, neces biti sam sigurno.
Samo se poredati sto blize sjeveru.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce sigurno pitara mada slabo ko dolazi na njihov stadion radi tih problema.QUARESMA 18<<< je napisao/la:fakat, treba im čitav istok pokupovatiMortemHz je napisao/la: Prejadno, kupiti pola istoka i to je to. Moram poraniti ujutro cim pocnu prodavati za sjever
- TobeYarabi
- Kontakt:
treba se organizovati i uzeti im pola istoka. ispuniti onaj dio pod slovima g-r-b-a..njih ionako nema dovoljno da napune 3 tribineMortemHz je napisao/la:Bit ce sigurno pitara mada slabo ko dolazi na njihov stadion radi tih problema.QUARESMA 18<<< je napisao/la:fakat, treba im čitav istok pokupovatiMortemHz je napisao/la: Prejadno, kupiti pola istoka i to je to. Moram poraniti ujutro cim pocnu prodavati za sjever
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al kakvo zakucavanje hordi danas.... Broj jedan, uvijek bili i ostali!!!

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
-
Hordas19xx
- Kontakt:
danas dobro tvrda utakmica. steta sto penal ili ona stativa nisu usli. ovo je moglo biti bolje a sigurno i gore. kao sto sam vec prije govorio ovo je veoma limitirana ekipa i svi bodovi protiv jakih rivala su dobrodosli. jedva cekam kraj sezone i da cala sklopi sebi ekipu kakvu on hoce. siguran sam da ce dobiti dobar budzet za pojacanja. ljudi iz kluba trebaju pod hitno da pocinju traziti igrace koji bi se mogli dovesti i poveti pricati sa njima vec sad ako je to moguce.
neke druge stcari koje su bila moja misljenja i veceras su pitvrdjeni.
1. Trebali smo dovesti pirica. mali je veoma dobar golman, iako mu je menadzer paksu. bila bi odlicna investicija. citirajte me jad vam kazem da kada ode iz nase lige odlazi sigurno za neku cifru u blizini million km.
2. Trebali smo vratit Kobiljara poslije olimpika. ili jos bolje nismo trebali raskidat sa njim. znao sam ingovorio da je mali ogromni potenclcijal samo mu treba regularbi utakmica. sta nam mali uradi za jratku vrjeme, sve nase igrace otrese. vjerujte mi momak je zvijer.
moramo se uozbiljit sto se tice dovodenje kvalitetni pojacanja, to je stvar koju zrinjski radi odlicno zafnjih par godina, a mi se hos uvijek cudimo kako imaju extra ekipu. u investmentu uvijek ima risk ali se noze mnogo dobiti. ne mozemo samo uzimati bezplatne igrace i ocekivarlti nesto bolje od prosjecne ekipe.
a ovo sto su Horde danas uradili, kapa do poda. posjeta odlicna, nadam se da su ljudi dosli sa djecom i da su klinci imali priliku vidjeti ko i sta su horde zla, i da se tako strvara nova generacija mali divova.
p.s izvinjavam se za gramatiku, postiram preko mob, a prsti mi ko hrenovke pa nekad omakne za slovo.
neke druge stcari koje su bila moja misljenja i veceras su pitvrdjeni.
1. Trebali smo dovesti pirica. mali je veoma dobar golman, iako mu je menadzer paksu. bila bi odlicna investicija. citirajte me jad vam kazem da kada ode iz nase lige odlazi sigurno za neku cifru u blizini million km.
2. Trebali smo vratit Kobiljara poslije olimpika. ili jos bolje nismo trebali raskidat sa njim. znao sam ingovorio da je mali ogromni potenclcijal samo mu treba regularbi utakmica. sta nam mali uradi za jratku vrjeme, sve nase igrace otrese. vjerujte mi momak je zvijer.
moramo se uozbiljit sto se tice dovodenje kvalitetni pojacanja, to je stvar koju zrinjski radi odlicno zafnjih par godina, a mi se hos uvijek cudimo kako imaju extra ekipu. u investmentu uvijek ima risk ali se noze mnogo dobiti. ne mozemo samo uzimati bezplatne igrace i ocekivarlti nesto bolje od prosjecne ekipe.
a ovo sto su Horde danas uradili, kapa do poda. posjeta odlicna, nadam se da su ljudi dosli sa djecom i da su klinci imali priliku vidjeti ko i sta su horde zla, i da se tako strvara nova generacija mali divova.
p.s izvinjavam se za gramatiku, postiram preko mob, a prsti mi ko hrenovke pa nekad omakne za slovo.
Djecak koji raste, zavolio te tad!
Sigurno nećemo izgubiti, to ce biti skroz zatvorena utakmica sa obadvije strane, sve do nekog zalutalog gola, nadam se u Željinoj mreži.uNbx je napisao/la:Ja vjerujem da možemo kone mlatnut. Gotovo sam siguran da nećemo izgubit. Jesam li jedini lud?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidim ja jucer ti pospanuNbx je napisao/la:Što se tiče forumaša, samo će džematlije stić kupit kartu jer ustaju na rani sabah.Stiću i ja, jer nisam zasp'o prije 8AM mjesec dana.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.