NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Duseti sto juniori trpaju. 82 gola dosada u prvenstvu. Najefikasnija ekipa. Jeli ima netko link ili stranicu gdje redovito azuriraju podatke od omladinskih liga, tocnije kadeta i juniora.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- hskzmostar
- Kontakt:
Sretno protiv Zelje,protiv nas se provukose i protiv Krupe se jedva vukli po terenu ,mislim da ce im vasa svjeza ekipa zadati dosta problema mozda cak i malo iznenadjujuci rezultat bude.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- Evolve
- Kontakt:
Ima da letimo i jedemo travu u srijedu!hskzmostar je napisao/la:Sretno protiv Zelje,protiv nas se provukose i protiv Krupe se jedva vukli po terenu ,mislim da ce im vasa svjeza ekipa zadati dosta problema mozda cak i malo iznenadjujuci rezultat bude.
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
To nam i je najveci adut...oni su mrtvi umorni,a tek im sad ide najvaznija utakmicahskzmostar je napisao/la:Sretno protiv Zelje,protiv nas se provukose i protiv Krupe se jedva vukli po terenu ,mislim da ce im vasa svjeza ekipa zadati dosta problema mozda cak i malo iznenadjujuci rezultat bude.
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Ja u srijedu ocekujem:
BILOBRK, BRALIC, BARISIC, CORLUKA, MILICEVIC
ZLOMA, LONCAR, MENALO, CABRAJA
WAGNER KRSTANOVIC
Ovo ukoliko Coric i Baraban ne budu spremni, a vjerojatno nece. Jedine dileme Miličevic ili Marković i Loncar. Ja se nadam ovom. Mislim najbolje trenutno sto imamo. Wagnera vaditi nakon prvog poluvremena.
WAGNER KRSTANOVIC
Ovo ukoliko Coric i Baraban ne budu spremni, a vjerojatno nece. Jedine dileme Miličevic ili Marković i Loncar. Ja se nadam ovom. Mislim najbolje trenutno sto imamo. Wagnera vaditi nakon prvog poluvremena.
To nas je i kostali ove sezone96BadBoy je napisao/la:Tanki smo pravo nazad
Vidi statistiku primljenih golova ali opet Pandžu i Brekala nipošto. Kikseri su. Eventualno Marković unutra radi igre u obrani ali onda Pisi propalo za bilo kakav kvalitetan centarsut. Coric ozlijeđen, jedina opcija Corluka. Zadnji vezni siguran Zloma. E sad meni po zelji je Stjepan. Marina je los dozla Boga, Sesara vise ne vidim ni u kakvim kombinacijama. Jedino Ivankovic. Ostali je jedino sto imamo i logičan odabir.
Ja bi radije Wagnera ubacio u drugom, mislim da Željo u 60toj neće moć hodati.PERO1234 je napisao/la:Ja u srijedu ocekujem:
WAGNER KRSTANOVIC
...
Imas sve na sluzbenoj stranici savezaPERO1234 je napisao/la:Duseti sto juniori trpaju. 82 gola dosada u prvenstvu. Najefikasnija ekipa. Jeli ima netko link ili stranicu gdje redovito azuriraju podatke od omladinskih liga, tocnije kadeta i juniora.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Slazem se s Orjunasem,Jure da igra od prve,a kad oni padnu,ulazi Caca da ih rijesi...ali opet svi znamo kako su utakmice u kojima Waga nije igrao od prve zavrsavale
EKONNP
Yebem ti kad ce vise ta srida,nemogu docekat aaaa yebote dan,Kup je naš!!!
Igraj Široki ti si najbolji!
Da li će biti prenos ili neki stream sad u srijedu? 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bit će prijenos na naša.tv a vjerojatno i neki stream.Raonffa je napisao/la:Da li će biti prenos ili neki stream sad u srijedu?
...
Čekaj, to je ona televizija što je prenosila i dvomeč između Širokog i Zrinjskog sad u četvrtfinalu?Orjuna je napisao/la:Bit će prijenos na naša.tv a vjerojatno i neki stream.Raonffa je napisao/la:Da li će biti prenos ili neki stream sad u srijedu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da, i bilo je streama.Raonffa je napisao/la:Čekaj, to je ona televizija što je prenosila i dvomeč između Širokog i Zrinjskog sad u četvrtfinalu?Orjuna je napisao/la:Bit će prijenos na naša.tv a vjerojatno i neki stream.Raonffa je napisao/la:Da li će biti prenos ili neki stream sad u srijedu?
...
HvalaOrjuna je napisao/la: Da, i bilo je streama.
Bilobrk
Corluka(coric) Bralic Barisic Markovic
Zloma Stipe
Menalo Caca Cabraja
Krstanovic
Zloma Stipe
Menalo Caca Cabraja
Krstanovic
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
I ja mislim da cemo u ovoj postavi istrcati, sumnjam da ce Milicevic dobiti priliku u ovakvoj utakmici...LoveSB96 je napisao/la:Bilobrk
Zloma Stipe
Menalo Caca Cabraja
Krstanovic
Jos dva dana...
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Nazalost,Barabana necemo gledat ni u dvomecu sa Zeljom,ne popusta bol u trbusnom zidu..
Bilobrk
Corluka Bralic Barisic Markovic
Menalo Zloma Loncar Cabraja
Wagner
Krste
Iako bi vise volio pravog defanzivnog veznog umjesto Krstanovica,a Wagu gurnit u spic
Bilobrk
Corluka Bralic Barisic Markovic
Menalo Zloma Loncar Cabraja
Wagner
Krste
Iako bi vise volio pravog defanzivnog veznog umjesto Krstanovica,a Wagu gurnit u spic
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, leo1946, Mocvara1991, PingoFTW i 79 gostiju.