65PitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).
Sad ćemo malo matematike, igra je: Koliko će FKS imati bodova na kraju sezone?
Minimalno: 48 bodova
Maximalno: 69 bodova
Ostalo još 7 utakmica, citirajte ovaj komentar i samo napišite prognozu, neću dušiti svaki dan listom učesnika.
Prognoziranje traje do prvog zvižduka na utakmici slijedećeg kola. Najstarija prognoza kod duplikata dobija.
Sretno!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
hrn je napisao/la: 62
Burberry46 je napisao/la: 63
dundee je napisao/la: 65
To su vam duplikati, preostalo je 48-57, 68-69.
Samo Saraj'vo.
- Burberry46
- Kontakt:
57PitarBordo je napisao/la:hrn je napisao/la: 62Burberry46 je napisao/la: 63dundee je napisao/la: 65
To su vam duplikati, preostalo je 48-57, 68-69.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- PitarBordo
- Kontakt:
Ostali samo ovi nerealni sad. 
Hajde kad se popuni 57-69, oni koji nisu učestvovali mogu prognozirati duple, ako pogode najstarija dupla dobija utješnu nagradu: dres FKS.
Znači još 68 i 69 da se prognozira i onda ostali koji nisu učestvovali mogu prognozirati duple za utješnu nagradu.
Hajde kad se popuni 57-69, oni koji nisu učestvovali mogu prognozirati duple, ako pogode najstarija dupla dobija utješnu nagradu: dres FKS.
Znači još 68 i 69 da se prognozira i onda ostali koji nisu učestvovali mogu prognozirati duple za utješnu nagradu.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo, ja vise ne ucestvujem dok auto ne bude nagrada 
- PitarBordo
- Kontakt:
69bod....meni je dovoljna titula a dres i godisnju poklanjam nekome ko nije u mogucnosti da kupi...pa neka @pitarbordo odluci kome. Bitno je da ja pobijedim u pogadjanju i donesem titulu

E,jesi kralj..PitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).
Ostalo još 7 utakmica, citirajte ovaj komentar i samo napišite prognozu, neću dušiti svaki dan listom učesnika.
Prognoziranje traje do prvog zvižduka na utakmici slijedećeg kola. Najstarija prognoza kod duplikata dobija.
Sretno!
U dilemi sam: 62,63,65
Najblizi sam 63 ali Morto vec uletio s tom cifrom..
Neka bude 65
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
65bodovaPitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).
Sretno!
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Zadnja izmjena: baboatif, dana/u 10 apr 2017, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad,jedan je HASE
Svaka čast Pitar
Okrenuti se Mladosti! Očekuje nas još jedna jako Jako teška utakmica, Husref je to! Nadam se rezultatu 2-0 aBd!
Okrenuti se Mladosti! Očekuje nas još jedna jako Jako teška utakmica, Husref je to! Nadam se rezultatu 2-0 aBd!
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve ti je to zauzeto, sačekaj da neko prognozira 68 pa da igraš za utješnu.socrates je napisao/la:E,jesi kralj..PitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).
Sretno!![]()
U dilemi sam: 62,63,65
Najblizi sam 63 ali Morto vec uletio s tom cifrom..
Neka bude 65
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2:0 bi bilo savrsenoMemara je napisao/la:Svaka čast Pitar![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
69bod....meni je dovoljna titula a dres i godisnju poklanjam nekome ko nije u mogucnosti da kupi...pa neka @pitarbordo odluci kome poklanja dres i godusnju. Ja zelim da donesem titulu

Nije zanimljivo tako, bolje da prognozira preostalih 7 utakmica kako ce zavrsiti. Eo ja kazem 3 pobjede kontra Radnika i Krupe. Remi u Mostaru i na Kosevu protiv Zeljeznicara te pobjeda na Grbavicu protiv Zeljeznicara. To ti ga dodje 65 bodEva.
Ne znam kako moze biti 68,matematicki jos 20 boba ne mozemo uzeti iz 7 tekmi,ili sam ja u bloku trenutno 
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
7x3socrates je napisao/la:Ne znam kako moze biti 68,matematicki jos 20 boba ne mozemo uzeti iz 7 tekmi,ili sam ja u bloku trenutno
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Bravo.socrates je napisao/la:Ne znam kako moze biti 68,matematicki jos 20 boba ne mozemo uzeti iz 7 tekmi,ili sam ja u bloku trenutno
Drugi krug za utješnu može da počne, s tim da ćemo priznati Lakoste-u 65 za utješnu.
Samo Saraj'vo.
62
@zlo87 će mi ustupit kartu, jer je redovan na sjeveru.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Svaka cast paša. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
nisam ni skontao da je za istočnu, dogovorit ćemo seuNbx je napisao/la:62
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.