Bravo.socrates je napisao/la:Ne znam kako moze biti 68,matematicki jos 20 boba ne mozemo uzeti iz 7 tekmi,ili sam ja u bloku trenutno
Drugi krug za utješnu može da počne, s tim da ćemo priznati Lakoste-u 65 za utješnu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bravo.socrates je napisao/la:Ne znam kako moze biti 68,matematicki jos 20 boba ne mozemo uzeti iz 7 tekmi,ili sam ja u bloku trenutno
nisam ni skontao da je za istočnu, dogovorit ćemo seuNbx je napisao/la:62
@zlo87 će mi ustupit kartu, jer je redovan na sjeveru.
Ew 59PitarBordo je napisao/la:U igri za utješnu još 59, 60, 66 i 69
60.PitarBordo je napisao/la:Hajde još tri mjesta. Imajte na umu neko sigurno pogađa!!!
66PitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).
Sad ćemo malo matematike, igra je: Koliko će FKS imati bodova na kraju sezone?
Minimalno: 48 bodova
Maximalno: 69 bodova
Ostalo još 7 utakmica, citirajte ovaj komentar i samo napišite prognozu, neću dušiti svaki dan listom učesnika.
Prognoziranje traje do prvog zvižduka na utakmici slijedećeg kola. Najstarija prognoza kod duplikata dobija.
Sretno!
On ako pogodi trazit ce dres barcelone yebo toMokes je napisao/la:60.PitarBordo je napisao/la:Hajde još tri mjesta. Imajte na umu neko sigurno pogađa!!!
Respect
Ne, trazicu dres TotijaFrancescoTotti je napisao/la:On ako pogodi trazit ce dres barcelone yebo toMokes je napisao/la:60.PitarBordo je napisao/la:Hajde još tri mjesta. Imajte na umu neko sigurno pogađa!!!
Respect
Moze igrat.Mokes je napisao/la: Ne, trazicu dres Totija
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.