Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
5-6 milja ili što bi na Grbavici rekli 10-12?OsmanhodzicBuco je napisao/la:Pitar bordo, kakav si za posudit jedno 5-6 milja?
Brutalno hahahahahahPitarBordo je napisao/la:5-6 milja ili što bi na Grbavici rekli 10-12?OsmanhodzicBuco je napisao/la:Pitar bordo, kakav si za posudit jedno 5-6 milja?
Javi Franji da je tekma u Subotu, i da se ne igra na Koševu.PitarBordo je napisao/la:Puste 3 milje ulaznica, kažu bilo 3.100, plate ostale medije da kažu da je bilo 6 milja. Hajde ti sad skontaj šta su htjeli.
Makar ćemo im prosjek popraviti sa onih 1.100 ulaznica što ćemo dobiti za derbi.
Jeste, tu su MortemHz i socratesThrillerHz je napisao/la: Jel moze 63 bodova? Il je popunjeno?
Pucaj 69PitarBordo je napisao/la:Jeste, tu su MortemHz i socratesThrillerHz je napisao/la: Jel moze 63 bodova? Il je popunjeno?
Imaš samo 69 i 55 za utješnu, i 48-54 za glavnu.
Ne hajcaj ga vidis da sto je zlatni sponzor za klub,on je ovdje za pitarski puk..bodi123 je napisao/la:Sljedece sezone brat ce organizovat i buseve za gostovanja iz svog dzepa.
55 dista za evropePitarBordo je napisao/la:Hajde još jedna igrica, i ovaj put dres + sezonska za sl. sezonu za istočnu tribinu (kada budu puštene u prodaju).
Sad ćemo malo matematike, igra je: Koliko će FKS imati bodova na kraju sezone?
Minimalno: 48 bodova
Maximalno: 69 bodova
Ostalo još 7 utakmica, citirajte ovaj komentar i samo napišite prognozu, neću dušiti svaki dan listom učesnika.
Prognoziranje traje do prvog zvižduka na utakmici slijedećeg kola. Najstarija prognoza kod duplikata dobija.
Sretno!
A gde je mojih 64PitarBordo je napisao/la:
Sad ćemo update, to sam na brzinu.escobarpablo je napisao/la:A gde je mojih 64PitarBordo je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: benko21, Kockoglavi, Kyle88, UltraNorth i 82 gosta.