FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 10 apr 2017, 19:59

Amca007 je napisao/la:Kampus najidealnije mjesto. Ako ne onda ovaj rusit i pravit novi. Meni se na ovaj stadion vise ne ide nikako. Fuj hebo ga lavor i atletska staza..
Razumijem nezadovoljstvo, ali ja sam najljepše trenutke svog života proveo na tom stadionu kakav god da je, hiljadu me emocija veže, ne znam kako možeš pljuvat po njemu. Ipak je Koševo dio naše historije i prst-nokat u korelaciji sa našim klubom. Nosi ime naše najveće klubske i gradske legende, na koncu konca. :oops:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MaroonSquad
Kontakt:

Post Postao/la MaroonSquad » 10 apr 2017, 20:03

Amca007 je napisao/la:Kampus najidealnije mjesto. Ako ne onda ovaj rusit i pravit novi. Meni se na ovaj stadion vise ne ide nikako. Fuj hebo ga lavor i atletska staza..
Brate uz duzno postovanje ne mozes bit papak kao strumfovi i govorit za stadion na kojem je odrzana najveca priredba koju je ovaj grad ikad imao i koji je ugostio citav svijet i otvorio vrata Sarajeva svijetu da je lavor. Malo postovanja nije na odmet, stadion je dotrajao i dao je svoje al nema potrebe za omalovazavanjem i nekim papanskim strumfovskim nadimcima. :bih:
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 apr 2017, 20:11

Dosta puta se zapocinjala prica oko stadiona.
Dosta puta smo ostali razocarani jer se malo radilo na tome.

Sto se mene tice, sve preko 20k je previse.
Ne treba praviti stadion ako ce 3 iki 4 puta biti napunjen do posljednjeg mjesta.

Ukoliko stvarno ima istine u ovome, onda stadion od 15k do 20k je sasvim uredu.

Napraviti da bude po svim pravilima Fife i Uefe, imati svoj dom.

Podrzavam izgradnju novog stadiona prije nego da se renovira Kosevo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 10 apr 2017, 20:12

1. Ako FK Sarajevo bude pravilo svoj stadion, sta onda sa Kosevom. Zjapit ce prazno, ustvari jednom godisnje ce ga posjetiti neki estradni umjetnik iz istocnog komsiluka.
2. FK Sarajevo je emotivno vezano za Kosevo. Postoje mnogi stadioni u evropi sa atletskom stazom, pa se na njima igra Liga prvaka.
3. Mislim da Kosevu treba jedna natkrivena tribina, zatim uređenje ulaza, novi semafor i nove kabine za novinare. Te stvari bi Opstina, Savez, FKS uz sponzore mogli zajedno napraviti. Pa yebena Listica je proslo ljeto natkrila drugu tribinu.
SARAJEVO

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 apr 2017, 20:16

@unbx
Ma to je cisto da se popuni tabela :D dje cu ovo pogoditi :D hahah
Sto se stadiona tice, slazem se da je to prazna prica; nema prostora za novi, a AFH je preskup za renoviranje. Ja vjerujem da je lakse napraviti novi stadion nego postojeci renovirati..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 apr 2017, 20:17

Ako će se pravit na obroncima grada, nema potrebe za većim kapacitetom od 15k. Loš gradski prevoz + velika udaljenost od centra = očajna posjeta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 apr 2017, 20:18

Sarajevo nema pare za novi stadion i to je svima realnim jasno. I ovi što prave tribinu poput Željezničara i Slobode prave tribinu od para navijača i od opštinske i gradske sise.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 apr 2017, 20:27

Vidite šta ovi majmuni po opštini rade samo sastanče i sastanče, prave razonorazne preidejne projekte i fol ih prezentuju, dolaze nekakavi crni kinezi na razgovore sve ubleharenje da prolazi dan za danom na mandatu i da se uzima odlična plata za sjedenje i prezentacije po sastancima. Svi gledaju kako se mogu uvaliti u bilo kakav projekat da dobre pare hajruju.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 apr 2017, 20:37

Dok Sarajevo ne bude imalo vlastite pare namjenjene za stadion nema ništa od priča o novom ili rekonstruiranom stadionu. Sve se vrti oko love i svi sastanci i prezentacije su ubleharenje samo da bi se moglo vidjeti gdje se ko nalazi i koliko.
SRETAN BROJ - 1725

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 apr 2017, 20:48

ElCartel11 je napisao/la:15k definitivno premalo ako bi vec gradili stadion. Kad od te cifre oduzmemo broj za gostujuce navijace i tampon zone, VIP nabiguzance, novinare, prazna sjedista po propisima UEFA/FIFA na ostalim tribinama zbog sigurnosti, dodjemo do neke cifre oko 10k za nase navijace sto je po meni premalo.
Kao sto rece @uNbx stadion od 20k-25k taman [emoji106]
Stadion se ne pravi radi dvije, tri utakmice godisnje, nego za cijelu sezonu.
12 do 15 hiljada je maximum za nase potrebe, ako i toliko. 10 do 12 hiljada bi bilo sasvim ok.

Da se gleda par utakmica godisnje, Real i Barca bi pravili stadione od 300 000.

Ali i onako je to suplja, za nasih zivota stadion se nece napraviti.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 apr 2017, 20:52

Koliko god nestvarno izgledala gradnja novog stadiona, mislim da covjek kao sto je Valentin, sa dosta jakim CV, nebi ublehe bacao.
E sad, sve ima svoje.

Al davno sam rekao, neko od nas Iz FKS ili NKZ je morao pokrenuti pricu oko stadiona, i ko prvi pokrene uistinu tu pricu natjerat ce i drugog da radi na tome..
U ovom slucaju to su ovi iz NKZ.

Zasto ne vjerovati u novi stadion?
Yebes im mater, vjerovao sam kad smo bili bez kinte i u dugovima, zasto sad da me vjerujem kad nemamo dugova i kad imamo covjeka na celu kluba koji ima nesta napravljeno iza sebe :)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2017, 20:56

fico je napisao/la:1. Ako FK Sarajevo bude pravilo svoj stadion, sta onda sa Kosevom. Zjapit ce prazno, ustvari jednom godisnje ce ga posjetiti neki estradni umjetnik iz istocnog komsiluka.
2. FK Sarajevo je emotivno vezano za Kosevo. Postoje mnogi stadioni u evropi sa atletskom stazom, pa se na njima igra Liga prvaka.
3. Mislim da Kosevu treba jedna natkrivena tribina, zatim uređenje ulaza, novi semafor i nove kabine za novinare. Te stvari bi Opstina, Savez, FKS uz sponzore mogli zajedno napraviti. Pa yebena Listica je proslo ljeto natkrila drugu tribinu.
Sta se desava sa Olimpisjkim stadionom u Minhenu?
Nemoj mi reci samo kako mi imamo veci sentiment prema Kosevu nego recimo Bayern prema Olimpia stadiononu.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 10 apr 2017, 21:04

pitic je napisao/la:Vidite šta ovi majmuni po opštini rade samo sastanče i sastanče, prave razonorazne preidejne projekte i fol ih prezentuju, dolaze nekakavi crni kinezi na razgovore sve ubleharenje da prolazi dan za danom na mandatu i da se uzima odlična plata za sjedenje i prezentacije po sastancima. Svi gledaju kako se mogu uvaliti u bilo kakav projekat da dobre pare hajruju.
Sve si u pravu, samo ovo za kineze nisi. Brate nisu crni, zuti su :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 apr 2017, 21:08

5500 Nečkovih galasača neka nosi na duši nerekonstruisano Koševo, ne navijači. Došao na vlast on i ovi ostali oko njega u opštini za trajanje mandata cigle nisu ugradili.
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 apr 2017, 21:12

ShofaII je napisao/la:
pitic je napisao/la:Vidite šta ovi majmuni po opštini rade samo sastanče i sastanče, prave razonorazne preidejne projekte i fol ih prezentuju, dolaze nekakavi crni kinezi na razgovore sve ubleharenje da prolazi dan za danom na mandatu i da se uzima odlična plata za sjedenje i prezentacije po sastancima. Svi gledaju kako se mogu uvaliti u bilo kakav projekat da dobre pare hajruju.
Sve si u pravu, samo ovo za kineze nisi. Brate nisu crni, zuti su :D
E nasi su crni!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2017, 21:12

Ljudi dragi, bolnice i skole se kod nas ne grade. Ko ce ulagati u nesto sto ce samo pricinjavati dodatni trosak kad se napravi?

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 10 apr 2017, 21:14

Evander je napisao/la:
fico je napisao/la:1. Ako FK Sarajevo bude pravilo svoj stadion, sta onda sa Kosevom. Zjapit ce prazno, ustvari jednom godisnje ce ga posjetiti neki estradni umjetnik iz istocnog komsiluka.
Nemoj mi reci samo kako mi imamo veci sentiment prema Kosevu nego recimo Bayern prema Olimpia stadiononu.

Bayern ima pare da napravi jos dva stadiona :mrgreen: Mi(ne samo klub, vec drzava opcenito) nemamo feninga realno da tek tako napravimo novi stadion ili bas uveliko renoviramo Kosevo.
SARAJEVO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 apr 2017, 21:18

U sportu su pare.

Doci ce vrijeme kada cemo morati, kao drzava, imati stadion po svim pravilima Fife i Uefe.

Sto prije pocnemo, prije cemo zavrsiti :)

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 apr 2017, 21:19

fico je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Bayern ima pare da napravi jos dva stadiona :mrgreen: Mi(ne samo klub, vec drzava opcenito) nemamo feninga realno da tek tako napravimo novi stadion ili bas uveliko renoviramo Kosevo.
Ja ti pricam o necemu drugom. Uhvatio si se sentimenta. Koji ba sentiment?
Jesi bio u Minhenu?
Znas li gdje je Olimpia park, a znas li na kojoj periferiji je napravljen novi stadion?

Milion ekipa je promijenilo svoje "kultne" stadione. Lako bi se mi navikli na bolje, bilo gdje da se napravi. Ali se napraviti nece, bar ne za nasih zivota.

Jedan Zagreb i dinamo nisu u stanju napraviti stadion, a ne mi.

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 10 apr 2017, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 apr 2017, 21:20

Ja jedino što očekujem je novo sastančenje za koji dan i sve tako do kraja mandata.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, JavierBosnia, Proximic, Serha i 47 gostiju.