FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 apr 2017, 22:30

fico je napisao/la:@Evander ovo za sentiment je napomena onima koji se izjasnjavaju kao navijaci Sarajeva a ismijavaju Kosevo.
Prvi ja bi rado pristao da se preselimo na novi stadion od 20 milja, al i ti i ja i svi mi znamo da para nema.
Ok, sorry. Samo idiot moze vrijedjati stadion Kosevo. Kakav god da je, nas je dom. Ali ima onih sto govore tiipa "samo Kosevo, ne zelim nigdje da selimo" i slicno. Bilo bi najbolje da se novi stadion napravi na istom mjestu. Ali da se napravi na Stupu ili na Ilidzi, lako bi se mi navikli. Lokacija je najmanje bitna. Bitan je klub, bitni su navijaci.
Malo prije rekoh, kad grad Zagreb, koji ima ogrman budzet i koji je jako bogat grad, nije u stanju napraviti novi stadion, nece ni Sarajevo sigurno.
Stadion je rupa bez dna. Ne postoji ekonomska isplativost.

Lakoste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 10 apr 2017, 22:32

Ja ne vjerujem u ovo dok ne bude sta konkretnije, ali ako ikad bude se pravio stadion nek napave box za gostujuce navijace, stave 500 stolica bez vode i wc-a. Kad dodje derbi nek se gura njih 5000 boli nas qrac. Sa gospodom gospodski...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2017, 22:38

Dobismo i mi smog Koldzu, Ajnadzica. Ako ce nam SDA praviti stadion, kao anamo onim, onda dabogda nikad stadiona nemali.

Ajnadzicu, ne prikupljaj jeftine politicke poene laznom pricom, preko ledja nas pitara!

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 apr 2017, 22:41

Evander je napisao/la:Dobismo i mi smog Koldzu, Ajnadzica. Ako ce nam SDA praviti stadion, kao anamo onim, onda dabogda nikad stadiona nemali.

Ajnadzicu, ne prikupljaj jeftine politicke poene laznom pricom, preko ledja nas pitara!

Griješiš
On ovdje može u plus ili u minus ali nije odlučujući faktor niti je neko od koga mnogo krajnji ishod zavisi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 10 apr 2017, 22:43

Zip je napisao/la:Da je kako nauciti izvesti aut prije nego predjemo aBd na novi stadion :think:
:tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 apr 2017, 22:46

Mislim da bi se jedan manji stadion oko 15000 mogao napravit na prozoru iza Haseta između fakulteta i Jezera. Ionako tu ima atletski koji bi se mogao preseliti na Kosevo. Također i na Betaniji ima dosta prostora između Bara golf terena i Koševa, tu bi se mogao isto fin stadion napraviti i to sa pratećim sadržajem. Naravno govorim o lokacijama koje su blizu Haseta. Drugih lokacije u Općini Centar ja ne vidim, jedino da skenderiju pretvorimo u stadion.
Mada kao što neko reče i mnogi klubovi u Evropi imaju stadion van grada, Allianz arena je dobar primjer, slično je i u Frankfurtu, a ko je išao u Gladbah mogao je isto vidjeti.
Fino je mastati ali ne treba se puno zanositi mastanjem, treba se vratiti u stvarnost igra nam je tanka nikakva.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 apr 2017, 22:48

Evander je napisao/la:Dobismo i mi smog Koldzu, Ajnadzica. Ako ce nam SDA praviti stadion, kao anamo onim, onda dabogda nikad stadiona nemali.

:tokralju: :tokralju: :clap: :clap:
I slažem se da je stadion ekonomski neisplativo radit. U razvijenim zemljama uz stadion imaš tržne centre, poslovne prostore, hotele, parkinge... kod nas parking ne plaća niko, ljudi kod Bosnalijeka parkiraju, iza Zetre, na Ciglanama... da ne pričam da bi imao svako 5 godina utakmicu koja bi privukla neke strane navijače koji bi eventualno odsjeli u tom hotelu i te stvari. Jako, jako teško je nać budalu da na to pare uloži.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 apr 2017, 22:50

danas je kraj koseva primjecen njeki cojek u radnom odjelu i sa olovkom iza uha, a iz dzepa mu je virio tesarski metar.. mozda je to oto?!?

High

Post Postao/la High » 10 apr 2017, 22:54

Bojkot utakmice protiv Mladosti. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 apr 2017, 23:01

Uze mi jučer Sarić dres iz nagradne igre sa svojim penalom, novu nagradnu igru fulim jer nisam bio tu, još vidim i pomjeren termin tekme u srijedu pa neću stići, a ovamo hajcam raju! Kakav dan, yebem ti Dulja tromajku!! slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 apr 2017, 23:02

Da i ja neku bacim oko stadiona . idealno bi bilo napraviti neki stadion od 12 hiljada ne mora biti nista specijalno ,sasvim doviljno za nase potrebe . zamislite sinoc onih 10 hiljada da je bilo na tom manjem stadionu pa to bi bilo grotlo . A vece tekme na kosevo to je u sezoni 2 utakmice i evropa .

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 apr 2017, 23:07

joker90 je napisao/la:Uze mi jučer Sarić dres iz nagradne igre sa svojim penalom, novu nagradnu igru fulim jer nisam bio tu, još vidim i pomjeren termin tekme u srijedu pa neću stići, a ovamo hajcam raju! Kakav dan, yebem ti Dulja tromajku!! slika
Hahahaha majke mi odmah si mi naumpao sinoć, čitao sam forum prije polaska i vidim da si prognozirao 1:0 i Sarića, rekoh eno Joker popuši dres. :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 apr 2017, 23:11

Ja bi mu dao (dres naravno :D) samo za nijet
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 apr 2017, 23:14

Ja ću mu dat linkove za preostale tekme. :zviz:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 apr 2017, 23:16

skoroalen je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Uze mi jučer Sarić dres iz nagradne igre sa svojim penalom, novu nagradnu igru fulim jer nisam bio tu, još vidim i pomjeren termin tekme u srijedu pa neću stići, a ovamo hajcam raju! Kakav dan, yebem ti Dulja tromajku!! slika
Hahahaha majke mi odmah si mi naumpao sinoć, čitao sam forum prije polaska i vidim da si prognozirao 1:0 i Sarića, rekoh eno Joker popuši dres. :urnebes:
Znao sam da će biti onakva utakmica i kontam da može biti penal ili slobodanjak da on riješi tekmu! Počne tekma, vidiš odmah da će biti 0:0 osim ako ne bude kakvo čudo. Mi dobijamo penal, Sarić puca, ja govorim @Sabinhu, evo dresa djece mi, a onda ide nervni slom i plakanje pod tušem! :lol:

Bahati, bahati Željkan!
1946

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 10 apr 2017, 23:19

Ma da hoce nesto uraditi vise pa da se zna na cemu smo. Manji stadion do 15 000 bi bio idealan, ali i ovi veci se mogu fino urediti i prilagoditi za nase potrbe. Kosevo jeste nas dom ali dok su zeleni upetljani u rekonstrukciju nema nista od toga, na kraju ce napravit autootpad umjesto stadiona.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 apr 2017, 23:29

novi stadion od 15k idealan za nas, ni manje ni vise, još samo molim Boga ako doživim taj novi stadion, da bude onako baš engleski i da nema hebenih mreža ni onih ograda.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 apr 2017, 23:32

Tribine će biti od čokolade, a stolice od marmelade! Provjerena info! Širi dalje i hajcaj!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 apr 2017, 23:36

Zasluzio su bar dres sa pijace.

Hajmo organizovati sergijicu za Jokerov pijacarski dres.
Od mene 1,5KM.
Trebam li se slikati, pa da se to objavi, kako sam donirao? :)

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 10 apr 2017, 23:38

Cek nisam skontao, nakon price o kineskom crncu, neki i dalje vjeruju u ove politicke price sto se serviraju, a vezane su za stadion?
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Haksss, JavierBosnia, juka55, mercurial, rimljanin90, skoJaa i 66 gostiju.