Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Rano je jos da udje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dosta je vašeg ugnjetavanja dobrih momaka. U srijedu Ramos i ekipa igraju za Madridiste širom svijeta i za Goonere ovog foruma!coelho41 je napisao/la:A tamam sam pomislio riješio sam se brokule, anella, marsala, bege, gunnera, kontre i ekipe u osmini finala kad ono iz dvice u keca, ništa momci nek vam bude hairli navijanje za novi klub, očekuje nas još jedan težak duel.
Za toga i služi tema.anell je napisao/la:Smijemo li mi pisati na temi La Liga imam par stvari o sudiji da napisem ?
Sent from mTalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Marsal
- Kontakt:
Ja u zadnje vrijeme svaka kafa sa ovim jaranom sto ne prati fudbal. Takticki! Jest da od 24. min moram slusat pravce u filozofiji ali nije lose. Poceo sam simpatisat Jeremy Benthama.anell je napisao/la:Taman poceo napolje izlaziti, raja me prestala zajebavati i vidi sad ovo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jesi se rijesio Drine?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Real će u srijedu igrati u gostujućim dresovima,danas odlučeno.
Psihološka prednost.
Psihološka prednost.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Marsal je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme svaka kafa sa ovim jaranom sto ne prati fudbal. Takticki! Jest da od 24. min moram slusat pravce u filozofiji ali nije lose. Poceo sam simpatisat Jeremy Benthama.anell je napisao/la:Taman poceo napolje izlaziti, raja me prestala zajebavati i vidi sad ovo.
naci od sada svim srcem idete za real
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Citam naslov teme 10 puta,kontam koji qrac, ludi ste momci samo tako nastavite.
Mogao bi i Casemiro na stopera odigrati,na ljeto pod hitno DM dovesti rezevrnog.
Mogao bi i Casemiro na stopera odigrati,na ljeto pod hitno DM dovesti rezevrnog.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Coquelina mozemo dovest, momak je klasa, da nije ne bi igrao u Arsenalu logicno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nekako mi je draze da me zayebavaju nego toMarsal je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme svaka kafa sa ovim jaranom sto ne prati fudbal. Takticki! Jest da od 24. min moram slusat pravce u filozofiji ali nije lose. Poceo sam simpatisat Jeremy Benthama.anell je napisao/la:Taman poceo napolje izlaziti, raja me prestala zajebavati i vidi sad ovo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Coquelin je Casemir'o za bogateNail for Real je napisao/la:Coquelina mozemo dovest, momak je klasa, da nije ne bi igrao u Arsenalu logicno.
Ganeri dje vam je Ramsey16?
A što je najjače niko se od Realovaca ne buni, a da su otišli na Juvetovu temu odma bi zaratili tamo i zaključali temuemir18 je napisao/la:Citam naslov teme 10 puta,kontam koji qrac, ludi ste momci samo tako nastavite.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ovdje ste uvijek dobrodosli.coelho41 je napisao/la:A što je najjače niko se od Realovaca ne buni, a da su otišli na Juvetovu temu odma bi zaratili tamo i zaključali temuemir18 je napisao/la:Citam naslov teme 10 puta,kontam koji qrac, ludi ste momci samo tako nastavite.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ovdje jedino @Rio ne smije pisati i par Culesa.coelho41 je napisao/la:A što je najjače niko se od Realovaca ne buni, a da su otišli na Juvetovu temu odma bi zaratili tamo i zaključali temuemir18 je napisao/la:Citam naslov teme 10 puta,kontam koji qrac, ludi ste momci samo tako nastavite.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kasni mu stream, on ce doci oko 23:30.MElloo je napisao/la:Ganeri dje vam je Ramsey16?
Sent from mTalk
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Nail for Real
- Kontakt:
E sad ulazi Ramo da preokrene ovo caskom.
Mohamed Elneny taman fali nam igraca iz africki zemalja,fali nam te egzotike kao kod njih zato ovako dobro i igrajuNail for Real je napisao/la:Coquelina mozemo dovest, momak je klasa, da nije ne bi igrao u Arsenalu logicno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Marsal
- Kontakt:
Nekako mi veceras rijeci: massive, Claude, attack, heart idu u istu recenicu.
Ne nuzno ovim redoslijedom
Ne nuzno ovim redoslijedom
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni nekako idu rijeci ban, unistili temu, prijava,
I meni isto Anel, kuca, zajebavanje...
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.