Nece, dobri su žitelji ove županijeKontraa je napisao/la:Meni nekako idu rijeci ban, unistili temu, prijava,
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Marsal
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Od nas ne očekujte ništa. Mi nismo ništa vidjeli. Ako modovi nekako saznaju yebat ga. Bićete spremni do uzvrata da zajedno navijamo ako ništa drugo.Marsal je napisao/la:Nece, dobri su žitelji ove županijeKontraa je napisao/la:Meni nekako idu rijeci ban, unistili temu, prijava,
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ako budu pitali ko je ovo sve pokreno recite NiroMarsal je napisao/la:Nece, dobri su žitelji ove županijeKontraa je napisao/la:Meni nekako idu rijeci ban, unistili temu, prijava,
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bit ce malo sumnjivo jer ova tema je zadnji put bila aktivna 2014..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Marsal
- Kontakt:
Evo necemo vise pisat, taman ujutru dok ustanu tema ce past u drugi plan.Raul_64 je napisao/la:Bit ce malo sumnjivo jer ova tema je zadnji put bila aktivna 2014..
Al u srijedu ista meta isto odstojanje, **** im majku nacisticku
Momci u srijedu prozivanje poslije sabaha u 4:30
Vidimo se.
Vidimo se.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Nail for Real
- Kontakt:
To braco, u jedinstvu je snaga!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jesam, zadovoljan sam.
- Marsal
- Kontakt:
Samo da se zna: Real u srcu, Barca i Bauern na qrcu!
Jesil se opet nerviro ?AA23 je napisao/la:Jesam, zadovoljan sam.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Meni ljepse za "oko" igra Arsenal od Rejala ove sezone, samo sto se to ne vidi na rezultatima ybg 
27.10.2020
Moram ovo ispostovat. Hala Madrid!

Voliš ti i jaje na oko... ybg o preferencijama se ne raspravlja.leorey je napisao/la:Meni ljepse za "oko" igra Arsenal od Rejala ove sezone, samo sto se to ne vidi na rezultatima ybg
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jaje s kobasicamaKawhi je napisao/la:Voliš ti i jaje na oko... ybg o preferencijama se ne raspravlja.leorey je napisao/la:Meni ljepse za "oko" igra Arsenal od Rejala ove sezone, samo sto se to ne vidi na rezultatima ybg
27.10.2020
Neka momaka iz Londona.... Fino vidjeti da je tema ziva ako nista ovako 
anell je napisao/la:Jesil se opet nerviro ?AA23 je napisao/la:Jesam, zadovoljan sam.
Ma jok, sutra cu kad padnem ispit
More i kobasica s jajimaleorey je napisao/la:Jaje s kobasicamaKawhi je napisao/la:Voliš ti i jaje na oko... ybg o preferencijama se ne raspravlja.leorey je napisao/la:Meni ljepse za "oko" igra Arsenal od Rejala ove sezone, samo sto se to ne vidi na rezultatima ybg![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Halalite braco volim rejal volim raula al zar mi braca ganeri ne navijamo za zenit?
Hala madrid
? zenit
Hala madrid
? zenit
- Marsal
- Kontakt:
Vidi se da si neupućen pa ne navijamo otkad je Witsel otiš'o u Kinu.AA23 je napisao/la:Halalite braco volim rejal volim raula al zar mi braca ganeri ne navijamo za zenit?
Hala madrid
? zenit
Halali bracoMarsal je napisao/la:Vidi se da si neupućen pa ne navijamo otkad je Witsel otiš'o u Kinu.AA23 je napisao/la:Halalite braco volim rejal volim raula al zar mi braca ganeri ne navijamo za zenit?
Hala madrid
? zenit
moram javit starom da navijamo za rejal, dok smo za zenit navijali bilo je rakije bila su to dobra vremena
hala madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.