Yebo ga ti moramo i mi nekad srijedom gledati utakmice.AA23 je napisao/la:Halalite braco volim rejal volim raula al zar mi braca ganeri ne navijamo za zenit?
Hala madrid
? zenit
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
vidi debila fakat pisu ovdje ne vjerujem

halalite jos jednom braco madridisti
moram se oprostit saznah da ne navijamo za zenit pa oprostajna jedna prije nego upalim srijedom utakmicu da gledam
hala madrid jedva cekam kobasice s jajima
moram se oprostit saznah da ne navijamo za zenit pa oprostajna jedna prije nego upalim srijedom utakmicu da gledam
hala madrid jedva cekam kobasice s jajima
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 10 apr 2017, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Eto vi ne gledate utakmice srijedom, a navijači Liverpoola zamijenili nedjelju i srijedu, počeli se srijedom u crkvu ići od dosade.anell je napisao/la:Yebo ga ti moramo i mi nekad srijedom gledati utakmice.AA23 je napisao/la:Halalite braco volim rejal volim raula al zar mi braca ganeri ne navijamo za zenit?
Hala madrid
? zenit
ima i za tebe bujruma kod nas na temiQUARTERBACK je napisao/la:vidi debila fakat pisu ovdje ne vjerujem![]()
![]()
![]()
Pozz braco realovci
Navijam za Real od 10.4.2017 godine i stvarno živim za ovaj klub..mjesto slike pradjeda kad je davao prisegu sam okacio Garetha Veličanstvenog..ikonu.Najdraži pjevač mi je Asim Brkan.
Nadam se da ćemo se dobro slagati...
Hala Madrid!!!
Navijam za Real od 10.4.2017 godine i stvarno živim za ovaj klub..mjesto slike pradjeda kad je davao prisegu sam okacio Garetha Veličanstvenog..ikonu.Najdraži pjevač mi je Asim Brkan.
Hala Madrid!!!
Ne može. Mi samo Huleta slušamo. Konvertuj se ili skidaj sliku sa zida.Rosicky je napisao/la:Najdraži pjevač mi je Asim Brkan.
Hala Madrid!!!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- QUARTERBACK
- Kontakt:
anel ckapi nije htio da mi pozeli srdacnu dobrodoslicu, a tebi hvala ko bratu rejalovcu sjecam se kad sam imao dres zidana naprijed sponzor TEKA bio jel se broji to da sam od tad navijac??MElloo je napisao/la:ima i za tebe bujruma kod nas na temiQUARTERBACK je napisao/la:vidi debila fakat pisu ovdje ne vjerujem![]()
![]()
![]()
hala madrid!
ps. tek sad vidim slejdeca nam s bayernom, ja ljepote kad rastereceno ulazis u mec s kobajama, nije ko onomad kad se navijalo za arsenal pa se unaprijed znalo sve, cmon rejal
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 10 apr 2017, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu kad huleta puste vječno izudaram ženu..ali probat cu..navikla jeKawhi je napisao/la:Ne može. Mi samo Huleta slušamo. Konvertuj se ili skidaj sliku sa zida.Rosicky je napisao/la:Najdraži pjevač mi je Asim Brkan.
Hala Madrid!!!
Ako je maloljetna nema veze.Rosicky je napisao/la:Ne mogu kad huleta puste vječno izudaram ženu..ali probat cu..navikla jeKawhi je napisao/la:Ne može. Mi samo Huleta slušamo. Konvertuj se ili skidaj sliku sa zida.Rosicky je napisao/la:Najdraži pjevač mi je Asim Brkan.
Hala Madrid!!!
ja se sjecam kad je portillo zabio go u 90toi minuti tad sam proslavljo uz hajriju gegaj, lijepi dani mog djetinjstva
imam dres figa oriđinal nego ona kruna nije van grba nego unutar mala stamparska greska nije do mene al oriđinal je
toeto vedo teka sponzor i simens imam figa i raullaaaaaa
hala maaadrid
imam dres figa oriđinal nego ona kruna nije van grba nego unutar mala stamparska greska nije do mene al oriđinal je
toeto vedo teka sponzor i simens imam figa i raullaaaaaa
hala maaadrid
Kud ćeš bolju dobrodošlicu od izbrisanog minusa iz teke.QUARTERBACK je napisao/la:anel ckapi nije htio da mi pozeli srdacnu dobrodoslicu, a tebi hvala ko bratu rejalovcu sjecam se kad sam imao dres zidana naprijed sponzor TEKA bio jel se broji to da sam od tad navijac??MElloo je napisao/la:ima i za tebe bujruma kod nas na temiQUARTERBACK je napisao/la:vidi debila fakat pisu ovdje ne vjerujem![]()
![]()
![]()
hala madrid!
ps. tek sad vidim slejdeca nam s bayernom, ja ljepote kad rastereceno ulazis u mec s kobajama, nije ko onomad kad se navijalo za arsenal pa se unaprijed znalo sve, cmon rejal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Boli nas tuki najjaci momci foruma nam stoje iza ledja. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
anell je napisao/la:Kud ćeš bolju dobrodošlicu od izbrisanog minusa iz teke.QUARTERBACK je napisao/la:anel ckapi nije htio da mi pozeli srdacnu dobrodoslicu, a tebi hvala ko bratu rejalovcu sjecam se kad sam imao dres zidana naprijed sponzor TEKA bio jel se broji to da sam od tad navijac??MElloo je napisao/la: ima i za tebe bujruma kod nas na temi
hala madrid!

kako ide to sad, jel 3 minusa penal?
anell je napisao/la:Tri minusa = loan
Ti očigledno nisi shvatio kakva su ti braća iza leđa. Teško da će da te boli tuki.Dzoni je napisao/la:Boli nas tuki najjaci momci foruma nam stoje iza ledja.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:Ti očigledno nisi shvatio kakva su ti braća iza leđa. Teško da će da te boli tuki.Dzoni je napisao/la:Boli nas tuki najjaci momci foruma nam stoje iza ledja.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ne zna za Gay Goonerse.bega_afc je napisao/la:Ti očigledno nisi shvatio kakva su ti braća iza leđa. Teško da će da te boli tuki.Dzoni je napisao/la:Boli nas tuki najjaci momci foruma nam stoje iza ledja.
Od najdosadnije teme na forumu ljudi napraviše najzanimljiviju
Kakva moć Gay Goonersa 
Zadnja izmjena: harden, dana/u 11 apr 2017, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.