Aferim momčino, ne daj da ti prodaje maglu.Dex je napisao/la:Vidi se da nisi gledao Dortmunda
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Meni je to prvo prošlo kroz glavu čim sam ga vidio na jednom treningu. Ako ikako, reko, prođemo to će biti ova šejtanska poslaLillard je napisao/la:Sad znam zašto su prošli PSG
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Could you use your magic to make Mathieu, Gomes and Alcacer leave Barça at the end of this season?
Totalno sam smetnuo s uma činjenicu da Busquets ne igra sutra. Remi s golovima puna šaka brade. Mada me ni poraz ne bi najmanje iznenadio.
Šta će ti Busquets pazi ocjena (sa whoscored-a) kod jednog momčine kad igra na DM-u.Rajaz je napisao/la:Totalno sam smetnuo s uma činjenicu da Busquets ne igra sutra. Remi s golovima puna šaka brade. Mada me ni poraz ne bi najmanje iznenadio.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Šta će ti Busquets pazi ocjena (sa whoscored-a) kod jednog momčine kad igra na DM-u.Rajaz je napisao/la:Totalno sam smetnuo s uma činjenicu da Busquets ne igra sutra. Remi s golovima puna šaka brade. Mada me ni poraz ne bi najmanje iznenadio.7.57 (Gladbach), 7.18 (Bilbao)![]()
Pitanje je koji će prije aktivirati čir na želucu.
Nemoj mi Mascherana pa da moram gledati levata Albu u 4-3-3.
Bauza dobio nogu. Sampaoli i Cholo kandidati, ovaj prvi je prioritet.
Za one što se pitaju zašto nema Icardija u reprezentaciji

Bauza dobio nogu. Sampaoli i Cholo kandidati, ovaj prvi je prioritet.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:
Televisa presenta
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Tajni agent iz Portugala nikad sretniji, savrseno odradio posao

ser del barça es el millor que hi ha !
Očekujem od Neymara da danas pogine ako bude trebalo da se iskupi za ono sranje. Bar ni ostali nisu bili nešto bolji. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Gledam prognozu sastava sa trojicom dole i Andre Gomesom ispred njih.
Nadam se da će kod njih igrati Mandzukic koji je bezopasan na krilu.
Bit će bolji barem od 8 igrača što će početmessilla je napisao/la:Očekujem od Neymara da danas pogine ako bude trebalo da se iskupi za ono sranje. Bar ni ostali nisu bili nešto bolji.
Mandžukić na krilu ne daje toliko golova, ali daje mnoge opcije Allegrijujasmin10 je napisao/la:Gledam prognozu sastava sa trojicom dole i Andre Gomesom ispred njih.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mandzukic na krilu je idealan za našu odbranu. Najvise nam zadaju problema krilni igrači jer igramo bez bekova, a Mandzukic je preko krila bezopasan.Dex je napisao/la:Bit će bolji barem od 8 igrača što će početmessilla je napisao/la:Očekujem od Neymara da danas pogine ako bude trebalo da se iskupi za ono sranje. Bar ni ostali nisu bili nešto bolji.
Mandžukić na krilu ne daje toliko golova, ali daje mnoge opcije Allegrijujasmin10 je napisao/la:Gledam prognozu sastava sa trojicom dole i Andre Gomesom ispred njih.
Niste osigurani ni kroz sredinu toliko, ako Mascherano ne bude igrao DMFa, ako je već Busquets povrijeđen il šta većjasmin10 je napisao/la:Mandzukic na krilu je idealan za našu odbranu. Najvise nam zadaju problema krilni igrači jer igramo bez bekova, a Mandzukic je preko krila bezopasan.Dex je napisao/la:Bit će bolji barem od 8 igrača što će početmessilla je napisao/la:Očekujem od Neymara da danas pogine ako bude trebalo da se iskupi za ono sranje. Bar ni ostali nisu bili nešto bolji.
Busi je kartoniran 
I to bas sad kad je usao u formu
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Nisam gledao epskih 6-1, gledao filmMokes je napisao/la:Busi je kartoniran
Šteta, Barca je za 2 koplja slabija ekipa bez Busquetsa na terenu
Kolika god mandzukic bio fosna prema naprijed on radi nevjerojatan posao u fazi odbrane... uvijek je na dispoziciji alexu sandru kad se juve brani.... a također je odlicno imati jednog ovakvog igraca i zbog prekida zbog barcinih patuljaka, izuzev piquea, umtitia i gomesa (busi ne igra).... i ovo je stvarno segment igre koji juventus maximalno mora iskoristiti zbog visinske prednosti...
Ti svakako ne pratis fudbal utorkom i srijedom, vec cetvrtkomDex je napisao/la:Nisam gledao epskih 6-1, gledao filmMokes je napisao/la:Busi je kartoniran
I to bas sad kad je usao u formuPa nisam ni znao da je kartoniran
Bolje je sto propusta ovu, nego onu na CN (ako vec mora neku propustiti ), jer je on atipican zadnji vezni, jer je korisniji s loptom, nego bez nje.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Četvrtkom je isplatnije gledat tekme, jer je više sevapa, jer je bliže petkuMokes je napisao/la:Ti svakako ne pratis fudbal utorkom i srijedom, vec cetvrtkomDex je napisao/la:Nisam gledao epskih 6-1, gledao filmMokes je napisao/la:Busi je kartoniran
I to bas sad kad je usao u formuPa nisam ni znao da je kartoniran
Bolje je sto propusta ovu, nego onu na CN (ako vec mora neku propustiti ), jer je on atipican zadnji vezni, jer je korisniji s loptom, nego bez nje.
Imaju talijani riječ za to, Regista
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, FCBLAUGRANA1987, galia95, jasmin10, Proximic, Riziko i 27 gostiju.