NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Svaka cast Skriparima, grmili su pravo
Cuj Jakupovic... Ajde valjda se nece pricati o sucima poslije utakmice, barem se nadam
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Cuj Jakupovic... Ajde valjda se nece pricati o sucima poslije utakmice, barem se nadam
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ima li netko da je snimao slucajno,po mogucnosti s Briga?
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Ne znam za vas, al ja ne mogu zaspat, a moram ustat za 5 sati 
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Za sastav ne konkuriraju Ćorić, Sivrić i Sesar, svi ostali su svježi, motivirani i spremni za utakmicu sezone na Pecari.? Na Barabana zaboravili ili?
...
Travnjak bolje izgleda nego onaj na Nou Campu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ljudi gledao sam Zelju 2 x u zadnjih tjedan dana i mislim da imate dobru sansu da ih izbacite.Imaju oni dobar igracki kadar ali najaca karik im je trener.Vi ste svjezi ,odmorni za razliku od njih i ako budete strpljivi i cekali sansu mozete ih dobiti bez primljenog gola a i 0-0 nije lose za uzvrat.Sretno vam sutra.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Orjuna je napisao/la:Za sastav ne konkuriraju Ćorić, Sivrić i Sesar, svi ostali su svježi, motivirani i spremni za utakmicu sezone na Pecari.? Na Barabana zaboravili ili?
Sta je sa mojim najdrazim igracom Sesarom, sto ga nema?
Isto se pitam i za Barabana...
Sesar bira utakmice koje će igrati, nije mu se dalo ići u Vitez pa se kao ozlijedio, glumi momak negdje drugdje, dosta te je više i tebe i ostalih glumaca na Pecari, dolaze "tigrovi" Miličević, Stipe, Nikić, Zloma,...., koji vole ovaj klub i grad, i koji će "ginuti" za plavi dres.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Gospodin 
Svi na Pecaru!
Svi na Pecaru!
Dino je se oporavio, ali ne igra zbog tri zuta kartona.
Ne smijemo gol primiti sutra. Nadam se pobjedi bez primljenog gola, makar 1-0.
A ovaj iznad, naporan si vise sa tim branjenjem Sesara. Zadrzi za sebe tu bezuvjetnu ljubav za njega.
Sutra nema izgovora, svi na Pecaru. Ima da zakucamo tribine
A ovaj iznad, naporan si vise sa tim branjenjem Sesara. Zadrzi za sebe tu bezuvjetnu ljubav za njega.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Svatko ima pravo glasa, nikoga nisam uvrijedio, pisao o nekome ništa ružno = nisam prekršio nikakvo pravilo foruma...Carles je napisao/la:Dino je se oporavio, ali ne igra zbog tri zuta kartona.
Nadam se da će sutra i ostale tribine pratit škripare!
Yebem ja njemu mater i sve zensko.
Veceras svi u grad sa autima,kaos napraviti,sutra od ranog jutra zagrijavanje za utakmicu.
Veceras svi u grad sa autima,kaos napraviti,sutra od ranog jutra zagrijavanje za utakmicu.
Igraj Široki ti si najbolji!
Ako Jakupovic ista krene pokusavat na drugi nacin,nece smit sa stadiona izaci..ovo mi nimalo nije optimisticno s njim,uvik nas je kidao
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Malo nas ko nije zakidao nazad godinu dvije... Netreba odmah gledat sudca. Idemo maximalno, 120% !!!
NK Široki Brijeg
96BadBoy je napisao/la:Yebem ja njemu mater i sve zensko.
hahahah a kulture
Treba ga stisnut al poznajuci nas i našu publiku to ce bit nijemo posmatranje većine
Trenutno korisnika/ca: Zenicanin988 i 40 gostiju.