FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo sezonske ne važe za Mladost? Nije mi žao keša, valjda je to svima jasno, ali obzirom na cijelu sezonu najmanje što se moglo uraditi jeste dozvoliti ljudima sa sezonskim ulaznicama na utakmica Kupa.
Samo Saraj'vo.
nikad nisu važile....ponekad puste na početku kupa na članske da se uđe....PitarBordo je napisao/la:Ovo sezonske ne važe za Mladost? Nije mi žao keša, valjda je to svima jasno, ali obzirom na cijelu sezonu najmanje što se moglo uraditi jeste dozvoliti ljudima sa sezonskim ulaznicama na utakmica Kupa.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
VazePitarBordo je napisao/la:Ovo sezonske ne važe za Mladost? Nije mi žao keša, valjda je to svima jasno, ali obzirom na cijelu sezonu najmanje što se moglo uraditi jeste dozvoliti ljudima sa sezonskim ulaznicama na utakmica Kupa.
- PitarBordo
- Kontakt:
Vidim ovaj članak na službenoj nigdje se ne spominje. Ja svejedno uzmem ulaznicu za svaku tekmu čisto jer skupljam, ali ako važe, a nisu napisali džaba će raja kupovati ulaznice, a imaju sezonsku ili polusezonsku važeču.Lakoste je napisao/la:VazePitarBordo je napisao/la:Ovo sezonske ne važe za Mladost? Nije mi žao keša, valjda je to svima jasno, ali obzirom na cijelu sezonu najmanje što se moglo uraditi jeste dozvoliti ljudima sa sezonskim ulaznicama na utakmica Kupa.
Izvor: https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... odaji/3772
Samo Saraj'vo.
Samo im bez ikakve halabuke uzvratiti istom mjerom. Dati im tor na jugu od 5% = 1750 karata i vozdra. Mada sumnjam da ce uprava odigrati na taj nacin,ponos i sentiment nema mjesta ispred profita. Sad sto oni imaju kontejner od 13 000 to je drugi par opanaka. Da su pokvareni i sljam ljudski to stoji,i to im je utemeljeno kad su osnovani. Po tome se identifikuju. Da mi nekad (uprava) gubimo kompas i vucemo nelogicne poteze,i to stoji,da smo manje spremni iskazati ponos kroz licemjerne poteze,takodjer stoji. Zato izmedju nas i postoji sustinska razlika. Gradjanstvo naspram papanluka!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ma kad su se prodavale sezonske i polusezonske napisano je da vaze za premijer ligu i kupPitarBordo je napisao/la:Vidim ovaj članak na službenoj nigdje se ne spominje. Ja svejedno uzmem ulaznicu za svaku tekmu čisto jer skupljam, ali ako važe, a nisu napisali džaba će raja kupovati ulaznice, a imaju sezonsku ili polusezonsku važeču.Lakoste je napisao/la:VazePitarBordo je napisao/la:Ovo sezonske ne važe za Mladost? Nije mi žao keša, valjda je to svima jasno, ali obzirom na cijelu sezonu najmanje što se moglo uraditi jeste dozvoliti ljudima sa sezonskim ulaznicama na utakmica Kupa.
Izvor: https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... odaji/3772
- VanCipelic
- Kontakt:
Vaze i sezonske i polusezonske, samo za finale kupa ne vaze...
bgm se ja ne sjećam da su ikad prije važile za kup izuzev kad se posebno naglasi?? jel sad važe/ile za sve tekme kupa ili kako?Lakoste je napisao/la: Ma kad su se prodavale sezonske i polusezonske napisano je da vaze za premijer ligu i kup
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
navodno je Sabrina bila ta koja je pokazala muda komsijama
i zaprijetila im da cemo im uzvratiti istom mjerom ako bude samo 1100 karata 
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Onda super, mada trebali su naglasiti u ovom članku, vidiš ja sam zaboravio taj članak oko polusezonskih, vjerujem da će dosta ljudi isto pomisliti, ništa ih ne bi koštalo da su to podebljali još jednom ispod, čisto da ne bude zabune.Lakoste je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/poluse ... aji/222469
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobro je sto ce stolice skloniti, ionako svi stoje, tribina je tad navijacka..
Hajmo malo za sutra sta progovoriti?
Jesmol' kompletni? Kako sacuvati gol? Zadnji put su 3 komada dali, i to Mehmedu. Koga odmoriti? Da li odmarati ikoga? Pavlovic ili Adilovic?
Hajmo malo za sutra sta progovoriti?
Jesmol' kompletni? Kako sacuvati gol? Zadnji put su 3 komada dali, i to Mehmedu. Koga odmoriti? Da li odmarati ikoga? Pavlovic ili Adilovic?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
jel ovo samo polusezonske? ili i godišnje? ovo fakat prvi put vidim...fin potezLakoste je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/poluse ... aji/222469
FK Sarajevo
Vaze i jedne i druge.
Kako cujem, nasi su im pokazali damu. Zaprijetili su da ce i oni dobiti 5% slijedeci derbi, ako ovi budu tvrdiglavi.
Kapa dole za upravu i sve one koji su ucestvovali u ovome!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa znači čekali smo na žensko da im konačno zaprijeto onako kako je trebalo bar jos prije 10 godinaTHEC je napisao/la:navodno je Sabrina bila ta koja je pokazala muda komsijamai zaprijetila im da cemo im uzvratiti istom mjerom ako bude samo 1100 karata
Sabrina je to reklaEvander je napisao/la:Kako cujem, nasi su im pokazali damu. Zaprijetili su da ce i oni dobiti 5% slijedeci derbi, ako ovi budu tvrdiglavi.
Ima veca muda nego pola bivsih direktora.
cekali, cekali al konacno docekali, udri ih Sabrina, nisu tvoji 
Pyro is not a crime !
Naklon za Sabrinu!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.