FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Alenu hvala od srca. Covjek nas je zaduzio svojim golovima steta sto nije ostao da ovi klinci nauce sta od njega ipak ima sta da im pokaze al et neka mu je sa srecom i jos jednom mu hvalaa za sve i jedan gol
sretno aleneee
sretno aleneee
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Mešanoviću, mnogo hvala na lijepim trenucima i golovima, sretno u daljoj karijeri i životu.
mirzza je napisao/la: Delvecio je kralj.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
to se ne zaboravlja, imam jarana od onog dogadjaja na terminima stalno kad zabije go, probi glavu sa Delveciooooo...Seyo_TM je napisao/la:mirzza je napisao/la: Delvecio je kralj.ovo sam skroz zaboravio
HVALA ALENE...
BRAVE HEART 1979-2005
Hvala ti Alene, djaba sva ova pojacanja, kad ti ides...

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Yebo te Chelsea, pravi bosanski Manchester United...BLU SKY je napisao/la:Ljudi imamo sve predispozicije da budemo daleko ispred svih klubova pl, stvara se jedan jak evropski zeljo na celu sa nasim amarom covjek ce od zelje napraviti bosanski chelsea zivi bili pa vidjeli.AMAR,AMAR,OSIM,OSIM samo tako amarae ocevim stopama koracaj.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
[youtube][/youtube]
hvala Alene
hvala Alene
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
hvala Alene ...bio si moj najdrazi igrac...al et...nisi mogo igrati od Lazara...

-
Sinbad_Moreplovac
- Kontakt:
Dajte snimak Delvecchija 
Trening je u pola 6 ilivamga u 17:30h
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
JEDAN NA JEDAN IGRAJ ALENE,
SAMO ZA NAS TI DAJI GOLOVE,
A MI CEMO SLAVIT UZ BUBANJ DO ZORE
I SAMO TEBI PJEVAT PJESMICE....
[youtube][/youtube]
evo ga
SAMO ZA NAS TI DAJI GOLOVE,
A MI CEMO SLAVIT UZ BUBANJ DO ZORE
I SAMO TEBI PJEVAT PJESMICE....
[youtube][/youtube]
evo ga
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Tekst od 16.04.2009.:
Alen Mešanović : Životni mi je san bio da imam svoj sto u kafani
Devedesetih godina, kada se vratio iz Slovenije, Alen Mešanović je bio predodre|en da izraste u najboljeg igrača u BiH. I šire. Stručnjaci su u njemu vidjeli novog Safeta Sušića. Njegov stil igre bio je poput poezije. Mamio je pljesak i uzdahe na svim terenima, najviše zbog lucidnih driblinga, "lažnjaka", pasova, proigravanja i golova... Kao igrač Veleža izborio se za mjesto u mladoj selekciji kod Nermina Hadžiahmetovića, kasnije i kod Fuada Muzurovića... Mijenjao je klubove, trenere, gradove, žene, ali ne i navike... Sa loptom je bio na ti, znao je sve nogometne tajne, pa je višak energije umjesto na treninzima trošio u kazinima. Zna svaki enterijer u skoro svakom kazinu u BiH. I neke austrijske, slovenske, francuske.., gdje je Mešanović boravio u tranzitu, čekajući na inostrani angažman. U mlađim danima bio je kapiten Hasanu Salihamidžiću, koji mu se divio, kao i sva djeca koja su devedesetih godina učila prve fudbalske tajne. Vjerovatno su i Edin Džeko, Vedad Ibišević, Semir Štilić, koji su donosili lopte iza golova na na Grbavici, u Tuzli, upijali svaki Alenov potez. Oni danas tresu nogometnu Evropu, klubovi se otimaju, gazde rade rebalans budžeta kako bi kupili bosanske dragulje. A, gdje je Mešanović danas? Igra i živi u Bihaću. Igra po Gabeli, Mionici, Bugojnu, Gračanici.., daleko od reflektora slave. I nije rekao posljednju riječ. Još uvijek se nada inostranom angažmanu.
..."Za deset godina, a tek su mi 33 godine, vidim se u timu sa svojim sinovima Hamzom i Tarikom. Ja u odbrani, jedan sin u vezi, a drugi u napadu. To mi je velika želja - ispričao nam je Alen Mešanović..."
Hvala ti, Alene. Gdje god odes, siguran sam da ces opet zabijati golove i uveseljavati publiku. Majstor ostaje majstor.
Alen Mešanović : Životni mi je san bio da imam svoj sto u kafani
Devedesetih godina, kada se vratio iz Slovenije, Alen Mešanović je bio predodre|en da izraste u najboljeg igrača u BiH. I šire. Stručnjaci su u njemu vidjeli novog Safeta Sušića. Njegov stil igre bio je poput poezije. Mamio je pljesak i uzdahe na svim terenima, najviše zbog lucidnih driblinga, "lažnjaka", pasova, proigravanja i golova... Kao igrač Veleža izborio se za mjesto u mladoj selekciji kod Nermina Hadžiahmetovića, kasnije i kod Fuada Muzurovića... Mijenjao je klubove, trenere, gradove, žene, ali ne i navike... Sa loptom je bio na ti, znao je sve nogometne tajne, pa je višak energije umjesto na treninzima trošio u kazinima. Zna svaki enterijer u skoro svakom kazinu u BiH. I neke austrijske, slovenske, francuske.., gdje je Mešanović boravio u tranzitu, čekajući na inostrani angažman. U mlađim danima bio je kapiten Hasanu Salihamidžiću, koji mu se divio, kao i sva djeca koja su devedesetih godina učila prve fudbalske tajne. Vjerovatno su i Edin Džeko, Vedad Ibišević, Semir Štilić, koji su donosili lopte iza golova na na Grbavici, u Tuzli, upijali svaki Alenov potez. Oni danas tresu nogometnu Evropu, klubovi se otimaju, gazde rade rebalans budžeta kako bi kupili bosanske dragulje. A, gdje je Mešanović danas? Igra i živi u Bihaću. Igra po Gabeli, Mionici, Bugojnu, Gračanici.., daleko od reflektora slave. I nije rekao posljednju riječ. Još uvijek se nada inostranom angažmanu.
..."Za deset godina, a tek su mi 33 godine, vidim se u timu sa svojim sinovima Hamzom i Tarikom. Ja u odbrani, jedan sin u vezi, a drugi u napadu. To mi je velika želja - ispričao nam je Alen Mešanović..."
Hvala ti, Alene. Gdje god odes, siguran sam da ces opet zabijati golove i uveseljavati publiku. Majstor ostaje majstor.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Kralj, kraljevaSeyo_TM je napisao/la:mirzza je napisao/la: Delvecio je kralj.ovo sam skroz zaboravio
Cuva Bog Zelju svog!
HVALA ALENE ZA SVE ! ! !SRETNO U NASTAVKU KARIJERE,ALI I ŽIVOTA. 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Vidis kako pojma nemas.Alen se na pripremama pojhavio totalno nespreman i sa viskom kilograma,jednostavno sam je "kriv" sto ga nema na mapi,skontajte vise da kod Amara nema nista na dodjem ti.Da je bio spreman kao Lazar,Daka i Bajro igrao bi,ali nije.Faruk TM´87 je napisao/la:hvala Alene ...bio si moj najdrazi igrac...al et...nisi mogo igrati od Lazara...![]()
![]()
Hvala Alene eto uzeo si titulu konacno a sada lagano polozi tu trenersku licencu pa se vrati...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sretno Cassanu našem. Bio je majstor, ali ga vazdra pratile nevolje.
Nego, gostovanje na Piroti je uvijek nekako posebno
Djed Varupa i društvo spremni za prve bod(ove) 
Nego, gostovanje na Piroti je uvijek nekako posebno
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
I 4 godine stariji pradjed Sarajčić.MinistaR je napisao/la:Sretno Cassanu našem. Bio je majstor, ali ga vazdra pratile nevolje.
Nego, gostovanje na Piroti je uvijek nekako posebno![]()
![]()
Djed Varupa i društvo spremni za prve bod(ove)
Brani im Adilović, što je kod nas u Čitluku primio gol iz auta. Rijetko postignuće. Samo je trebao da pusti loptu u gol, ali je ipak odlučio da je dotakne tek toliko da gol važi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Helemnejse i 23 gosta.