Pa i trebaju po dvije karte kupovati. 4 km za istok, dvije.Virtu4l je napisao/la:Jučer grade bordo arenu, danas prijete upravama, sutra yebu majku husrefu, sasvim obična sedmica diva iz titove
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
on će kupiti dvije karte, a koševo zadnji put vidio kad ih je razredna vodila u pionirsku da vide samketa i sariela 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koja vulgarnost.kiji seljakluk.arelinho je napisao/la:Rekla Sabrina svojima u upravi da moraju dati 5% našim navijačima ili će joj svi popušiti.Virtu4l je napisao/la:Sabrina heineken zaprijetila upravi FK Željezničar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat otisli pitomi, sisli divlji homo vulgaris...
- MocMahale444
Samke nosio haljinicu boje lila a sariel majicu na breteleVirtu4l je napisao/la:on će kupiti dvije karte, a koševo zadnji put vidio kad ih je razredna vodila u pionirsku da vide samketa i sariela
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Evander je napisao/la:
Prokleti svi neka su nesposobnjakovici koji nisu znali raditi svoj posao i koji su da bi svoje guzice spasili, klub dali u ruke kinekom hostapleru.
Nacinjena je istorijska greska, koja ce nas skupo kostati.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
A daj nemoj vise molim teVirtu4l je napisao/la:on će kupiti dvije karte, a koševo zadnji put vidio kad ih je razredna vodila u pionirsku da vide samketa i sariela
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Zar i ti?Virtu4l je napisao/la:on će kupiti dvije karte, a koševo zadnji put vidio kad ih je razredna vodila u pionirsku da vide samketa i sariela
cccc
Znaci, odraz nemoci i jada je to kad neko pokusava izmisliti glupost i jos pritom zakaci par smajlija.Virtu4l je napisao/la:on će kupiti dvije karte, a koševo zadnji put vidio kad ih je razredna vodila u pionirsku da vide samketa i sariela
Crnogorac, nekad si bio puno bolji provokator i zahebant, punooo bolji.
Ovo je ispod tvog nivoa. Nije ti 15 godina, uvjeren sam, a ovo je zahebancija u nivou tog godista.
Ovako nešto?MocMahale444 je napisao/la:Samke nosio haljinicu boje lila a sariel majicu na breteleVirtu4l je napisao/la:on će kupiti dvije karte, a koševo zadnji put vidio kad ih je razredna vodila u pionirsku da vide samketa i sariela
Mora mu se priznat da je nabio sebi cijenu ovim postovima, bas me zanima za kolko su ga kupili, sigurno nije otiso za neke male pareNeandertalac je napisao/la:![]()
Evander je napisao/la:
Prokleti svi neka su nesposobnjakovici koji nisu znali raditi svoj posao i koji su da bi svoje guzice spasili, klub dali u ruke kinekom hostapleru.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Isto sam se i ja pitao kad si se prodaoSariel je napisao/la: Zar i ti?
![]()
![]()
cccc
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i ništa više....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Devastiranje golubarnika drugi dio... Pik moja stolica lištice 
Zivjeli svi oni koji donose dobre odluke i koji rade da na boljitku kluba!!!Neandertalac je napisao/la:![]()
Evander je napisao/la:
Jedna od takvih odluka je nedopstanje da gamad dodje na Kosevo. Apsulutno ce je podrzati svaki navijac Sarajeva.
Ova nova uprava je konacno pocela raditi dobre stvari. Puna podrska!
da je bar ulaznica ko stolica po nabavnoj cijeni pa haj, vako moraš bar 2 ponijetStroj1946 je napisao/la:Devastiranje golubarnika drugi dio... Pik moja stolica lištice
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 11 apr 2017, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ne sjeća se ovaj suza alena avdića sa zubandana
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Dogovoreno. Fino ce ti stajati jedan bordo avatarMocMahale444 je napisao/la:Avatar mjesec? Potpis imam spreman za Tobetia.Evolution87 je napisao/la:Hajde evo i ja sam dobrovoljac za opkladu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MocMahale444
Odgovor jearelinho je napisao/la:Ovako nešto?MocMahale444 je napisao/la:Samke nosio haljinicu boje lila a sariel majicu na breteleVirtu4l je napisao/la:on će kupiti dvije karte, a koševo zadnji put vidio kad ih je razredna vodila u pionirsku da vide samketa i sariela
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Pazi šta pišeš, odbit će ti od dnevniceEvander je napisao/la:
Zivjeli svi oni koji donose dobre odluke i koji rade da na boljitku kluba!!!
Jedna od takvih odluka je nedopstanje da gamad dodje na Kosevo. Apsulutno ce je podrzati svaki navijac Sarajeva.
Ova nova uprava je konacno pocela raditi dobre stvari. Puna podrska!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Virtu4l je napisao/la:ne sjeća se ovaj suza alena avdića sa zubandana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.