FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Izu ga čovjek. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
ludilomozga
- Kontakt:
Ja necu biti hajvan pa cu vam cestitati za atmosferu. Vidimo se u subotu 
Fina atmosfera navijaca Torpeda moram priznati
VIDIMO SE U DOLINI CUPOVA!
VIDIMO SE U DOLINI CUPOVA!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Svaka čast majstore što ispoštuješ ovako navijače svog tima kada nešto organizuješ. Vidi se da si čovjek od riječi. Belmina znam i znam da je veliki navijač bez obzira što nije iz Sarajeva tako da je dres završio u pravim rukama.PitarBordo je napisao/la:
- PitarBordo
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:Svaka čast majstore što ispoštuješ ovako navijače svog tima kada nešto organizuješ. Vidi se da si čovjek od riječi. Belmina znam i znam da je veliki navijač bez obzira što nije iz Sarajeva tako da je dres završio u pravim rukama.PitarBordo je napisao/la:![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Odlična koreografija!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- elamalakia
- Kontakt:
Perverzija, bice odlicna atmosfera na derbiju 
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
arelinho je napisao/la:Svaka čast majstore što ispoštuješ ovako navijače svog tima kada nešto organizuješ. Vidi se da si čovjek od riječi. Belmina znam i znam da je veliki navijač bez obzira što nije iz Sarajeva tako da je dres završio u pravim rukama.PitarBordo je napisao/la:![]()
![]()
Pozdrav za brata sa Grbavice
BelminM23 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Svaka čast majstore što ispoštuješ ovako navijače svog tima kada nešto organizuješ. Vidi se da si čovjek od riječi. Belmina znam i znam da je veliki navijač bez obzira što nije iz Sarajeva tako da je dres završio u pravim rukama.PitarBordo je napisao/la:![]()
![]()
Pozdrav za brata sa Grbavice
Svaka cast za PitarBordo i ovu akciju 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zasto FK Sarajevo za gradski derbi ne odredi navijacima Zeljeznicara 1731 stolicu sto je 5% kapaciteta stadiona Kosevo i zavrsi jednom za sva vremena sa ovom pricom?
Vidte da se ne isplati biti gospoda..
Ako Horde Zla dignu glas ja mislim da bi se to bez problema moglo završiti jednom za sva vremena.tuzlak1987 je napisao/la:Zasto FK Sarajevo za gradski derbi ne odredi navijacima Zeljeznicara 1731 stolicu sto je 5% kapaciteta stadiona Kosevo i zavrsi jednom za sva vremena sa ovom pricom?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Prvo, zato što vole pare, na zadnjem derbiju je jug bio pun, a sjever nije.tuzlak1987 je napisao/la:Zasto FK Sarajevo za gradski derbi ne odredi navijacima Zeljeznicara 1731 stolicu sto je 5% kapaciteta stadiona Kosevo i zavrsi jednom za sva vremena sa ovom pricom?
Drugo zato što nemogu izvesti tehnički, jer,
Član 11.
Svaki klub-organizator utakmice dužan je na zahtjev kluba-gosta obezbjediti
najmanje 5% ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u
odvojenoj i bezbjednoj zoni.
Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona,
gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i
ovaj veći broj mjesta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
sergejevic
- Kontakt:
Zato sto im je valjda u cilju da zarade sto vise i sto je to jedina utakmica u sezoni, osim Evrope ili eventualne proslave titule, koja moze koliko toliko napuniti stadion.tuzlak1987 je napisao/la:Zasto FK Sarajevo za gradski derbi ne odredi navijacima Zeljeznicara 1731 stolicu sto je 5% kapaciteta stadiona Kosevo i zavrsi jednom za sva vremena sa ovom pricom?
Ne kontam sta hoce, mozda cijeli sjever koji ima preko 5 000 stolica na stadionu koji prima oko 14 000. Onda najbolje da navijaci Zelje ne idu na svoj stadion na derbi da se ovi raskomote ili da mi kupimo ono sto ostane poslije navijaca Sarajeva. Uvijek su i dobijali vise nego sto je propisano od kapaciteta stadiona.
Sto se tice ove objave valjda neko zna citati i jasno se navodi da su to zahtjevi mup-a koji moraju biti ispunjeni da bi obje navijacke skupine dosle na stadion.
Prosli put su pocupali bruku stolica cim su usli na stadion, a sada ce fino dobiti cestitku za svako izivljavanje i vandalizam. Toliko o gospodi. Da ih neko cita sa strane pomislio bi da njih ima 40 hiljada svaku utakmicu i da im je mala i Marakana, a ne Grbavica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo, zaprijetili su.tuzlak1987 je napisao/la:Zasto FK Sarajevo za gradski derbi ne odredi navijacima Zeljeznicara 1731 stolicu sto je 5% kapaciteta stadiona Kosevo i zavrsi jednom za sva vremena sa ovom pricom?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Malo se jednodimenzionalno ovo gleda. Ovom logikom i mi bi morali dobiti cijeli sjever. Ili Zapad na Tušnju.Virtu4l je napisao/la: Drugo zato što nemogu izvesti tehnički, jer,
Član 11.
gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i
ovaj veći broj mjesta.
Samo Saraj'vo.
Glupko ne konta da je dovoljno samo da se jug pusti u prodaju i nasoj raji, i da ovo pravilo pada u vodu. Samo sto nasi izgleda nece ni otvarati jug za derbi vise, imati ce kavez u gornjem cosku zapada prema jugu i to je to. Trazili ste, izvolite. Sto se nas tice ne moramo vise nikako ni ici jedni drugima u goste.PitarBordo je napisao/la:Malo se jednodimenzionalno ovo gleda. Ovom logikom i mi bi morali dobiti cijeli sjever. Ili Zapad na Tušnju.Virtu4l je napisao/la: Drugo zato što nemogu izvesti tehnički, jer,
Član 11.
ovaj veći broj mjesta.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Na stranu vrijeđanje, ali zar jug na Koševu nije registrovan kao gostujuća tribina?pasica je napisao/la:Glupko ne konta da je dovoljno samo da se jug pusti u prodaju i nasoj raji, i da ovo pravilo pada u vodu. Samo sto nasi izgleda nece ni otvarati jug za derbi vise, imati ce kavez u gornjem cosku zapada prema jugu i to je to. Trazili ste, izvolite. Sto se nas tice ne moramo vise nikako ni ici jedni drugima u goste.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako mislis registrovan? Ne registruju se tribine vec stadion
Tribina je tribina, to sto Sarajevo kao domacin odredi jug za goste to je druga stvar. Da hocemo mozemo odrediti bilo koju drugu tribinu ili ti prostor za gostujuce navijace. Evo ti primjer Levski ili Zeta ne sjecam se, Jug smo dali nasoj raji, pola juga se podijelilo nekim skolama, djeci, ustanovama i sta ja znam. A njihove sto su dosli smo smjestili na zapad. Ukratko, domacin ti je duzan dati 5%, to cete i dobiti, a gdje cemo vas smjestiti i kako, to je do nas dok god ispostujemo sigurnosni protokol.
Idete na zapad u cosak, jug zatvoren, tampon s druge strane do loze i cao djaci, mi svoje ispunili. Jbg, sami ste krivi s ovim sranjem.
Idete na zapad u cosak, jug zatvoren, tampon s druge strane do loze i cao djaci, mi svoje ispunili. Jbg, sami ste krivi s ovim sranjem.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bordobijeli, Combattente87, held9, Ledara, Necto, Pact1921, ristagrad, WeekendOffender i 63 gosta.