Haj vozdra.Sandokan87 je napisao/la:Ako je vrijednije 200 000 od opstine od milion km koliko su minimalno navijaci upumpali u kratkom periodu onda se slazem s tobom. A sad sam ubjedjen da si puno puno mladji od mene, i da ne mozes sa mnom u istu recenicu nikako sto se tice zelje i sarajeva globalno, jer ti mogu sad da pocnem tri sata pricati o svakom pedlju stadiona grbavica a vjeruj mi i koseva, zato nemoj pricat gluposti a ako te interesuje slobodne se javi u pp, da ti kazem kako je zidana cigla po cigla, i kako su nicale tribine na grbavici.Evander je napisao/la:Taj stadion nije pravila nikakva raja, nego opstina, drzava i vladajuci rezimi.Sandokan87 je napisao/la: Ma nece niko domacu atmosferu vjeruj mi ali ovo je sve zbog orgijanja i divljanja na proslom derbiju na Grbavici. Ovaj stadion nije pravio ni opština ni grad ni država, ovo je pravila raja, odnosno navijači, skupljajući pare koliko je ko imao i ko bi normalan dozvolio opet isto sranje. Treba gledati i s tog aspekta, a sto se mene tice ko navijaca Zelje pustio bi im ja i pola sjevera, bujrum al da lomi i divlja u mojoj avliji to najrodjenijima nebi pustio.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk