Misliš ništa novo od ovog dnevnog lista, ili...?
Smiješan naslov, prosto da neko ko nema pojma ni o čemu pomisli da su oni najgora bagra, dok je stvarnost ipak "malo" drugačija.
Moderator/ica: insider
Misliš ništa novo od ovog dnevnog lista, ili...?
Istina, prenapuhan naslov koji (bar meni) daje dojam da se nadzire neko veliko zlo na ovim prostorima. Izbjegavam to napisati, ali - rat?!Monolog je napisao/la:Misliš ništa novo od ovog dnevnog lista, ili...?
Smiješan naslov, prosto da neko ko nema pojma ni o čemu pomisli da su oni najgora bagra, dok je stvarnost ipak "malo" drugačija.
Ovo treba strijeljati....
Erotske priče? Nekako se osjećam prestar za iste.Monolog je napisao/la:@Ministar
E, kao što se ti plašiš napisati da bi moglo biti rata, ja se plašim da rat i nije završio. Nebitno što je ta "daleka" 1995. iza nas, ništa se ne mijenja(privreda stagnira, posla nema/govorim u globalu, da se razumijemo/, jedino što se ne čuje detonacija).
A, razumijem te kada su u pitanju ove, recimo, vedrije teme. Jbg, kad se zaželiš takvih, onda idi i čitaj erotske priče, jer na našim portalima vedrina ne postoji.
Prestar ili ne, jedino tamo se desi nešto "iz vedra neba"(eto ti vedrine).MinistaR je napisao/la: Erotske priče? Nekako se osjećam prestar za iste.
Svu tu "siromašnu" sliku iz glave briše samo jedan čovjek - Đole Balašević. Pa, što bi on rek'o:
Putuj planeto super smo se družili, nama je lijepo tamam kako smo zaslužili...
Žena, očito, ima stila. Baš joj se divim.Monolog je napisao/la:Prestar ili ne, jedino tamo se desi nešto "iz vedra neba"(eto ti vedrine).MinistaR je napisao/la: Erotske priče? Nekako se osjećam prestar za iste.
Svu tu "siromašnu" sliku iz glave briše samo jedan čovjek - Đole Balašević. Pa, što bi on rek'o:
Putuj planeto super smo se družili, nama je lijepo tamam kako smo zaslužili...![]()
Nemoj mi i ti probijati glavu sa Đoletom, dovoljno je što mi to žena radi.
Ne, ja imam stila, zbog toga je sa mnom(Also, iz tvog je kraja, tako da si sad (ne)svjesno i sebe pohvalio).MinistaR je napisao/la: Žena, očito, ima stila. Baš joj se divim.
Nego, dragi Monolog, odosmo u dijalog
Uz dužno poštovanje postačima, mislim da nije potrebno na forume odbrojavati vrijeme do iftara...Amar Dzeko je napisao/la:Jos sat...
Žena u nikabu opljačkala kladionicu
Žena u nikabu opljačkala je u četvrtak oko 12 sati kladionicu "Derby" u ulici Stjepana Radića u Zavidovićima, potvrdio nam je šef ureda policijskog komesara MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Senaid Hasić.
Piše: N. J.
ZavidovićiPrema njegovim riječima, žena je ušla u kladionicu s djetetom koje je, vjerovatno po prethodnom dogovoru, odvratilo pažnju radnici, te je žena u nikabu iskoristila pogodan trenutak i uzela između 800 i 1.000 KM.
Policija je obaviještena iza 12 sati, a još uvijek se utvrđuju sve okolnosti u vezi s ovom prijavom, te se traga za ženom koja je počinila ovo djelo, kazao je Hasić.
mora se nekako "ubiti" vrijeme do iftaraMinistaR je napisao/la:Uz dužno poštovanje postačima, mislim da nije potrebno na forume odbrojavati vrijeme do iftara...Amar Dzeko je napisao/la:Jos sat...
Tacnosakho je napisao/la:mora se nekako "ubiti" vrijeme do iftaraMinistaR je napisao/la:Uz dužno poštovanje postačima, mislim da nije potrebno na forume odbrojavati vrijeme do iftara...Amar Dzeko je napisao/la:Jos sat..., a ovako na forumu brze prolaze minutice
aBd da bude makar 12000 sljedbenikaMonolog je napisao/la:Ahmo napreduje. 120 ljudi ga "lajkaju".
181fanatic1991 je napisao/la:aBd da bude makar 12000 sljedbenikaMonolog je napisao/la:Ahmo napreduje. 120 ljudi ga "lajkaju".![]()
http://www.facebook.com/pages/Hrcak-Ahm ... 286?ref=tsmajestic24 je napisao/la:Ko je Ahmo??? Jos 15 ak minuta. Danas me glad pravo uhvatila
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, PSV, VensanKasel i 16 gostiju.