PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Uvjek najebe onaj sto veze nema sa huliganstvom i sad radi njih 50-100 najeba 2000 ostalih e pa sta ces kad uvjek grupica **** vecinu,ja sam da se da kompletna tribina jer i mi dobijemo skoro 2 ali se nepitam,steta jeni derbi bez navijaca e sad kako vjerovat tim 50-100 da nece opet belaj pravit,neznam nevalja nije posteno prema ostalim.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mi godinama ovo trpimo 1200 mjesta a prodaju nam 2500 karata guramo se na ulazu, gusimo se na tribini . sada ce te vidjeti kako je kad dobijete 1500 karata a ide na tekmu 3000 ljudi pa na zapad ne smijes s obiljezima svog kluba itd itd . ovo je vama novost mi ova sranja trpimo 15 godina , trazili ste gledajte .
- MocMahale444
Nisu sariel i samira s ostalim muflonima komentarisali ove psovke.miky_hz je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Evo, i kako ćeš njega pustiti na stadion?miky_hz je napisao/la:**** vam porjeklo plavo bijelo,seljacko,sumarsko,papansko,mrtvo,sadakasko,frljavo,rahiticno,retardirano,bolesno,poremeceno,sakato,mrtvo,zivo,staro,mlado,nane,zene,tetke,rodice,prvo koljeno,zadnje koljeno,lozu kompletnu.
Umri kurvo plavaa!
Naravno ovaj nece dobiti ban.
Pravda za Hamida,Vejsila, Bajru i Mehu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Slazem se upotpunosti, mnogo krivice snosi MUP za ovu nastalu situaciju jer nisu uhapsili navijace koji su lomili, palili. Mi kao dva gradska kluba moramo obezbijedit kamere na gostujucoj tribini s ciljem da se huliganima stane u kraj, sad kako je tako je i nadam se da ce se rijesit ovaj problem u buducnosti. Nema nista ljepse nego prepucavanje sa vama ali huliganstvu treba stati u kraj jbg.LegendKiller je napisao/la:Upravo ovim vašim dogovorom sa MUPom najviše ispastaju obični normalni navijači. Ko je branio MUPu da prošle godine identifikuje sve one koji su uništavali stolice i pravili nerede i zabrani mi pristup stadionu. Imali su snimke, imali sve na raspolaganju. Zašto vi kao klub niste poduzeli neke mjere, npr. pregledali snimke pa podnijeli prijave protiv osoba koje su uništavali imovinu, ukazali na snimcima koje su to osobe itd. Niko ništa nije poduzeo, najlakše je kolektivnu optužnicu platiti u eter, a obični navijači koji su i najbrojni ispastaju.Zeljo92 je napisao/la:Moramo biti ludi 100 na sat da vam dadnemo 2k karti al 100 na sat, vi da imate svoj stadion i da na vasem stadionu palimo, lomimo istu ovakvu odluku bi i vi donijeli. Sami ste krivi i ne znam koji vam je ****, **** vas car derbija ako ce se problemi desavat svaki derbi. Ja sam za soluciju da svaki navijac koji napravi belaj da mu se dozivotno zabrani dolazak na Grbavicu/Kosevo bas kao sto se radi u Engleskoj i mirna Bosna. Niko nema nista protiv normalnih navijaca koji nece da prave belaje na tribini ama bas niko, problem su huligani.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Gdje piše da ćemo dobiti 1500?bordobijeli je napisao/la:sada ce te vidjeti kako je kad dobijete 1500 karata a ide na tekmu 3000 ljudi pa na zapad ne smijes s obiljezima svog kluba itd itd . ovo je vama novost mi ova sranja trpimo 15 godina , trazili ste gledajte .
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ko kaze da cemo mi na lavor icibordobijeli je napisao/la:Mi godinama ovo trpimo 1200 mjesta a prodaju nam 2500 karata guramo se na ulazu, gusimo se na tribini . sada ce te vidjeti kako je kad dobijete 1500 karata a ide na tekmu 3000 ljudi pa na zapad ne smijes s obiljezima svog kluba itd itd . ovo je vama novost mi ova sranja trpimo 15 godina , trazili ste gledajte .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
sergejevic
- Kontakt:
Bas si ti relevantna osoba da procjenjujes ko zna sta je derbi, fudbalska kulutura, sta su navijaci, sta je korektan odnos...Evander je napisao/la:Ne vjerujem, ali ne vjerujem sta citam.
Ovo je samo dokaz koliko navijaci Zeljeznicara pojma nemaju sta je derbi, sta je fudbalska kultura, sta su navijaci, sta je korektan odnos. Stid me sa kakvim tokmacima grad dijelimo.
Unistili ste derbi, neka bude tako.
Samo nemojte patetike i dvostrukih arsina.
Samobanovat cu se ako ih bude vise od 10 000 u subotu. Naravno, ne po procjeni saveza, Ajzee i slicnih nerealnih gluposti koje citamo unazad par sedmica.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
psovke su katastrofa muha, ne rise..
elem, ko ovde sve ba vazi nije humano, cuj bogati e huligana..licne kamere...
elem, ko ovde sve ba vazi nije humano, cuj bogati e huligana..licne kamere...
Sto vas hiljadu svaki put udje bez karte?bordobijeli je napisao/la:Mi godinama ovo trpimo 1200 mjesta a prodaju nam 2500 karata guramo se na ulazu, gusimo se na tribini . sada ce te vidjeti kako je kad dobijete 1500 karata a ide na tekmu 3000 ljudi pa na zapad ne smijes s obiljezima svog kluba itd itd . ovo je vama novost mi ova sranja trpimo 15 godina , trazili ste gledajte .
Kad vec pricate o tim licnim kartama sto ne spomenete unosenje kamere u facu svakog pojedinca prilikom pretresanja na zadnjem derbiju na Kosevu?
Sta je to problem otic na zapad ja idem vazda ne kontam ok nema obiljezja i sta nije navijac samo onaj sa salom.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:ne treba hnk zeljescaru gradski derbi. oni sutra igraju bratski derbi sa svojim športskim prijateljima iz lištice..
Ustani Dzilda da se ja pruzim .
U srcu nosim te ja ! 1921
Ovo ja zovem kad utihnu lobotomci a vi ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
I to između ostalog, sa povećanjem kapaciteta Grbavice moglo je doći i više navijača Sarajeva na ostale tribine, a znamo da takvih ljudi bude uvijek na oba stadiona.Alipasino je napisao/la:Sta je to problem otic na zapad ja idem vazda ne kontam ok nema obiljezja i sta nije navijac samo onaj sa salom.
Al' tu opet dolazimo do ovog retardiranog MUP-a i ovih ličnih i članskih karata.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Coromandel
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
nejse, što se tiče divljanja po tribinama nije ničije maslo za ramazana.
za pirotehniku i sve ostale štete koje se naprave na stadionu, direktno su krivi policija i zaštitarske agencije. nikad mi neće biti jasno koji q. pretresaju raju na ulazu, kada se kasnije zapali na stotine baklji. ne kontam sta im se onda plaća.
Klub im izda saopštenje da Željezničar preispita odluku, a oni 15 minuta poslije bojkotuju derbi... kakva koordinacija
Sutra im treba odobriti tih 1.500, tj. ispuniti ono što su tražili i zakucati ih još jednom.
Sutra im treba odobriti tih 1.500, tj. ispuniti ono što su tražili i zakucati ih još jednom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fudbalska kultura i derbi je to kad navijaci Dinama kupebkarte Torcidi i dovedu ih na svoju tribinu.sergejevic je napisao/la:Bas si ti relevantna osoba da procjenjujes ko zna sta je derbi, fudbalska kulutura, sta su navijaci, sta je korektan odnos...Evander je napisao/la:Ne vjerujem, ali ne vjerujem sta citam.
Ovo je samo dokaz koliko navijaci Zeljeznicara pojma nemaju sta je derbi, sta je fudbalska kultura, sta su navijaci, sta je korektan odnos. Stid me sa kakvim tokmacima grad dijelimo.
Unistili ste derbi, neka bude tako.
Samo nemojte patetike i dvostrukih arsina.
Samobanovat cu se ako ih bude vise od 10 000 u subotu. Naravno, ne po procjeni saveza, Ajzee i slicnih nerealnih gluposti koje citamo unazad par sedmica.
Vi ste jadovi i nista vise.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:ne treba hnk zeljescaru gradski derbi. oni sutra igraju bratski derbi sa svojim športskim prijateljima iz lištice..
U srcu nosim te ja ! 1921
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zato sto dobijemo 1000 karata a ne 2000. ljudi se onda snalaze na razne nacine ,preskakanje ograde,laziranje,oni sto prodju bacaju ovim sto su napolju , kupovali smo vas sjever sve to smo radili da dodjes na vjeciti derby a vi lagano na kosevo citav jug pola zapada. eee ne moze vise!!! .cala je napisao/la:Sto vas hiljadu svaki put udje bez karte?bordobijeli je napisao/la:Mi godinama ovo trpimo 1200 mjesta a prodaju nam 2500 karata guramo se na ulazu, gusimo se na tribini . sada ce te vidjeti kako je kad dobijete 1500 karata a ide na tekmu 3000 ljudi pa na zapad ne smijes s obiljezima svog kluba itd itd . ovo je vama novost mi ova sranja trpimo 15 godina , trazili ste gledajte .
Kad vec pricate o tim licnim kartama sto ne spomenete unosenje kamere u facu svakog pojedinca prilikom pretresanja na zadnjem derbiju na Kosevu?
Ti ces ovdje biti zakucan ako se to ispuni, ako budeš imao hrabrosti i izvadio svoje postove kao što od drugih vadiš.Virtu4l je napisao/la:Klub im izda saopštenje da Željezničar preispita odluku, a oni 15 minuta poslije bojkotuju derbi... kakva koordinacija![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kao što su Manijaci kupovali navijačima FerencvarošaEvander je napisao/la:Fudbalska kultura i derbi je to kad navijaci Dinama kupebkarte Torcidi i dovedu ih na svoju tribinu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.