PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

cala
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la cala » 11 apr 2017, 23:18

bordobijeli je napisao/la:
cala je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Mi godinama ovo trpimo 1200 mjesta a prodaju nam 2500 karata guramo se na ulazu, gusimo se na tribini . sada ce te vidjeti kako je kad dobijete 1500 karata a ide na tekmu 3000 ljudi pa na zapad ne smijes s obiljezima svog kluba itd itd . ovo je vama novost mi ova sranja trpimo 15 godina , trazili ste gledajte .
Sto vas hiljadu svaki put udje bez karte?
Kad vec pricate o tim licnim kartama sto ne spomenete unosenje kamere u facu svakog pojedinca prilikom pretresanja na zadnjem derbiju na Kosevu?
Zato sto dobijemo 1000 karata a ne 2000. ljudi se onda snalaze na razne nacine ,preskakanje ograde,laziranje,oni sto prodju bacaju ovim sto su napolju , kupovali smo vas sjever sve to smo radili da dodjes na vjeciti derby a vi lagano na kosevo citav jug pola zapada. eee ne moze vise!!! .
To je bila i poenta mog posta. Nemojte se zalit na guzvu i prenatrpanost kad ste sami sebi krivi.

Jest ovaj navalio na BBB i Torcidu...

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 11 apr 2017, 23:19

club21 je napisao/la:Kakav pecat jel razumijes bosanski. Svaku utakmicu ne samo derbi to treba sa gostima. Sve prode kako treba svi u miru kucama. To ti je isto sa kamerom na semaforu, nakon 15 tak dana dode cestitka ako predes brzinu ili semafor. Razumijes ti sta ti kazem samo se glup pravis i nastojis pod svaku cijenu opravdati svoj stav svog kliba. I da ti odma kazem nisam zeljovac.
Ne slazem se s tobom zbog svojih stavova a ne zato sto klub za koji navijam tako kaze. Ja i ti imamo razlicite stavove i nikada se necemo sloziti oko stvari kao sto su ove, pirotehnika, navijacka kultura itd. Da se razumijemo, kaznjava se itekako u ovoj drzavi ali ne po propisima, ubice na slobodi a navinaci najveci problem drzave, malo se ti raspitaj kako i na koji nacin se navijaci kaznjavaju a to nisu samo Horde, to su osjetili svi. Kada znas kako to sa kaznama hoda samo ti jos jedan takav registar fali. Ne vrijedi nastavit o tome jer se ne slazemo po tom pitanju i tacka.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 apr 2017, 23:19

Virtu4l je napisao/la:Klub im izda saopštenje da Željezničar preispita odluku, a oni 15 minuta poslije bojkotuju derbi... kakva koordinacija :rol:

Sutra im treba odobriti tih 1.500, tj. ispuniti ono što su tražili i zakucati ih još jednom.
Ne kontam što im se ne dadne tih 1,500 karata, kad može 1,000 onda može i 1,500 i završeno.

Al' prije svega postići neki dogovor sa MUP-om jer od cijelog sranja oni su zaslužni za 50%
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 apr 2017, 23:19

Alipasino je napisao/la:Sta je to problem otic na zapad ja idem vazda ne kontam ok nema obiljezja i sta nije navijac samo onaj sa salom.
pa ti si obicna sisica iz sirotinjske favele, ko je kad reko da si ti navijac?ti mos dje hos,svakako se ne racunas nebitnjakovicu
sisice= propali repercicu,stihoklepcicu... alipasinac,,**** svi te zajebaju :urnebes:
staj bilo? ajd slozi tekstic da te **** k odraslog:urnebes:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 11 apr 2017, 23:20

Meni ja zao normalne raje ,ali ovo se nemoze organizovati da bude normalno kao nekad. Od onog dana kada su prve baklje poletjele medju navijace znalo se da ce iz godine u godinu ice sve extremnije. Ako je cilj da na derbiju padne mrtva glava onda smo na dobrom putu .Protiv Krupe sam sa rajom pricao o derbiju. Ispred sjevera je bukvalno kamenolom i nedaj bože da dodje do frke nastao bio haos . Ovo sto je ponudjeno karti za navijace Sarajeva to je neka maximalna brojka .Ko malo misli glavom znace zasto. Siguran sam da ce doci neki navijaci Sarajeva,ali to su oni koji vole svoj klub,oni koje neintersuje misljenje jel tampon zona na O ili E ,oni koje voli derbi i njima nemoze niko zabraniti pristup na Grbavici. Voli bih kad mi neko ovoj mladjoj raji pustio derbi prije 20-30-40 godina . Derbi gdje je bila puna Grbavica i puno Koševo. To je bio derbi kad se navijalo za voljeni klub,a sad sto vise mrzis drugi klub veci si navijac. Žalosno ali u buducnosti bice jos gore. Sarajevski derbi nije vise sarajevski.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 apr 2017, 23:20

Sto komunicirate s evanderom najvecom pickom svih picki. Njega šutaju na temi fks jer je obicni pizdek uvijek bio. Pametuje a sta je sve prije pisao je fuj. Nema on koda ni granice.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Stroj1946
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Stroj1946 » 11 apr 2017, 23:20

Virtu4l je napisao/la:
Evander je napisao/la:Fudbalska kultura i derbi je to kad navijaci Dinama kupebkarte Torcidi i dovedu ih na svoju tribinu.
Kao što su Manijaci kupovali navijačima Ferencvaroša :wave:
Iz straha :wave:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 11 apr 2017, 23:21

Sami ste krivi, koliko god krivicu na drugog prebacivali.
Životni saputnik! 1921

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 11 apr 2017, 23:21

Virtu4l je napisao/la:
Evander je napisao/la:Fudbalska kultura i derbi je to kad navijaci Dinama kupebkarte Torcidi i dovedu ih na svoju tribinu.
Kao što su Manijaci kupovali navijačima Ferencvaroša :wave:
Lizali im guzice. Pusti mi se te suplje.
Vi da imate navijacku kulturu, da imate osjecaj sta je derbi, trazili bi od svoje uprave da obezbjede prostor i stovre uslove navijackoj grupi koja je rivalska.
Druga stvar je to sto vi ne zelite gradski derbi. To ste dokazali. E pa onda ga i mi vise ne zelimo.
Neka bude kao u Turskoj ili Grckoj, bez gostujucih navijaca.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2017, 23:21

Raonffa je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Klub im izda saopštenje da Željezničar preispita odluku, a oni 15 minuta poslije bojkotuju derbi... kakva koordinacija :rol:

Sutra im treba odobriti tih 1.500, tj. ispuniti ono što su tražili i zakucati ih još jednom.
Ne kontam što im se ne dadne tih 1,500 karata, kad može 1,000 onda može i 1,500 i završeno.
pa baš sad im se treba dati jer su poletili da bojkotuju, mi ispunimo njihov zahtjev i yebe nam se hoće li doći, mi smo čisti ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 apr 2017, 23:22

Ne zelimo vise 1500 karata. Ne zelimo vise da pricamo o broju karata. Zelimo da pricamo o prostoru. Pola sjevera je minumum. Sve ispod toga je neprihvatljivo.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 apr 2017, 23:23

Poenta price je da otac ne smije povesti svoju djecu na grbavicu ako je navijac Sarajeva , nema gdje da sjedne . vi dobijete jug navijacki i zapad za penzionere ,djecu,zene . 15 godina je tako mi se gusimo a vama gotiva e ne moze vise.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 apr 2017, 23:23

Eisenbahner1921 je napisao/la:Sami ste krivi, koliko god krivicu na drugog prebacivali.
:lol: :lol:
sto ti je rec plava filozofija.
pazi sastava...sami krivi, krivica,prebacivali :lol:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 11 apr 2017, 23:23

Da ste se znali normalno ponasati a ne rusili, palili, razvaljivali, gadjali nase navijace te se tukli sa policijom, sve bi mozda drugacije bilo. Sami ste krivi..

CUJ POLA SJEVERA MINIMUM :urnebes: :urnebes:
Životni saputnik! 1921

Medikament
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Medikament » 11 apr 2017, 23:23

Coromandel je napisao/la:
Medikament je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:
ok navijački duh, prepucavanja i sl...pa isti za sebe kažem da više mrzim želju nego što volim Sarajevo, ali gušiti instituciju derbija mogu samo oni koji su u ovaj grad zalutali.
sa ovom rečenicom si upravo potvrdio da si zaluto u ovaj grad.

slika
slika
slika
slika

dok se ne naučite civilizovanom ponašanju, 5% vam ne gine, očekujem sutra umjesto 1090, oko 650 mjesta da dobijete. jednom smo gledali kako je ruše i pale papci sa brda, više nećemo.
da si prvi dio rečenice boldirao, vjerovatno bi drugačije prokomentarisao. ovako si kao dok holidej...došao tiho i ugazio u g.ovno.

nejse, što se tiče divljanja po tribinama nije ničije maslo za ramazana.

za pirotehniku i sve ostale štete koje se naprave na stadionu, direktno su krivi policija i zaštitarske agencije. nikad mi neće biti jasno koji q. pretresaju raju na ulazu, kada se kasnije zapali na stotine baklji. ne kontam sta im se onda plaća.
buraz, ti si reko da mrziš više želju nego što voliš sarajevo. ti si sam sebe diskvalifikovo iz bilo kakve diskusije o derbiju i pokazao da upravo pripadaš onoj grupi zalutalih u grad.
ja ne mrzim sarajevo, ne volim ga, ali ga ne mrzim. par mojih rođaka, dobrih drugova navija za taj klub i nemam razloga da ga mrzim. želim da bude slabije rangiran od mog kluba i da izgubi na derbiju, za ostalo mi je svejedno. ali da neko ruši, devastira i pali moj dom, da ponavlja one slike iz 92. druge koje su mnogima uzele par godina života, i da kasnije očekuje da je dobrodošao tu... e ne može paša moj. i neće nikad moći. čar derbija, ako je uopšte i bilo zadnjih par godina ste uništili vi papanskim ponašanjem na zadnjoj utakmici na grbavici.

čuj onog, on nešto zahjeva još :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Medikament, dana/u 11 apr 2017, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2017, 23:23

MocMahale444 je napisao/la:Sto komunicirate s evanderom najvecom pickom svih picki. Njega šutaju na temi fks jer je obicni pizdek uvijek bio. Pametuje a sta je sve prije pisao je fuj. Nema on koda ni granice.
ko ga dovede na ovu temu, utuši
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 11 apr 2017, 23:24

Ulaznice za navijače Sarajeva imat će poseban dizajn i razlikovaće se od ostalih ulaznica koje će biti u prodaji za sjevernu tribinu jer se ranije dešavalo da navijači Sarajeva kupuju karte za ostatak sjeverne tribine, a onda ulaze u prostor ograđen za gostujuće navijače stvarajući veliku gužvu na tom dijelu tribine.
pa kazu da im dadnemo 3000 ulaznica za mjesto gdje moze stati samo 1000 ;)
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 apr 2017, 23:24

bordobijeli je napisao/la:Poenta price je da otac ne smije povesti svoju djecu na grbavicu ako je navijac Sarajeva , nema gdje da sjedne . vi dobijete jug navijacki i zapad za penzionere ,djecu,zene . 15 godina je tako mi se gusimo a vama gotiva e ne moze vise.
velka steta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 11 apr 2017, 23:24

Godinama se prodaja ulaznica reprezentacije obavlja uz prilaganje kopije licne ili uz licnu kartu.
Ko god je isao na gostovanja van bih zna to vrlo dobro. Nezz u cemu je problem da se to uvede i kod nas bar na utakmicama visokog rizika.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 apr 2017, 23:25

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

pa baš sad im se treba dati jer su poletili da bojkotuju, mi ispunimo njihov zahtjev i yebe nam se hoće li doći, mi smo čisti ;)
Nek' dobiju, ja bih volio iskreno. Ostaviti im i istolice i sve, yebo derbi bez navijača sa obje strane, al' svi znamo da će biti njesra na dijelu tribine gdje su njihovi navijači.

Al' onda se samo nadam da ovdje neće govoriti "sve što se pokidalo, to će se i platiti" jer takvi odgovori nisu fer i nisu korektni, kada se uzmu u obzir sva dešavanja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.