PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nabijamo komplekse postavljamo standarde.
Nadam se da ce MUP sad vratiti tekmu Olimpic-likCe za subotu jer sad vise ne smetamo. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Izdajte saopstenje da vam uopste ne treba tampon zona i halal vam citav sjever.Evander je napisao/la:Ne zelimo vise 1500 karata. Ne zelimo vise da pricamo o broju karata. Zelimo da pricamo o prostoru. Pola sjevera je minumum. Sve ispod toga je neprihvatljivo.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Zelim normalan derbi i da pobjedi glasniji.
Ne zelimo kamenja,baklje,stolice i raznorazne papke na tribinama.Ni Tana.Njega ne zelim vidjeti na Grbavici,niti njemu slicne.Rak rana sporta.
U srcu nosim te ja ! 1921
jeb te reprezentacija i sva svita oko nje...club21 je napisao/la:Godinama se prodaja ulaznica reprezentacije obavlja uz prilaganje kopije licne ili uz licnu kartu.
Ko god je isao na gostovanja van bih zna to vrlo dobro. Nezz u cemu je problem da se to uvede i kod nas bar na utakmicama visokog rizika.
eno nizarafanatika na juvetu.,barsi... p i navijaca
- MocMahale444
**** jedan pise lazi i kvari temu. Zbog njega je hrasno postavio slike. Nije da ga branim ko ga faka ali evander je poceo.Virtu4l je napisao/la:ko ga dovede na ovu temu, utušiMocMahale444 je napisao/la:Sto komunicirate s evanderom najvecom pickom svih picki. Njega šutaju na temi fks jer je obicni pizdek uvijek bio. Pametuje a sta je sve prije pisao je fuj. Nema on koda ni granice.
Pljuje pa liže, neki placenik.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Naravno da su najveci problem licne karte .. kako praviti belaj . Meni nije problem pokzati licnu kartu na Koševu i kupiti ulaznicu .
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ibretio se ti ili ne, to je minimum.Eisenbahner1921 je napisao/la:Da ste se znali normalno ponasati a ne rusili, palili, razvaljivali, gadjali nase navijace te se tukli sa policijom, sve bi mozda drugacije bilo. Sami ste krivi..
CUJ POLA SJEVERA MINIMUM![]()
Vi nama 1000 karata, mi vama 12 000.
E pa nece vise tako moci.
koga briga sta vi hocete, napravite svoj stadion pa trazite, poyy
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne moras ti napraviti problem, dovoljno je da od vas 1500, 100 zeli napraviti problem i onda si potencijalno na listi gdje ti se to sve moze prisiti, dodjes sutra da trazis posao pise ti bio osudjen za to i to, radio to i to, huliganTMmanija2012 je napisao/la:Naravno da su najveci problem licne karte .. kako praviti belaj . Meni nije problem pokzati licnu kartu na Koševu i kupiti ulaznicu .
pa ti nisi navijac, ti si pickica... sto sta fali?TMmanija2012 je napisao/la:Naravno da su najveci problem licne karte .. kako praviti belaj . Meni nije problem pokzati licnu kartu na Koševu i kupiti ulaznicu .
hodi da te oplodim...
beeeeee
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Vidimo iz prilozenog koliko nas interesuju vasi zahtjevi i vas minimum. Da su se vasi navijaci znali ponasati, ne bi do ovoga doslo. Napravite sebi stadion pa palite, rusite, razvaljujte..Evander je napisao/la:Ibretio se ti ili ne, to je minimum.Eisenbahner1921 je napisao/la:Da ste se znali normalno ponasati a ne rusili, palili, razvaljivali, gadjali nase navijace te se tukli sa policijom, sve bi mozda drugacije bilo. Sami ste krivi..
Životni saputnik! 1921
Nemoj da bi kmečao kada bude revanš i kada budeš u kavezu sa žicom i jednim WC-om.delinjo je napisao/la:koga briga sta vi hocete, napravite svoj stadion pa trazite, poyy
SRETAN BROJ - 1725
- invincible1921
- Kontakt:
Niste mi jasni zaista...
Prevelika tampon zona? Ja ne znam ni jedan derbi da niste pokusali bacat baklje na nas sjever....tako da to je OPRAVDANO
Vi nama 12 mi vama 3000? Kosevo prima 40 grbavica 14...OPRAVDANO
Da vam damo citav sjever ne bi ga napunili....Jedino sto bih ja uradio je to da vam damo mali dio istoka za ovu raju koja ce recimo doc sa djecom i slicno, ali to je u vrh glave par stotina ljudi ne vise...
Mislim da se pravi hajka radi ovog sa licnim, jer je ocigledno da se pitari jedu radi stadiona i da jedva cekaju da kiadju stolice...i svaki put to urade...
Prevelika tampon zona? Ja ne znam ni jedan derbi da niste pokusali bacat baklje na nas sjever....tako da to je OPRAVDANO
Da vam damo citav sjever ne bi ga napunili....Jedino sto bih ja uradio je to da vam damo mali dio istoka za ovu raju koja ce recimo doc sa djecom i slicno, ali to je u vrh glave par stotina ljudi ne vise...
Mislim da se pravi hajka radi ovog sa licnim, jer je ocigledno da se pitari jedu radi stadiona i da jedva cekaju da kiadju stolice...i svaki put to urade...
=\_1921_/=
mozes sa mnom na pivu kad god hoces,zeljno te iscekujem...tuzlak1987 je napisao/la:Ne moras ti napraviti problem, dovoljno je da od vas 1500, 100 zeli napraviti problem i onda si potencijalno na listi gdje ti se to sve moze prisiti, dodjes sutra da trazis posao pise ti bio osudjen za to i to, radio to i to, huliganTMmanija2012 je napisao/la:Naravno da su najveci problem licne karte .. kako praviti belaj . Meni nije problem pokzati licnu kartu na Koševu i kupiti ulaznicu .
al ozbiljno...
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Gdje ste djeco cvijeca, nisam vas prepoznao.Eisenbahner1921 je napisao/la:Vidimo iz prilozenog koliko nas interesuju vasi zahtjevi i vas minimum. Da su se vasi navijaci znali ponasati, ne bi do ovoga doslo. Napravite sebi stadion pa palite, rusite, razvaljujte..Evander je napisao/la:Ibretio se ti ili ne, to je minimum.Eisenbahner1921 je napisao/la:Da ste se znali normalno ponasati a ne rusili, palili, razvaljivali, gadjali nase navijace te se tukli sa policijom, sve bi mozda drugacije bilo. Sami ste krivi..
Ko je palio na Kosevu? Ko je cupao stolice na Kosevu? Otidji, pogledaj jug, vidi koliko redova stolica i sad fali. Ko ih je pocupao?
Sjecas se onoga sto se zaleti i baci baklju prema vip lozi, pa trk nazad skidajuci duksericu, a ovacije sa juga za to.
Ma gdje ste posteni i preposteni manijaci.
Izvinite molim vas.
Poserem vam se na sred krmetnjaka.
Od svih vas ovdje, jedini covjek koji ima obraza, koji je gradska raja i koji zna sta je derbi je Neandertalac.
Mogu se ne slagati sa njim, ali cu uvijek tog covjeka postovati.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 apr 2017, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
U kojem filmu prima koševo to 40 k **** te hljebinvincible1921 je napisao/la:Niste mi jasni zaista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo izgleda konacno i jedan moj post koji ti je se svidio?Sariel je napisao/la: mozes sa mnom na pivu kad god hoces,zeljno te iscekujem...
al ozbiljno...
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
ko kaze da cemo doci uopstepitic je napisao/la:Nemoj da bi kmečao kada bude revanš i kada budeš u kavezu sa žicom i jednim WC-om.delinjo je napisao/la:koga briga sta vi hocete, napravite svoj stadion pa trazite, poyy
ps. poseremo vam se nasred haseta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- invincible1921
- Kontakt:
Oprosti 35Stroj1946 je napisao/la:U kojem filmu prima koševo to 40 k **** te hljebinvincible1921 je napisao/la:Niste mi jasni zaista...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 11 apr 2017, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Kako te nije stid da govoriš ne istine. Prvi ste bacili baklju na pitare pa su oni počeli vraćati. Ima video clip neka ga postave da svi vide. Godinama gurate po 3000 ljudi na mjesto koje prima 1500 max., a vi ste raskomotite na Koševu kao kod kuće. Dosta je više.invincible1921 je napisao/la:Niste mi jasni zaista...
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.