PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 11 apr 2017, 23:58

Budala na proslom acc priznao da je imao svrab i vaške ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 11 apr 2017, 23:58

Evander je napisao/la:Veceras sam se uvjerio da FK Zeljeznicar nema ultras navijace niti im je poznata ta kultura. Ovo su sve simpatizeri.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Sta znaci biti ULTRAS? To sto cu otici negdje i pokazati da sam iz prasume izasao i polupati nekome stadion. Haveru, tacno me zaboli neka stvar sta se desava preko drine na onoj strani anamo...Tacno me zaboli neka stvar koliko ce te dvije crno bele i crveno bele skupine polupati jedni drugima stadion i pokazati da su ULTRA! Ovaj grad ne zasluzuje ovo sto se desava godinama unazad. Ja sam prije isao sa haverima na utakmicu zajedno, bio pitari ili manijak svejedno je. Sta treba danas da cekam da me neki u ULTRA fazonu, klosar sa tri zuba u glavi i dva polugodista skole zbode jer imam zeljin sal i dres na sebi, jel isto to treba i ti da ocekujes jer si pitar od nekog manijaka... Daj ba sviju ti, citam tvoje postove i ne vjerujem sta pises. Tukao sam se, i primao i davao batine, redovno, al takav **** od ULTRASA nebi nikad bio. Meni nikad nece smetati stolica na kojoj cu sjediti bilo to na KOSEVU, GRBAVICI, BANJA ILIDZI ILI NE ZNAM GDJE VEC... Zbog tih ULTRASA I TOG ULTRA FAZONA JE DERBI SAD GDJE JESTE, DA GRUPE BOJKOTUJU DOLAZAK. FUJJJ
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 11 apr 2017, 23:58

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
Evander je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:tako i treba..napunit cemo mi nije frka..bice 14.000 MANIJAKA i 3:0..dovidjenja prijatnoooo
Ja i ti po trajni ban.
Bude li vas vise od 10 000, ja slova ovdje vise nikad napisati necu.
Takodje ni ti, ako bude ispod.

JA NIKAD SLOVA NECU NAPISATI AKO NAS BUDE ISPOD 10.000 !!!! I to a gratis da cemo vas dobiti glat! jel posteno????
Molim @acu da ubiljezi ovaj post i banuje gubitnika.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 11 apr 2017, 23:58

platite prostitutke štetu što ste napravili pa kmečite onda
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 11 apr 2017, 23:58

cekate derbi godinu i onda na tv-u... Malo ste se zaletiti sa izjevama ...trebalo je prvo pokusati rijesiti preko uprave da se poveca broj..ali kad skontas da niste platili jos one stolice....tako je kako je!
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 11 apr 2017, 23:59

I dakle ona pi.č.okica PticaSelica ne smije po havatar, e kakva vagina, a taman sam pronašao idejno riješenje, šteta ... :kafa:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 apr 2017, 23:59

Hahah...

Ispade samo navijaci Sarajevva prave probleme kad gostuju..
A ovi mali plavi su ko bubice na Kosevu :lol:

Dobro se sjecam derbija kad je bilo 28k, prije 2 godine.. Debil sa zapada baca baklju medju djecu koja se malazila ispod svecane loze, i o tome niko ne prica..
Prije 4 godine, na grbavici, prvi koji su poceli bacati baklje i tvrde predmete medju navijace su bili mali plavi.. to je onaj derbi kad je policija krenula da udara nase mavijace .Poslije toga se desavalo sto se desavalo...

To da ste vi neki fini momci, okacite macku o rep..

Treba biti realan malo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 apr 2017, 00:00

ima povoljnih carsafa u pennyu pa razvucite na terenu, jos kad blekic, pardon ilievski naplati peticu eto veselja za fgr
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 apr 2017, 00:00

Samo jos ovo da dodam, koliko ste neobavjesteni stolice od proslog derbija su placene. Ali eto, nek vam to bude argument. :salut:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 apr 2017, 00:00

Eisenbahner1921 je napisao/la:Nakon ovoga treba da vam damo vise ulaznica? Slike govore vise od rijeci, izvolite..
sariel orangutan
Šta ćemo raditi negu čupati. nema mjesta ni da prdnes..naravno da cemo počupati stolice da mozemo komotno stajati..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 12 apr 2017, 00:00

Evander je napisao/la: Prvo, srali stw danas "ne mozete dobiti vise, niste platili". Onda se ustanovi kako ipak jesmo platili. Onda ide suplja "policija je kriva".
Pa onda ovo za paljenje stolica.
Ko je palio i cupao stolice na Kosevu?
Ko je bakljama gadjao prostor ispod VIP loze, dok se sa juga klicalo?
Beze se ponavljaš, evo ja ti kazem realno boli me kit.a šta ce napisati koji lobotomac za mene što više me vrijeđaju to znaci da ono što pišem je ispravno i pravilno. Nije to taj Željo što je nekad bio.. Oni su sad nešto tipa Borac koji nije isti klub prije i poslije rata samo što kod njih nije odmah poslije rata došlo do ove promjene. Neke patriote ovo-ono ratni profiteri im vode klub. Sve uprave su loše samo im je ova dobra. I sve što su radili dok ova uprava nije došla ne broji se !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 12 apr 2017, 00:01

usput nema vam ni finale kupa na Grbavici...mi kako god docemo na kosevo na JUG i dvije hiljade na zapad bez obiljezja!
Željo1921

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 apr 2017, 00:01

e huligani...sve sisica do sisice...balavi klosracici,,, ili ko onaj medikament radna knjizica koji klosarcici bog te ne vidio...

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 00:02

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:cekate derbi godinu i onda na tv-u... Malo ste se zaletiti sa izjevama ...trebalo je prvo pokusati rijesiti preko uprave da se poveca broj..ali kad skontas da niste platili jos one stolice....tako je kako je!
Ne lazi da nismo platili!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 apr 2017, 00:02

Evander je napisao/la: Prvo, srali stw danas "ne mozete dobiti vise, niste platili". Onda se ustanovi kako ipak jesmo platili. Onda ide suplja "policija je kriva".
Pa onda ovo za paljenje stolica.
Ko je palio i cupao stolice na Kosevu?
Ko je bakljama gadjao prostor ispod VIP loze, dok se sa juga klicalo?
Kad su zadnji put na Koševu polomljene stolice? Nemoj mi samo reći prošli derbi slomljeno pet stolica, pet stolica bude slomljeno na prijateljskoj protiv Pofalićkog. Jel to' onaj derbi u Kupu na Koševu? Daj nam slike da uporedimo ono što ste vi uradili na zadnjim derbijima i štetu sa tog derbija.

Kad je zadnji put derbi prekinut zbog nereda navijača Želje? Ja se sjećam k'o nekog belaja 2007 na Koševu, deset godina moj Evanderu, haman čitava nova generacija se promjenila.

I nisi mi odgovorio, jel' "čar derbija" paljenje i uništavanje tribine, te izazivanje nereda? Odlučite se, jeste li fol "Ultra mentalitet" ili ste fol "Hor bečkih dječaka" koji hoće da fino gledaju derbi?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 12 apr 2017, 00:02

Evander je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Kosevo nije vas stadion, nije isto.
Sta nije isto?

Ni Zetra nije nasa ni vasa, da odemo je zajedno demolirati?
Izgubi se ti u glupostima koje napisa.

Cuj nije isto.
Nije isto iscupati stolicu bilo gdje?
Nije isto baciti baklju na navijace bilo gdje?
Mi dobili batine za to cupanje, vi niste. Sta imas za to reci? Bunite se za ove licne karte, a nas prosli derbi od glave do pete pojednicno svakog covjeka snimali, te dijelili pendreke ko pokusa kapuljacu staviti na glavu? Ko o cemu **** u postenju ;)

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 12 apr 2017, 00:03

Ultras mentalitet? Izvolite onda pohvaliti akciju Manijaka kada su vas, nedavno, ganjali ispred stadiona.

Kad ste platili? Do prije dva dana nije bilo !
Životni saputnik! 1921

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 12 apr 2017, 00:03

imas li MOJU TV?
Željo1921

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 00:03

Zip je napisao/la:Hahah...

Ispade samo navijaci Sarajevva prave probleme kad gostuju..
A ovi mali plavi su ko bubice na Kosevu [emoji38]

Dobro se sjecam derbija kad je bilo 28k, prije 2 godine.. Debil sa zapada baca baklju medju djecu koja se malazila ispod svecane loze, i o tome niko ne prica..
Prije 4 godine, na grbavici, prvi koji su poceli bacati baklje i tvrde predmete medju navijace su bili mali plavi.. to je onaj derbi kad je policija krenula da udara nase mavijace .Poslije toga se desavalo sto se desavalo...

To da ste vi neki fini momci, okacite macku o rep..

Treba biti realan malo.
Namjenski dodje ekipa koja je inace uvijek na jugu, samo radi ovoga i pocale se sto blize nama.

Neka me demantije bilo koji navijac Zelje za ovo, ako nije istina i ako ima obraza.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 apr 2017, 00:04

Šta je problem skinite stolice i dajte tribinu ( ili više mjesta ).
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 12 apr 2017, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.