Ma nije to moje misljenje, ja smatram da je bolje u klub dati 100.000 KM nego 0 KM i to je sve. Pazi, i ja bi se borio kao ona i njima zaprijetio ali to je veliki udar na budzet, o tome sam ja pricao, sto se mene tice oni mi uopste ne trebaju dolaziti, koga briga za ta ****.Evander je napisao/la:Mortem, promini li misljenje u odnosu na ono jutros?MortemHz je napisao/la:RZ88Adnan je napisao/la:Zato i vi njima dajte 1000 kad dođu![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Lakoste
Malo o predstojeće dvije:
Sutra yebena utakmica, ali ne samo zbog te utakmice, nego više zbog derbija. Mislim da Mladost nije nimalo naivna, a Husref je vazda znao pročitat i znat se postavit protiv FKS. Ne smijemo se previše opustit u odmaranju igrača, a to je problem jer smo jako loše fizički pripremljen i meda ne bi mogli na derbiju. Znamo svi kako će oni uć u utakmicu oštro, i sudija će ravnat kriterij prema tome, a ovi naši se u zadnjih nekoliko derbija ne znaju prilagoditi tome, plus kad se na to doda iscrpljenost igrača zbog uske klupe...
Ne znam kakve bi mogle kombinacije sutra vidjeti, ali u svakom slučaju odmoriti Ahmeta, Dulju i Hebiba par po poluvrijeme. Almira Bekića banovat pod hitno, fakat sam ubijeđen da bi junior neki bolje od njega odigrao. Neviđeno je kako je tanak lik. Očekujem normala posjetu, dobru tekmu i jedva čekam da vidim kako Čala i Husref zajedno izlaze i ulaze u tunel, a svi im aplaudiraju i skandiraju.
Malo o predstojeće dvije:
Sutra yebena utakmica, ali ne samo zbog te utakmice, nego više zbog derbija. Mislim da Mladost nije nimalo naivna, a Husref je vazda znao pročitat i znat se postavit protiv FKS. Ne smijemo se previše opustit u odmaranju igrača, a to je problem jer smo jako loše fizički pripremljen i meda ne bi mogli na derbiju. Znamo svi kako će oni uć u utakmicu oštro, i sudija će ravnat kriterij prema tome, a ovi naši se u zadnjih nekoliko derbija ne znaju prilagoditi tome, plus kad se na to doda iscrpljenost igrača zbog uske klupe...
Ne znam kakve bi mogle kombinacije sutra vidjeti, ali u svakom slučaju odmoriti Ahmeta, Dulju i Hebiba par po poluvrijeme. Almira Bekića banovat pod hitno, fakat sam ubijeđen da bi junior neki bolje od njega odigrao. Neviđeno je kako je tanak lik. Očekujem normala posjetu, dobru tekmu i jedva čekam da vidim kako Čala i Husref zajedno izlaze i ulaze u tunel, a svi im aplaudiraju i skandiraju.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 12 apr 2017, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Halo, polufinale kupa, a ono bi da se kockamo sa izmješanim sastavom
Profesionalci su to, nek igraju svaka 3-4 dana
- PitarBordo
- Kontakt:
Što se mene tiče Hadžić je mogao debitovati i protiv Zrinjskog, ništa Amer Bekić trenutno nije kvalitetniji, spremniji od njega.BelminM23 je napisao/la:Halo, polufinale kupa, a ono bi da se kockamo sa izmješanim sastavom
@unBx Nema sutra utakmice.
Samo Saraj'vo.
Za mene je danas dok ne svane zora, ali znam se ja snać u improvizovanom računanju vremena. Ta nisam dezorijentisan ko Frančesko.PitarBordo je napisao/la:Što se mene tiče Hadžić je mogao debitovati i protiv Zrinjskog, ništa Amer Bekić trenutno nije kvalitetniji, spremniji od njega.BelminM23 je napisao/la:Halo, polufinale kupa, a ono bi da se kockamo sa izmješanim sastavom
@unBx Nema sutra utakmice.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma jok, bezze da nas nostalgija puca da se crnjacimoLakoste je napisao/la:Je li red da malo o Mladosti pisemo?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije to bas 100 000.MortemHz je napisao/la:Ma nije to moje misljenje, ja smatram da je bolje u klub dati 100.000 KM nego 0 KM i to je sve. Pazi, i ja bi se borio kao ona i njima zaprijetio ali to je veliki udar na budzet, o tome sam ja pricao, sto se mene tice oni mi uopste ne trebaju dolaziti, koga briga za ta ****.Evander je napisao/la:Mortem, promini li misljenje u odnosu na ono jutros?MortemHz je napisao/la:![]()
![]()
Doci ce ih 2000. Neka je cener, to je 20 000 zarade.
Ovako, doslo bi ih jos mozda dodatno 5000, sigurno ne vise. To je pedesetak hiljada koje gubimo.
Vrijedi li obraz dati za 50 000KM?
Ako je to problem klubu, mi cemo nadoknaditi. Prvu cu ja kupiti jednu dodatnu kartu. PitarBordo ce kupiti minimum 20
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ja do nedavno sve konto derbi je u nedjelju, sreca pa bojkotujemo inace bi dzaba otisaouNbx je napisao/la: Za mene je danas dok ne svane zora, ali znam se ja snać u improvizovanom računanju vremena. Ta nisam dezorijentisan ko Frančesko.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:ja do nedavno sve konto derbi je u nedjelju, sreca pa bojkotujemo inace bi dzaba otisaouNbx je napisao/la: Za mene je danas dok ne svane zora, ali znam se ja snać u improvizovanom računanju vremena. Ta nisam dezorijentisan ko Frančesko.
Samo Saraj'vo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Al zato u subotu na Kosevo laganini i gledat tekmu na platnuFrancescoTotti je napisao/la:ja do nedavno sve konto derbi je u nedjelju, sreca pa bojkotujemo inace bi dzaba otisaouNbx je napisao/la: Za mene je danas dok ne svane zora, ali znam se ja snać u improvizovanom računanju vremena. Ta nisam dezorijentisan ko Frančesko.
1946~
-
belosevic28
- Kontakt:
Selam za dzemat. Pravda za @Higha, i molim ''objektivnu'' moderaciju da proČera ovog Javi-nešta lik je latentni štrumf...
BOJKOT + smetljarima 5 % !!! Ende !!!
Mladost mora pasti
BOJKOT + smetljarima 5 % !!! Ende !!!
Mladost mora pasti
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4.500 samo jug, doslo bi ih vise na zapad a cijene su skuplje na zapadu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
1. Oni nama 5% mi njima 5%
2. Ogradit cosak zapada gore do juga i zakljucat wc
3. Cjena za zapad bez clanske 25 KM(43.125KM za 1725 karti) u slucaju da im damo 10% to je 83.250
4.tribinnu jug ne zatvarati i proglasavati neuslovinom nego, prodavati karte samo uz clansku FKS, ako niko od nas ne kupi nije klub kriv
5. Karte za gostujuce navijace prodavati samo uz licnu, ne skidati stolice sa tog djela, snimati ulazak gostujucih navijaca.
6. Zahtjevati od MUP-a da odstrane svakog gostujuceg navijaca sa tribina predvidjenih za domace navijace
7. Bez obzira na buducu praksu komsija nastaviti prakticirati navedeno ubuduce
2. Ogradit cosak zapada gore do juga i zakljucat wc
3. Cjena za zapad bez clanske 25 KM(43.125KM za 1725 karti) u slucaju da im damo 10% to je 83.250
4.tribinnu jug ne zatvarati i proglasavati neuslovinom nego, prodavati karte samo uz clansku FKS, ako niko od nas ne kupi nije klub kriv
5. Karte za gostujuce navijace prodavati samo uz licnu, ne skidati stolice sa tog djela, snimati ulazak gostujucih navijaca.
6. Zahtjevati od MUP-a da odstrane svakog gostujuceg navijaca sa tribina predvidjenih za domace navijace
7. Bez obzira na buducu praksu komsija nastaviti prakticirati navedeno ubuduce
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 12 apr 2017, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
Hordas19xx
- Kontakt:
jeli iko prenosi tekmu sutra?
sfa je sa saidom i radovcem?
kad ce Mihojevic biti spreman, i kakvoj se povrijedi radi?
sfa je sa saidom i radovcem?
kad ce Mihojevic biti spreman, i kakvoj se povrijedi radi?
Djecak koji raste, zavolio te tad!
NJihov stadion Grbavica,a naš Olimpijski i opštine centar i olimpijskog komiteta,centra za sport i kulturu i Hordi zla i yebem Tana ispod brkova itd... 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ma treba ostat gospodin, dat im citav jug po 30 KM, dio zapada po 50 KM pa nek naprose sebi za karte, navikli su...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ako je problem u parama, svi po dvije karte ko je u mogućnosti. Ako treba i predložit Hordama da organizuju derbi bez tog pyro showa, samo koreografija, kanonada, nek se i tih 5-6.000 KM uštedi. Al obraz ne prodavat za njihove pišljive pare. Ovom je morao doći kraj, i naklon do poda Sabrini koja je pokazala zube. Ako hoće derbi bez navijača i dobit će ga. Nek nam od sarajevskog derbija naprave pozorište, za 10 godina će samo penzioneri i djeca sa selfie štapovima na stadione.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- franklampard8
- Kontakt:
Upravo takoramiral je napisao/la:Naravno, dosta je gušenja, kaveza i sprdanja kako smo mi navijači Sarajeva, kao neka stoka što se nagura tamo u ono prkno što daju.
Bojkot, a njima 5% za derbi na Koševu, bujrum!
1946
Danas dva razlike sasvim dobra zaliha.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 4 gosta.