PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
5 % je po pravilniku za goste i to je to . vi nama 800 mi vama 1750 . mi smo dosad dobijali oko 1000 a vi 6-7000 .
na stanu prcanja, da je bogdom dozivjeti onakav derbi kao poslije rat, jedni pored drugih, bez belaja ali sta ces, nove furke, ultrasi, piz.de materine
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Mene je sad strah idućeg derbija na Koševu! Vidjeli smo već njihovu hrabrost, onaj momak što je smio proslaviti gol na Koševu je pokazao da su Manijaci na sve spremni. Valjda ne budu na istoku našem pravili belaje. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Kakvih 800? Manje !bordobijeli je napisao/la:5 % je po pravilniku za goste i to je to . vi nama 800 mi vama 1750 . mi smo dosad dobijali oko 1000 a vi 6-7000 .
Sto rece jedan nas forumas, vidjet cemo koliko cemo dobiti kada tih 5% prevedete predstavnicima vecinskih ulagaca.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 12 apr 2017, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
- MocMahale444
- elamalakia
- Kontakt:
Nea
eisenbahner1921
medikament
delinjo
plac

eisenbahner1921
medikament
delinjo
plac
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Da ste zivi i zdravi, licne karte su jedini razlog sto vam se vrh grupe odlucio na bojkot. Sto li!?
Životni saputnik! 1921
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po pravilniku je 5 % nema on s tim nista . kako nama tako i vama ravopravnost . mi samo zelimo da se vi osjecate na kosevu isto kao mi na grbavici nista drugo . pa cemo onda razgovarati jeli ovo ok ili je lose za derby .Eisenbahner1921 je napisao/la:Kakvih 800? Manje !bordobijeli je napisao/la:5 % je po pravilniku za goste i to je to . vi nama 800 mi vama 1750 . mi smo dosad dobijali oko 1000 a vi 6-7000 .
Sto rece jedan nas forumas, vidjet cemo koliko cemo dobiti kada tih 5% prevedete predstavnicima vecinskih ulagaca.
Treba pustit pitare na sjever svakako nas nece biti ni 5 milja, hebe ovo vrijeme, ne vadi.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Na te čari derbija nisu pristali pitari . Sjever je pokriven kamerama i plus se traze licne karte pri uzimanju ulaznica . Nekim momcima se nije svidjela ideja 
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Cuj nema on sa tim nista hahahahahahahahahah
Znao je ipak MUP sta radi, a vi izgleda ne znate jezik za zubima drzati po pitanju rusilackih pohoda. E, ku.rac !
Znao je ipak MUP sta radi, a vi izgleda ne znate jezik za zubima drzati po pitanju rusilackih pohoda. E, ku.rac !
Životni saputnik! 1921
- Medikament
- Kontakt:
ok onda stavite krov na jug koševabordobijeli je napisao/la:Po pravilniku je 5 % nema on s tim nista . kako nama tako i vama ravopravnost . mi samo zelimo da se vi osjecate na kosevu isto kao mi na grbavici nista drugo . pa cemo onda razgovarati jeli ovo ok ili je lose za derby .Eisenbahner1921 je napisao/la:Kakvih 800? Manje !bordobijeli je napisao/la:5 % je po pravilniku za goste i to je to . vi nama 800 mi vama 1750 . mi smo dosad dobijali oko 1000 a vi 6-7000 .
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Brojke su samo razlog. Ja se smije kladiti u sta hocete .. pitara ce biti na nasem sjeveru bilo bojkota ili ne bilo. Pitara ce biti na istoku. Naravno to su ljudi koji zele pogledati derbi.
- invincible1921
- Kontakt:
svima sve jasno, ali se raja pravi glupa....napiso nekoliko puta da je glavni problem ta licna....Smijem se zaklet da je planirano cupanje stolica i poslije ku,rcenje po fb sa svojim "djelima"TMmanija2012 je napisao/la:Na te čari derbija nisu pristali pitari . Sjever je pokriven kamerama i plus se traze licne karte pri uzimanju ulaznica . Nekim momcima se nije svidjela ideja
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 12 apr 2017, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Naravno da su licne jedini problem. Sto li!?
Takva zamisao se nije svidjela, ni manje ni vise, nego istim onim koji su otkinute stolice kacili kao trofeje, a bakljama gadjali nase navijace sa sjevera.
Takva zamisao se nije svidjela, ni manje ni vise, nego istim onim koji su otkinute stolice kacili kao trofeje, a bakljama gadjali nase navijace sa sjevera.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 12 apr 2017, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
- Medikament
- Kontakt:
nemaju svi ličneEisenbahner1921 je napisao/la:Naravno da su licne jedini problem. Sto li!?
sloboda72 je napisao/la:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Prije 4-5 godina Sarajevo dobilo derby na grbavici 2-1 horde izdominirale tad smo dobili zadovoljavajuci broj karata , sljedeci derbi Amar kaze nas stadiion nasa pravila i uvodi ovo sto sad imamo jedva 1000 karti . FKS nikad nije odgovorio na to a mogao je po pravilniku s 5 % kapaciteta gostima . ovo se desilo prije paljenja . uglavnom ravnopravnost 5% kosevo 5% grbavica ja se apsolutno slazem s ovim .
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Vidjet cemo sta ce reci taj vecinski ulagac, kad mu objasne da cemo mi bojkotovati utakmicu, ako vama daju vise.Eisenbahner1921 je napisao/la:Kakvih 800? Manje !bordobijeli je napisao/la:5 % je po pravilniku za goste i to je to . vi nama 800 mi vama 1750 . mi smo dosad dobijali oko 1000 a vi 6-7000 .
Moze li na Kosevo doci vise vas ili nas?
Logikom, na koji nacin bi vise izgubio para?
VI NA KOSEVO OVE GODINE DOCI NECETE!
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
- Medikament
- Kontakt:
uzećemo pola sjevera ako nam bude ćejf vi ga ionako bez širenja po principu jedan navijač dvije stolice i ne možete napuniti
sloboda72 je napisao/la:
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Boli njega ku rac hocete li vi doci.
Nadam se da cete i slijedeci put biti toliko glasni da do MUPa ponovo dodju vasi planovi o "mentalita ultra" rusilackom raspolozenju ! Allah ga nagradio ko donese odluku da se licne karte daju na uvid pri kupovini !
Kuci pa rusite !
Nadam se da cete i slijedeci put biti toliko glasni da do MUPa ponovo dodju vasi planovi o "mentalita ultra" rusilackom raspolozenju ! Allah ga nagradio ko donese odluku da se licne karte daju na uvid pri kupovini !
Kuci pa rusite !
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.