I danas je bitna utakmica, nadam se Lelicu, Kadusicu i mozda Hericu, sasvim dovoljno.
Ako Kovacevic bude igrao, samo bez kikseva.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo našim šanse da odigraju bez pritiska naših navijača.haris004 je napisao/la:Kako bih volio da se popisamo po njima na sred Grbavice![]()
I danas je bitna utakmica, nadam se Lelicu, Kadusicu i mozda Hericu, sasvim dovoljno.
Ako Kovacevic bude igrao, samo bez kikseva.
Hoce. Sa tim ce izgubiti cca 50 000KM, ali dobit ce nesto puno bitnije. Povjerenje navijaca i jedinstvo.hilmo je napisao/la:Koliko god se trudio da prvo mislim na današnju utakmicu, ne ide. U glavi samo ono obećanje naše uprave da će, ako komšije ne dadnu 1500 karata, na Koševu uzvratiti istom mjerom.
Da li će ostati dosljedni?
Nema sirenja majcin sine nego ograditi dio juga kavezom prema zapadu cirka 1500 stolica i prodati 1800 karti.Capodecina je napisao/la:Naš krajnji cilj je da dobijemo cijeli sjever. Kad kažem naš mislim generalno na sve navijače Sarajeva, ne samo na HZ.PitarBordo je napisao/la:Samo ustrajati u ovom, pa makar sutra cijeli sjever nudili. Mora se nekada i obraz pokazati do kraja.mma_hz je napisao/la:Najveca bi nam satisfakcija bila kad bi nam sutra oni odobrili 2 milje ,a mi ih opet na kraju poprskali.
Kako bi ispali jadni,bijedni i uslovljeni...odobrite nam da vas bojkotujemo![]()
Hoćemo platno na Hasetu da gledamo derbi!!!
Bojkot Grbavice od strane starijih navijača traje već nekih desetak godina, a evo sada su se i HZ pridružili bojkotu, konačno!
Kad čitamo postove i saopštenja, kako navijača tako i predstavnika kluba sa neuslovne Grbavice, samo se priča o čupanju stolica,
o divljanju, o 5%... niko da se sjeti nas i kaže, pa dajte ljudi da smjestimo barem jedan dio onih starijih navijača Sarajeva,
onih koji su uz HZ često na gostovanju... zar ih nije sramota da nas više ode na gostovanje u Travnik, Vitez, Gradačac
nego na njihovu neuslovnu Grbavicu. Priča je bila kad izgrade istok da ćemo dobiti najmanje pola sjevera... hajd kontam
grade istok, super i ja ću nakon 12 godina napokon na Grbavicu... iii, sad okrenuli priču, šupljak bacaju. Šupački, al baš ono...
A mi njima obezbjedimo više mjesta od kapaciteta njihove neuslovne Grbavice. Ma dosta je više, sad kontra mjere preduzeti.
Zatvoriti im zapad, dati im jug i 5% ulaznica, tj. nekih 1.700. pa nek se rašire na jugu.
Cemu?Amca007 je napisao/la:Treba sad kontru opalit i namjerno otic i srusit sve i ebat policiji mater za sva vremena
1.3.1.2
Svako ko ode na šugavicu bit će nazvan IZDAJICOM Sarajeva. To je stav HZ.Amca007 je napisao/la:Treba sad kontru opalit i namjerno otic i srusit sve i ebat policiji mater za sva vremena
1.3.1.2
zagorski je napisao/la:Najvise mi je zao u svoj ovoj prici to sto se ovim i definitivno unistava 'duh sarajevskog derbija' koji je po mnogocemu BIO specifican.
Ali neki novi vjetrovi ocigledno pusu,seljakluk nadvladava kulturu,interes prevazilazi prijateljstvo...
90% krivice za ovo definitivno snose prosjaci sa sergijice,mi smo bar obraz sacuvali i ono sto mi je posebno drago pokazali smo jedinstvo onda kada nam je najvise trebalo,polozili smo jedan veliki ispit!
BITI SRCEM VEZAN!!!
Pa pogledaj samo sta pisu. Oni uzivaju u tome sto mi necemo doci, uzivaju u tome sto ce nam biti sve gore tamo.zagorski je napisao/la:Najvise mi je zao u svoj ovoj prici to sto se ovim i definitivno unistava 'duh sarajevskog derbija' koji je po mnogocemu BIO specifican.
Ali neki novi vjetrovi ocigledno pusu,seljakluk nadvladava kulturu,interes prevazilazi prijateljstvo...
90% krivice za ovo definitivno snose prosjaci sa sergijice,mi smo bar obraz sacuvali i ono sto mi je posebno drago pokazali smo jedinstvo onda kada nam je najvise trebalo,polozili smo jedan veliki ispit!
BITI SRCEM VEZAN!!!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bajroni, prisonbreak, rimljanin90 i 63 gosta.