PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Sta oni znaju sta je navijacki pokret?sarajevo46 je napisao/la:
Pa samo citaj kakve gluposti pisu, mene je sramota.
To su placenici i telad.
Re: PL prepucavanja
Ovo je samo jos jedan dokaz da njihova uprava nema nikakvu komunikaciju sa navijacima. Ona dva saopstenja od sinoc su najbolji dokaz.
Uprava da ultimatum, a ovi bojkotuju ne cekajuci konacan odgovor
amateri
Uprava da ultimatum, a ovi bojkotuju ne cekajuci konacan odgovor
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- grbavicka1921
- Kontakt:
O kakvom ti biberu pričaš?!Evander je napisao/la:Vrijedjanje nekoga, samo sto je taj neko zensko, odraz je toga na kojem ste kulturoloskom nivou.
Sabrina vam ga je zabiberila, pa vi budite primitivci koliko god zelite
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Malezijskom?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- sarajevo46
- Kontakt:
Oni kad dođu i pričaju o navijačkom pokretu je šega.Evander je napisao/la:Sta oni znaju sta je navijacki pokret?sarajevo46 je napisao/la:
Pa samo citaj kakve gluposti pisu, mene je sramota.
To su placenici i telad.
Ne nego o onom sto se svercovao u ratu, dok se ginulo po linijama, na kojem su pojedini ratni profiteri zaradjivali.grbavicka1921 je napisao/la:O kakvom ti biberu pričaš, Malezijskom?!Evander je napisao/la:Vrijedjanje nekoga, samo sto je taj neko zensko, odraz je toga na kojem ste kulturoloskom nivou.
VI HULIGANI sa obje strane ste uzeli dušu derbija...
Jer si JEDAN JEDINI...........
- sarajevo46
- Kontakt:
Dušu je uzela Uprava FK Željezničar, zna se šta se radi s 'huliganima'. Pogledaj video, šta misliš da su dobili manje mjesta sljedeći put? Ne, samo su kažnjeni ovi što su ovo radili.edinedin je napisao/la:VI HULIGANI sa obje strane ste uzeli dušu derbija...
Sta je uprava Zeljeznicara uradila lose? Bas me zanima kad si tako siguran?sarajevo46 je napisao/la:Dušu je uzela Uprava FK Željezničar, zna se šta se radi s 'huliganima'. Pogledaj video, šta misliš da su dobili manje mjesta sljedeći put? Ne, samo su kažnjeni ovi što su ovo radili.edinedin je napisao/la:VI HULIGANI sa obje strane ste uzeli dušu derbija...
- sarajevo46
- Kontakt:
Evo ja neću nikakva prepucavanja, samo pitanje da li dolaziš na Koševo kad je derbi? Ako dolaziš znaš koliko ulaza imate, koliko dobijete prostora na stadionu bez obzira da li je euforija kod vas, uglavnom bolji uslovi nego na Grbavici. Vaša Uprava iz godine u godinu pravi problem oko našeg prostora i samim tim stvara tenzije u gradu između navijača. Zar je problem da smo dobili isto kao i ranije ? Kakve se utakmcie visokog rizika igraju na planeti, pa dođe veliki broj gostujućih i sve to bude fino organizovano, ali jok ovdje kod nas. Naravno moram spomenuti i lične karte, vi kao navijači cesto govorite kako imate navijački mentalitet ovo ono, podržavate (ne svi) udaranje navijača drugog kluba, traženje lične karte pri kupovini ulaznice i sl. Nezz da li ste pratili kako se to radi u Hrv i šta rade navijačke skupine kada je to u pitanju.Virtu4l je napisao/la:Sta je uprava Zeljeznicara uradila lose? Bas me zanima kad si tako siguran?sarajevo46 je napisao/la:Dušu je uzela Uprava FK Željezničar, zna se šta se radi s 'huliganima'. Pogledaj video, šta misliš da su dobili manje mjesta sljedeći put? Ne, samo su kažnjeni ovi što su ovo radili.edinedin je napisao/la:VI HULIGANI sa obje strane ste uzeli dušu derbija...
- grbavicka1921
- Kontakt:
Čovječe, ako se ne furaš da si huligan (pošto kod nas huligani ne postoje samo p4zde), šta se zauzimaš za 'nake krezavce bezmozgoviće kao ovaj gore?Evander je napisao/la:Ne nego o onom sto se svercovao u ratu, dok se ginulo po linijama, na kojem su pojedini ratni profiteri zaradjivali.grbavicka1921 je napisao/la:O kakvom ti biberu pričaš, Malezijskom?!Evander je napisao/la:Vrijedjanje nekoga, samo sto je taj neko zensko, odraz je toga na kojem ste kulturoloskom nivou.
Imam utisak da nisi od takvih likova, nisam ni ja, i nikad ih ne bi branio. Dođi, sjedi k'o insan, bodri svoj klub, otiđi kući. Ne ideš ti sjever garant, nego nešto se poturaš k'o PR Kenu i Barbikama. Ozbiljan si lik valjda.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Stavi najmirnijeg psa u kavez, nakon odredjenog vremena ce podivljati.edinedin je napisao/la:VI HULIGANI sa obje strane ste uzeli dušu derbija...
Godinama unazad ponizavali ste nas, tretirali kao stoku, izivljavali se na navijacima koji dole dodju.
Da ste gospoda bili, do mnogih ovih ruznih stvari nikad ne bi doslo.
Nisi mi odgovorio na pitanje. Vasa uprava je trazila 1.500 ulaznica, nasi ponudili 1.090 i to pitanje je ostalo otvoreno.sarajevo46 je napisao/la:
Evo ja neću nikakva prepucavanja, samo pitanje da li dolaziš na Koševo kad je derbi? Ako dolaziš znaš koliko ulaza imate, koliko dobijete prostora na stadionu bez obzira da li je euforija kod vas, uglavnom bolji uslovi nego na Grbavici. Vaša Uprava iz godine u godinu pravi problem oko našeg prostora i samim tim stvara tenzije u gradu između navijača. Zar je problem da smo dobili isto kao i ranije ? Kakve se utakmcie visokog rizika igraju na planeti, pa dođe veliki broj gostujućih i sve to bude fino organizovano, ali jok ovdje kod nas. Naravno moram spomenuti i lične karte, vi kao navijači cesto govorite kako imate navijački mentalitet ovo ono, podržavate (ne svi) udaranje navijača drugog kluba, traženje lične karte pri kupovini ulaznice i sl. Nezz da li ste pratili kako se to radi u Hrv i šta rade navijačke skupine kada je to u pitanju.
Licne karte trazi MUP, koji trazi da stavimo mrezu na istok, da nasi navijaci uzimaju karte samo sa clanskom, znaci udaraju i po nama... traze asfaltiranje i mnogo dodatnih radova, i nasi ce sve zavrsiti bez obzira na ogromne troskove, samo da bi vasi navijaci prisustvovali utakmici... i onda ti dodjes i krivis upravu Zelje?
Zasto vasi navijaci bojkotuju utakmicu, a uprava FKS je postavila ultimatum, sta ako odobrimo tih 1.500 koliko ste trazili, zasto onda bojkotuju? Bojkotuju zbog licne karte, a to je trazio MUP, ne Zeljo.
Jeste psi al pudlice, av av a ne ujedajuEvander je napisao/la:Stavi najmirnijeg psa u kavez, nakon odredjenog vremena ce podivljati.edinedin je napisao/la:VI HULIGANI sa obje strane ste uzeli dušu derbija...
Godinama unazad ponizavali ste nas, tretirali kao stoku, izivljavali se na navijacima koji dole dodju.
Da ste gospoda bili, do mnogih ovih ruznih stvari nikad ne bi doslo.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- sarajevo46
- Kontakt:
Ovo kao za vrijeme Žuje, prvo ponudili jedno, pa u emsiji kao evo vam kupite i ostalo.Virtu4l je napisao/la:Nisi mi odgovorio na pitanje. Vasa uprava je trazila 1.500 ulaznica, nasi ponudili 1.090 i to pitanje je ostalo otvoreno.sarajevo46 je napisao/la:
Evo ja neću nikakva prepucavanja, samo pitanje da li dolaziš na Koševo kad je derbi? Ako dolaziš znaš koliko ulaza imate, koliko dobijete prostora na stadionu bez obzira da li je euforija kod vas, uglavnom bolji uslovi nego na Grbavici. Vaša Uprava iz godine u godinu pravi problem oko našeg prostora i samim tim stvara tenzije u gradu između navijača. Zar je problem da smo dobili isto kao i ranije ? Kakve se utakmcie visokog rizika igraju na planeti, pa dođe veliki broj gostujućih i sve to bude fino organizovano, ali jok ovdje kod nas. Naravno moram spomenuti i lične karte, vi kao navijači cesto govorite kako imate navijački mentalitet ovo ono, podržavate (ne svi) udaranje navijača drugog kluba, traženje lične karte pri kupovini ulaznice i sl. Nezz da li ste pratili kako se to radi u Hrv i šta rade navijačke skupine kada je to u pitanju.
Licne karte trazi MUP, koji trazi da stavimo mrezu na istok, da nasi navijaci uzimaju karte samo sa clanskom, znaci udaraju i po nama... traze asfaltiranje i mnogo dodatnih radova, i nasi ce sve zavrsiti bez obzira na ogromne troskove, samo da bi vasi navijaci prisustvovali utakmici... i onda ti dodjes i krivis upravu Zelje?
Zasto vasi navijaci bojkotuju utakmicu, a uprava FKS je postavila ultimatum, sta ako odobrimo tih 1.500 koliko ste trazili, zasto onda bojkotuju? Bojkotuju zbog licne karte, a to je trazio MUP, ne Zeljo.
Da ne nastavljam dalje necemo doci na Grbavicu, a vi cete se imati priliku uvjeriti naredni derbi kako su izgledala gostovanja na Grbavici.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:a neandertalac, ko će drugiBesic je napisao/la:Ko je pokreno ovaj trend sa sarielom u spoileru
Svaka mu cast!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
E vidis kako je kad nemas odgovore na prava pitanja. Horde Zla su trebale sacekati, ispostovati ultilmatum svoje uprave pa onda reagovati.
Kitari izdominirani sinoc na temi vidim
PS.
PS.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sta misli Evander o 2005 godini i kad je uprava sarajeva prvi put stavila cijenu 20 km, i onda nesto seres mi unistili derbi, sjeti se kako je sve pocelo od te godine
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Iskreno, vise ne sjecam detalja, ali mislim da je to bio odgovor na neki vas postupak za karte, derbi prije toga.irfo je napisao/la:Sta misli Evander o 2005 godini i kad je uprava sarajeva prvi put stavila cijenu 20 km, i onda nesto seres mi unistili derbi, sjeti se kako je sve pocelo od te godine
Nacelno, protiv sam tog nekog inacenja i otimanja para od navijaca suprotnog tabora.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.