Theo Hernandez.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Dakle, lijevi bek definitivno postaje prvi prioritet za ljeto. Pišem sa mobitela, pa mi mrsko kopirat ovo za Shawa što je Mou govorio.
Samo, ne znam koje su kvalitetne, a realne opcije. Možda onaj iz Monaca? Ili neko od Engleza, Rose, Bertrand?
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Rash, Bailly, Martial sve golobradi mladici, a Jozo je pokazao da itekak daje sansu pomenutim.
Sto se lb-a tice, Mendy bi trebao biti prvi pik plus neki iz mladog pogona, jer tu se zadnjih par godina rade odlicne stvari. Msm da je naglasak na fizickoj superiornosti uz zapazenu tehniku, pa imas Rasha, Fosua, malog Tuanzebea, koji jednostavno odskacu od vrsnjaka.
Od Rosea nema nista, to vrijedi generalno za sve igrace Spursa, jer bi Levy radije izgubio par milki al da izbjegne pojacat konkurenciju.
Ima i onaj malac iz Celtica, Tierney, koji vrijedi za jednog od talentovanijih.
Shaw je def svoje odradio, steta.
Sto se lb-a tice, Mendy bi trebao biti prvi pik plus neki iz mladog pogona, jer tu se zadnjih par godina rade odlicne stvari. Msm da je naglasak na fizickoj superiornosti uz zapazenu tehniku, pa imas Rasha, Fosua, malog Tuanzebea, koji jednostavno odskacu od vrsnjaka.
Od Rosea nema nista, to vrijedi generalno za sve igrace Spursa, jer bi Levy radije izgubio par milki al da izbjegne pojacat konkurenciju.
Ima i onaj malac iz Celtica, Tierney, koji vrijedi za jednog od talentovanijih.
Shaw je def svoje odradio, steta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za Fosua i Tuanzebea je bolje da su negdje na posudbi, barem bi igrali, ovako samo sjede ne klupi i stagniraju, Perreira je dobar primjer.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Balague kaže da smo zainteresovani za Jamesa. Real bi ga pusti za 35M eura. 
Ja bi ga doveo ako ce miki igrat desno,ima ideju i sjajan tehnicar fali jam takav igrac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ni blizu potreban, ne vidim svrhu ni ideju u toj transfer spekulaciji. Tu poziciju mogu odigrati I Mata I Miki, pa I Pogba, bolje od Jamesa tako da nam on uopste nije potreban. Veznjak jedan, bek I napadac su potrebni, AMF nije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Prevara od igrača sa momentom bljeska na koju samo Real može nasjesti. Daleko mu adresa od Manchestera bila.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne svidja se ni meni to povezivanje sa Jamesom, nije nam bas potreban, jer bi samo doveo do guzve na toj poziciji, radije pravog napadaca, tog poachera kojeg i Jozo pominje i beka naravno, Griezmann ako bude nemam nista protiv, ali on bi svakako bio bonus na ovu dvojicu koju sam pomenuo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
James Ducker: Mourinho wants to sign a left-back, centre-back, midfielder and a striker this summer
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ono što i treba, premda bih ja u igru ubacio i desno krilo.Policeman je napisao/la:James Ducker: Mourinho wants to sign a left-back, centre-back, midfielder and a striker this summer
Kada bi vi mogli birati, Lukaku ili Griezmann? Koga bi prije kupili/koji je potrebniji po vama?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Griezmann je sama krema i nema kluba kojem nije potreban. Francuz mora biti prvi pik bez ikakve dvojbe a ako dodje do kolapsa u ovoj prici tek onda redat alternative.
Griezemann bez dileme big game player plus igrac koji moze igrati vise pozicija za razliku od Lukakua a s obzirom na to da ce Ibra ostati transfer Lukakua nema logike dok bi se Grizi savrseno uklopio na poziciji 10tke iza Zlatana
Lukaku jedino u ljeto 2018 nakon odlaska Zlatana
Lukaku jedino u ljeto 2018 nakon odlaska Zlatana
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Griezmann definitivno, jednostavno je WC igrač i sam bi donio prevagu. Lukaku to još ne pokazuje svaku utakmicu, a i mlađi je. Ima impresivnu statistiku, ali ne znam ni koliko bi se uklopio u United. Plus, znamo da ga Mourinho baš ne miriše toliko.
Manchester United remain in pole position to sign Benfica defender Victor Lindelof despite interest from other clubs, s'ources close to the Premier League side have told ESPN FC.
Hajde neka bude. Nisam ga nesto puno gledao, par puta od kako se povezuje s nama tako da I ne mogu reci da li je pojacanje ili ne. Ali I za Bejlia sam imao slican filing pa su odlicno pogodili.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Jesmol ga to opet kupili 
I da, dayte nam yebenog Inaki Williamsa, momak je prebrutalan
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Spominje se Sergej MS ,mnogo obecava,gledao ga bar 5,6 puta,odlican igrac
Zeljeznicar! 1921 !
Apsolutno. Momak treba da nam bude jedna od rezervnih opcija ukoliko se ne dovede Griezmann. Strašan, strašan igrač.Dex je napisao/la:Jesmol ga to opet kupili
Mbape, koja partija protiv BVB. Ede, gledaš li...
Sent from my TM-TM-7867 (revision 1) using Tapatalk
Sent from my TM-TM-7867 (revision 1) using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.