r3m1 je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
? Nisam u prilici da dodjem.Hordas19xx je napisao/la:hocel iko prenositi danasnju tekmu momci?
Amer Dupovac!
- PitarBordo
- Kontakt:
Teško da mogu organizovati javni skup za ovako kratko vrijeme, pogtovo zbog utakmice na drugoj strani grada... Osim ako MUP ne izađe u susret. Na koncu konca to bi bilo savršeno, ali teško izvodljivo. Da se ova priča aktualizirala prošle sedmice imali bi možda i vremena, ovako teeeeško. Ako i ovo uspiju onda svaka čast, nove košave fakat onda duvaju Koševom.MortemHz je napisao/la:Radi se na tome.PitarBordo je napisao/la:Tvoja želja ili?MortemHz je napisao/la:Derbi ce se gledati na Koševu najvjerovatnije.
@Raja koja pita za prenos: Niko ne prenosi polufinale Kup BiH. Možda je mogao naš klub pustiti neki stream ili zadužiti SS.ba, ali ništa.
Samo Saraj'vo.
Bila bi furka da ako se to organizuje na kosevu, da igraci na derbi krenu sa koseva, da se skupi sto vise raje i da oni vide kolko je navijacima stalo do pobjede. Msm da bi tad i kamen imao motiv da pogine na grbavici za povoljan rezultat..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sve je ovo okej,sasvim ispravan i jedini razuman stav i uprave i nas,dosta vise tlacenja,licemjerja,seljakluka,izivljavanja,a sve satro pod okriljem "razumijevanja i dobrosusjedskih odnosa" dva najveca sportska kolektiva u zemlji. S ovim su stavili tacku na I i pokazali kolilko su zapravo mali i ljigavi. Poremse im se na sred trEbine,bijednici.
Ono sto je nekako pomalo simptomaticno sto ce njih biti na Hasetu blizu 2 milje,i sto ce opet likovati,jer u takvim okolnostima fina je to cifra za solidnu podrsku.
Ono sto je nekako pomalo simptomaticno sto ce njih biti na Hasetu blizu 2 milje,i sto ce opet likovati,jer u takvim okolnostima fina je to cifra za solidnu podrsku.
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 12 apr 2017, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Bit ce na Kosevu nesto.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
ja nesto nisam vidio kad bi trebala niti utakmica satnica?
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
Coromandel
- Kontakt:
nevjerovatno šta učiniše...nevjerovatno.zagorski je napisao/la:Nevjerovatnu dozu seljakluka i mrznje ispoljavaju,cak i oni uslovno receno 'normalni' navijaci zeljeznicara i to ovako uzivo na kafi,cak se raduju sto mi necemo doci,sprdaju se sa brojem karti,smatraju da nase treba bodljikavom zicom ograditi itd.Evander je napisao/la:Pa pogledaj samo sta pisu. Oni uzivaju u tome sto mi necemo doci, uzivaju u tome sto ce nam biti sve gore tamo.zagorski je napisao/la:Najvise mi je zao u svoj ovoj prici to sto se ovim i definitivno unistava 'duh sarajevskog derbija' koji je po mnogocemu BIO specifican.
Ali neki novi vjetrovi ocigledno pusu,seljakluk nadvladava kulturu,interes prevazilazi prijateljstvo...
90% krivice za ovo definitivno snose prosjaci sa sergijice,mi smo bar obraz sacuvali i ono sto mi je posebno drago pokazali smo jedinstvo onda kada nam je najvise trebalo,polozili smo jedan veliki ispit!
BITI SRCEM VEZAN!!!
Cast pojedincima koji kontaju neke stvari i koji imaju razum.
Njima nije cilj da imaju derbi na Grbavici. Tu utakmicu zele pretvoriti u klasicnu domacinku. Oni nas ne zele na Grbavici i to je bit svega.
Nevjerovatno!
Da u Zagrebu Torcidi zabrane dolazak BBB bi bojkotovali utakmicu.
Ovdje ovi jadnici likuju.
To je razlika u mentalitetu gospodskom i onom hudnickom jadnom.
A mrze se medjusobno 10 puta vise nego mi. Radili veca i gora sranja 1000 puta vise nego mi.
Ovdje ovi jadnici likuju.
To je razlika u mentalitetu gospodskom i onom hudnickom jadnom.
A mrze se medjusobno 10 puta vise nego mi. Radili veca i gora sranja 1000 puta vise nego mi.
A i ti njih našao porediti. Kad je Vedran ubijen, onda došli na groblje, a navečer ciljano izboli našeg navijača u tramvaju. Jadnici.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Danas kada Čala i Hus izađu zajedno ja ću se praviti da je to stručni štab FKS i onesvjestit' se na licu mjesta naravno.
Zamislite tim Kodro, Hus, Čala............... @unbx i ja i naši mokri snovi...
Danas kada Čala i Hus izađu zajedno ja ću se praviti da je to stručni štab FKS i onesvjestit' se na licu mjesta naravno.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne može Husref, zbog srčanih problema.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovo ne traje od prosle godine !!! 20 godina navijaci Sarajeva na grbavici ne mogu normalno uci na stadion , ne mogu normalno sjesti i gledati utakmicu ne mogu doci zene,djeca,penzioneri kao sto vi imate mate zapad na kosevu . sad ima sasvim dovoljno kapaciteta da se to uradi . 800 kad das normalno da ce ih razgrabiti oni najzesci , na derby dolaze i ljudi s strane kako da oni kupe kartu ? U petak mora doci kupit pa kuci u Tesanj,j,Visoko,Travnik pa opet u subotu na utakmicu i to u tor gdje ne mozes disat . ima onih koji ruse i njima ide u prilog ova situacija a ne navijacima .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2:0 danas
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Samo da nam se ne obije o glavu danasnja utakmica. Vidim neki ocekuje da odmorimo neke igrace, da neko debituje.. i sa najjacim sastavom nece biti lako.
Bojim se danasnje utakmice. A i sljedeć, ustvari, svake sljedeće.
Bojim se danasnje utakmice. A i sljedeć, ustvari, svake sljedeće.
Babuka on fire

Kakav rezultat očekuješ danas?High je napisao/la:Ne može Husref, zbog srčanih problema.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otprilike pola tima ce odmarati.
- PitarBordo
- Kontakt:
Statutom mu zabraniti da se nervira. A ko god mu šta opsuje doživotno egzodus sa Koševa.High je napisao/la:Ne može Husref, zbog srčanih problema.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, SilaMoc1946 i 60 gostiju.