Champions League 2016/17
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Champions League 2016/17
@sljivo, realnost brate, ništa više. Trenutno ste bolji i imate više šansi.
Lewandoski večeras ne igra.
Lewandoski večeras ne igra.
Vamos Rejal
-
Bundesliga
- Kontakt:
Igrat će Lewa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Da ali kad pogledas te brojeve u ogledalu!Gefufna je napisao/la:Kobasicari 1:3 Madrid
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
kraljevi uvaljuju tricu kobasicarima hladno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro veče dragi moji i drage moje.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Navijaci Bayerna govore da ce dobit Rejal, a ovi da ce Bayern
Ljudi sve je moguce u ovakvim utakmicama, ali mislim ko ga prvi primi, da ce to do kraja da se napuni 
27.10.2020
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ne igra levat,steta.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Neka eventualna pobjeda Reala veceras bi bila aposlutna senzacija i nista vise. Ocekujem dominantan Bayern, i pobjedu u hendikepu. Prvi i jedini argument: mr. Ancellotti.
Uništila ih je ćelava ublehaKaunas je napisao/la:Al kako likovi otpisuju Real.![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ElMatador9
- Kontakt:
Reci mi jesi poceo pratiti fudbal pocetkom ovog mjeseca ili par dana prije ???SlevinKelevra je napisao/la:Neka eventualna pobjeda Reala veceras bi bila aposlutna senzacija i nista vise. Ocekujem dominantan Bayern, i pobjedu u hendikepu. Prvi i jedini argument: mr. Ancellotti.
Carlo je za Pepa, sto se tice trenerskog zanata onaj pokojni Rus kako se zvase, Lubanovskyi tako nekako. Pep je trener koji jos dan danas zivi od slave peak-Barce. Da nema tog marketinga i show bizza u vezi njeg realno nije trener ni za Mladost DK. Ne mogu da vjerujem da i zadnje koji su mu vjerovali kao treneru nije razuvjerio da je totalna ubleha. [emoji38]Bundesliga je napisao/la:Znam i ja i znam da je pojeo tog istog Guardiolu u dvomeču sa timovima približne jačine što su bili Real i Bayern.Romagnoli13 je napisao/la:Ancelotija pratim već skoro dvije decenije i znam kakav je to trener.Znam sve o njegovim rezultatima, a i blamažama.Pogotovo iz perioda dok je vodio Milan.
- ElMatador9
- Kontakt:
op Ramos 16
op Ramos 20
op Ronaldo 34
op Ronaldo 90
Idemo ponoviti ovo...
Evo @RafeGarrosa , napravio novi profil pa se poceo sramotit i po drugim pdf-ovima ne samo na tenisu 
27.10.2020
Kazu namazo je pakash vazelinom, Lewa ulijece!Epidaurus je napisao/la:
Moderni Maldini je spreman
- ElMatador9
- Kontakt:
Ma jok nego mi onaj nesto na leru razumijes...leorey je napisao/la:Evo @RafeGarrosa , napravio novi profil pa se poceo sramotit i po drugim pdf-ovima ne samo na tenisu
Nemas nikakav argument ili...
Valerij Lobanovski, vjerovatno na njega mislišEffenberg je napisao/la:Carlo je za Pepa, sto se tice trenerskog zanata onaj pokojni Rus kako se zvase, Lubanovskyi tako nekako. Pep je trener koji jos dan danas zivi od slave peak-Barce. Da nema tog marketinga i show bizza u vezi njeg realno nije trener ni za Mladost DK. Ne mogu da vjerujem da i zadnje koji su mu vjerovali kao treneru nije razuvjerio da je totalna ubleha. [emoji38]Bundesliga je napisao/la:Znam i ja i znam da je pojeo tog istog Guardiolu u dvomeču sa timovima približne jačine što su bili Real i Bayern.Romagnoli13 je napisao/la:Ancelotija pratim već skoro dvije decenije i znam kakav je to trener.Znam sve o njegovim rezultatima, a i blamažama.Pogotovo iz perioda dok je vodio Milan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ElMatador9
- Kontakt:
Sta ste se raspricali o lewi pa i da igra ne bi bilo nikakve koristi kad je tu Mister 93. 
Ne podcjenjujte moc centarsuta i Zidanove nafake 
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 3 gosta.