Plus, izgleda da je Lewa out. Realove sanse definitivno rastuBlejzer10 je napisao/la:Ne podcjenjujte moc centarsuta i Zidanove nafake
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Champions League 2016/17
Poludit će MullerSlevinKelevra je napisao/la:Plus, izgleda da je Lewa out. Realove sanse definitivno rastuBlejzer10 je napisao/la:Ne podcjenjujte moc centarsuta i Zidanove nafake
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Eh taj. Znaci Bog trenerskog posla i velika referenca na koju se pozivam. Na Guardiolu se pale samo ova djecurlija sto fudbal prati odkako igraju Messi i CR7. Tog covu su vise provalili i treneri Burnleya i ostale pjandure od trenera sto vode engleske saban-klubove.Raonffa je napisao/la:Valerij Lobanovski, vjerovatno na njega mislišEffenberg je napisao/la:Carlo je za Pepa, sto se tice trenerskog zanata onaj pokojni Rus kako se zvase, Lubanovskyi tako nekako. Pep je trener koji jos dan danas zivi od slave peak-Barce. Da nema tog marketinga i show bizza u vezi njeg realno nije trener ni za Mladost DK. Ne mogu da vjerujem da i zadnje koji su mu vjerovali kao treneru nije razuvjerio da je totalna ubleha. [emoji38]Bundesliga je napisao/la: Znam i ja i znam da je pojeo tog istog Guardiolu u dvomeču sa timovima približne jačine što su bili Real i Bayern.
Ove cele veze nemaju, jedino malo sto se posreci Di Matteu s Chelseajem, a i veceras ce se celavac fatat za glavu kolika je neznalica. Sreca pa nema kose da je pocupa!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Čuo sam za njega, znam da je bio dobar trener. Najviše mi je poznat po priči o "otkrivanju" Ševčenka, a i imao je uspjehe sa Dinamom iz KijevaEffenberg je napisao/la: Eh taj. Znaci Bog trenerskog posla i velika referenca na koju se pozivam. Na Guardiolu se pale samo ova djecurlija sto fudbal prati odkako igraju Messi i CR7. Tog covu su vise provalili i treneri Burnleya i ostale pjandure od trenera sto vode engleske saban-klubove.
Ove cele veze nemaju, jedino malo sto se posreci Di Matteu s Chelseajem, a i veceras ce se celavac fatat za glavu kolika je neznalica. Sreca pa nema kose da je pocupa!
Jedini ćelo koji zna znanje
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Post nakon Parisa... Uslijedilo je drvlje i kamenje.
SlevinKelevra je napisao/la:Mislim da ce se Barci u LP desiti ono sto se desilo Warriorsima u play offu prosle godine. Da ih sad pitas, vjerovatno bi svi radije da ih je Oklahoma izbacila u finalu konferencije.
- anonymousHD
- Kontakt:
Nafaka Zidaneova? Nema dva štopera + Ronaldo upitan do zadnje minute.
RM navodno će istrčati u formaciji 3-5-2. Ramos, Casemiro i Nacho nazad, ispred njih Marcelo, Kroos, Luka i Carvajal, ispred Bale, sa CR(ako bude spreman) i Benzemom u vrhu napada.
RM navodno će istrčati u formaciji 3-5-2. Ramos, Casemiro i Nacho nazad, ispred njih Marcelo, Kroos, Luka i Carvajal, ispred Bale, sa CR(ako bude spreman) i Benzemom u vrhu napada.
To je prije 3-4-3, da ne kažem neka izmišljena 3-4-1-2 formacijaanonymousHD je napisao/la:Nafaka Zidaneova? Nema dva štopera + Ronaldo upitan do zadnje minute.
To je onda u prevodu 5-3-2. Jer ce se Carvajal i Marcelo morati vracati. Bude li Marcelo odlucio da ni ovu tekmu ne igra defanzivu, trica je najmanje veceras.anonymousHD je napisao/la:Nafaka Zidaneova? Nema dva štopera + Ronaldo upitan do zadnje minute.
27.10.2020
nako otvoreno picam bracu celese
,momci kaj mislite imate li sanse opet mirkl uciniti kao protiv psg u revansu 
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nema šanse, Tale su ovo, njima je nemoguće dati 3 golaKarlo je napisao/la:nako otvoreno picam bracu celese![]()
![]()
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
nesto opet kontam ozda se desi mirkl sa sudijamaKingJamesMVP je napisao/la:Nema šanse, Tale su ovo, njima je nemoguće dati 3 golaKarlo je napisao/la:nako otvoreno picam bracu celese![]()
![]()
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Ovim milanezima niko ne valja, Carlo se blamirao sa Milanom? Uzeo dvije titule lige prvaka + jos jedno finale nesretno izgubljeno, osvojio scudetto, malo li je? Nacekacete se dok opet osvojite nesto slicno. Prije par godina su isto tako jedva cekali da Allegri dobije nogu, on ih je kao kocio... Nakon toga doveli Seedorfa, pa MihajlovicaEffenberg je napisao/la:Carlo je za Pepa, sto se tice trenerskog zanata onaj pokojni Rus kako se zvase, Lubanovskyi tako nekako. Pep je trener koji jos dan danas zivi od slave peak-Barce. Da nema tog marketinga i show bizza u vezi njeg realno nije trener ni za Mladost DK. Ne mogu da vjerujem da i zadnje koji su mu vjerovali kao treneru nije razuvjerio da je totalna ubleha. [emoji38]Bundesliga je napisao/la:Znam i ja i znam da je pojeo tog istog Guardiolu u dvomeču sa timovima približne jačine što su bili Real i Bayern.Romagnoli13 je napisao/la:Ancelotija pratim već skoro dvije decenije i znam kakav je to trener.Znam sve o njegovim rezultatima, a i blamažama.Pogotovo iz perioda dok je vodio Milan.
- anonymousHD
- Kontakt:
Jedan scudetto u koliko sezona 7-8? To dobro?
Carlo kup trener, ali i tu ima ispada.
Carlo kup trener, ali i tu ima ispada.
- ElMatador9
- Kontakt:

Plasite li se bavarci... CR7.

Mozda ponekad ne izgleda tako ali i oni su samo ljudi...
ja sam se spremio za haparateElMatador9 je napisao/la:
Plasite li se bavarci... CR7.KB.
GB.
![]()
Mozda ponekad ne izgleda tako ali i oni su samo ljudi...

Ti si od sinoć na haparatima brate moj, večeras te vraćamo u život pobjedom protiv FK Nafaka - Centarsut. U polufinalu deremo Patetico i u finalu razvaljujemo mafijasku koza nostru. Jel' ti odgovara raspored?Karlo je napisao/la: ja sam se spremio za haparate
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ElMatador9
- Kontakt:
Bayern osvaja zadnje 3 godine al im ne ide nikako al hajde navijaci imaju pravo da se nadaju... 
Nada zadnja umire...
Nada zadnja umire...
Odlicna vecer sinoc.Barcelona taktički odigrala pred penetriranje na Nou Campu.Još večeras da Madrid padne pa da opet imamo polufinala bez osovina zla.
harden je napisao/la:Ti si od sinoć na haparatima brate moj, večeras te vraćamo u život pobjedom protiv FK Nafaka - Centarsut. U polufinalu deremo Patetico i u finalu razvaljujemo mafijasku koza nostru. Jel' ti odgovara raspored?Karlo je napisao/la: ja sam se spremio za haparate
Isto vazi i Realu za liguElMatador9 je napisao/la:Bayern osvaja zadnje 3 godine al im ne ide nikako al hajde navijaci imaju pravo da se nadaju...
Nada zadnja umire...
Ostaje nada da ce uzeti koju kad Messi ode u penziju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.