Champions League 2016/17
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Real je jedini tim ciji se sastav zna 7 dana prije utakmice
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
blago receno da je ostecen BvB
- ElMatador9
- Kontakt:
I opet im ne moze niko nista...MElloo je napisao/la:Real je jedini tim ciji se sastav zna 7 dana prije utakmice
Bernardo Silva izdominir'o 
Zakuca je Bender u stilu Kolera hehe.
Zakuca je Bender u stilu Kolera hehe.
27.10.2020
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa cini mi se da ga jest malo zakacio, ali nije uticalo na bendera da onako glupo reaguje.
zao mi borusije sto su dovedeni u ovakvu nepriliku da igraju dan nakon napada (osjeca se po njima da su jos pod traumom, sto je razumljivo) i na sve to, primaju gol iz ofsajda plus autogol, nema tog boga koji bi ih sad izvukao iz ovoga.
mada bi ih monako i u nekim drugacijim okolnostima ionako klepio, ali ipak...
zao mi borusije sto su dovedeni u ovakvu nepriliku da igraju dan nakon napada (osjeca se po njima da su jos pod traumom, sto je razumljivo) i na sve to, primaju gol iz ofsajda plus autogol, nema tog boga koji bi ih sad izvukao iz ovoga.
mada bi ih monako i u nekim drugacijim okolnostima ionako klepio, ali ipak...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bender ko Bierhoff iz najboljih dana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sudije su najslabija karika danasnjeg fudbala.
J-e-b-o i nerealne transfere i moderni fudbal. Ove sudije su iz utakmice u utakmice sve gore
J-e-b-o i nerealne transfere i moderni fudbal. Ove sudije su iz utakmice u utakmice sve gore
Ne razumijem kako moze ne vidjeti 3m offside. Fkt ne kontam to.
27.10.2020
Au što se syeba života mi. Ja i zaboravio da je odgođena ova utakmica, uđem na rezultate kad 0-2 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovo nije vidjelo Borusije. Bez obzira s kim igrali i kako završili na kraju oni su imali svoju igru koja sad ne postoji. Ljudi ne mogu dodati pasa, običan pas il je prebrz ili ide dva metra od igrača. Opet, kako je samo propao ovaj Kagawa, to nije istina.
Pulisic u messi modeu
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Kakva akcija BvB
prešaltala Borussia u petu u drugom, bit će drame do kraja..
Opet se Monako raspada u drugom pol.
Evo i ja bas o tome razmisljam, previse puta se to desava da bi bilo slucajno.sljivo je napisao/la:Opet se Monako raspada u drugom pol.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa nije slučajno, premlada su i neiskusna ekipa.Kaunas je napisao/la:Evo i ja bas o tome razmisljam, previse puta se to desava da bi bilo slucajno.sljivo je napisao/la:Opet se Monako raspada u drugom pol.
Ne pratim ih bas u Francuskoj, ali imam osjecaj da nisu fizicki bas najspremniji.Donnie Darko je napisao/la:Pa nije slučajno, premlada su i neiskusna ekipa.Kaunas je napisao/la:Evo i ja bas o tome razmisljam, previse puta se to desava da bi bilo slucajno.sljivo je napisao/la:Opet se Monako raspada u drugom pol.
15.10.2013.
Kakav dajver je ovaj Mbappe, ovako mlad a vec se iskusno baca 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Jaaj pizdee sto se baca.. Ovo je treca situacija na utakmici..
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je klasicni potez Jardima, ko nemaju snage, povuku se, navuku te da napadnes i onda te dokrajce iz kontre..