mogo bi on igrati kao drugi napadac ili poluspic, iza recimo Rovcaninagollum je napisao/la:Ma, Colic nije napadac, i ne moze nikako igrati tu gdje ga vi stavljate!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Čini mi se da je Gančev već promašena investicija, nažalost... Ali znači i to što zaoštrava konkurenciju, ako ništa.
Golman: Šehić, E. Karić, Gušo
Lijevi bek: Radovanović, E. Čolić
Desni bek: B. Čolić, E. Čolić, Stanić, Marković, Gančev
Stoper: Bogičević, Mešić, Kerla, Gančev
Zadnji vezni: Svraka, Savić, Ćulum, Marković, B. Čolić, Perak
Ofanzivni vezni: Zeba, Višća, Perak, M. Karić(?), Baljić(?)
Lijevo krilo: Višća, Čolić, Stanić, Baljić(?)
Desno krilo: M. Bešlija, E. Čolić, Stanić, H. Bešlija, Višća, B. Čolić, Baljić(?)
Napadač: Rovčanin, E. Čolić, Popović, Pehilj, Nikolić(?), Spahić
Zadnji vezni: Svraka, Savić, Ćulum, Marković, B. Čolić, Perak
Desno krilo: M. Bešlija, E. Čolić, Stanić, H. Bešlija, Višća, B. Čolić, Baljić(?)
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 12 avg 2010, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
dzes Savica zaboravit... 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Čolić - desni bek, lijevi bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni, lijevo krilo, desno krilo, napadač... 
Zašto baš Gančev :?:Lik je odličan igračŽeljovac je napisao/la:Čini mi se da je Gančev već promašena investicija, nažalost... Ali znači i to što zaoštrava konkurenciju, ako ništa.
Zadnji vezni: Svraka, Ćulum, Marković, B. Čolić, Perak
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Napisao sam Savića, tačnije mislio sam na njega, a greškom napisao Stanić. Što kolutaš očima? Ako misliš na Elvira Čolića, nisam ga stavio na zadnjeg veznog, ni na ofanzivnog. A očekujem ekstra objašnjenje za kolutanje.elSaik je napisao/la:Čolić - desni bek, lijevi bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni, lijevo krilo, desno krilo, napadač...
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 12 avg 2010, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Golman..elSaik je napisao/la:Čolić - desni bek, lijevi bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni, lijevo krilo, desno krilo, napadač...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 22 feb 2016, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Sta bi od tog extra pojacanja koje se za danas najavljivalo?
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Laktasi su sada u 1. ligu republike srpske i ne u premier ligudejavu je napisao/la:Evo i moja jedna![]()
Ovakvu formaciju protiv slabijih klubova tipa laktasa, leotara, sarajeva, drina itd itd
Ne smiješ ni ocima kolutati od Željovca

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
E stvarno, haj'mo jednu utakmicu igrati 4-2-3-1, drugu 3-5-2, trecu 4-4-2, itd.
Na svu srecu, Amar sastavlja tim.
Izvinjavam se zbog kolutanja.
Na svu srecu, Amar sastavlja tim.
Izvinjavam se zbog kolutanja.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje!
A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema! 
Sve zaboravim da je mnogima ovdje zanimljivo pisati i čitati besmislice.
Sve zaboravim da je mnogima ovdje zanimljivo pisati i čitati besmislice.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje!A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema!
Nemoj da bi mu se ko slucajno suprostavio
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Nemoj tako Zeljovac zvat cemo ti nikad izvini i otpravnika vozova,pa ces vidjeti onda kad ti se navale na kosti
lahko ti je sad kad njih nema
P.S sta je sa nikad izvini da nije opet u banovicima
P.S sta je sa nikad izvini da nije opet u banovicima
1921-2011
A šta, ti bi kao znao i nešto pametnije od toga?drop je napisao/la:...samo mu treba klimati glavom i vikati YES.Željovac je napisao/la:Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje!A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema!
Visca el Višća!
Visca el Višća!

budite realni, i ne ubacujte igrace koji jos nisu potpisali...
BRAVE HEART 1979-2005
Ma ne znam ja ništa...ti znaš sve i to za sviju nas, a mi smo tu da te samo podržavamo u mišljenjima i da se slažemo sa tobom.Željovac je napisao/la:A šta, ti bi kao znao i nešto pametnije od toga?drop je napisao/la:...samo mu treba klimati glavom i vikati YES.Željovac je napisao/la:Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje!A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema!
Naprijed Željovac imaš podršku Juga i raje sa foruma.
Sta je ovo pa da nebude ko cevabdzinica Zeljo 2.Fakat ako ovako nastavimo mozemo sastavit 2 tima,jedan za vrh a jedan da nam konkurente zajebaje.Ovaj Zeljo 2 bi bio ispred pitara.Evo Zeljo 2.
Karic,Gancev,Markovic,Kerla,Perak,Culum,Nikolic,Gvozdenovic,Popovic,Rovcanin i Baljic.
Karic,Gancev,Markovic,Kerla,Perak,Culum,Nikolic,Gvozdenovic,Popovic,Rovcanin i Baljic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.