FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E stvarno, haj'mo jednu utakmicu igrati 4-2-3-1, drugu 3-5-2, trecu 4-4-2, itd.
Na svu srecu, Amar sastavlja tim.
Izvinjavam se zbog kolutanja.
Na svu srecu, Amar sastavlja tim.
Izvinjavam se zbog kolutanja.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje!
A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema! 
Sve zaboravim da je mnogima ovdje zanimljivo pisati i čitati besmislice.
Sve zaboravim da je mnogima ovdje zanimljivo pisati i čitati besmislice.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje!A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema!
Nemoj da bi mu se ko slucajno suprostavio
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Nemoj tako Zeljovac zvat cemo ti nikad izvini i otpravnika vozova,pa ces vidjeti onda kad ti se navale na kosti
lahko ti je sad kad njih nema
P.S sta je sa nikad izvini da nije opet u banovicima
P.S sta je sa nikad izvini da nije opet u banovicima
1921-2011
A šta, ti bi kao znao i nešto pametnije od toga?drop je napisao/la:...samo mu treba klimati glavom i vikati YES.Željovac je napisao/la:Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje!A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!

budite realni, i ne ubacujte igrace koji jos nisu potpisali...
BRAVE HEART 1979-2005
Ma ne znam ja ništa...ti znaš sve i to za sviju nas, a mi smo tu da te samo podržavamo u mišljenjima i da se slažemo sa tobom.Željovac je napisao/la:A šta, ti bi kao znao i nešto pametnije od toga?drop je napisao/la:...samo mu treba klimati glavom i vikati YES.Željovac je napisao/la:Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje!A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema!
Naprijed Željovac imaš podršku Juga i raje sa foruma.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Sta je ovo pa da nebude ko cevabdzinica Zeljo 2.Fakat ako ovako nastavimo mozemo sastavit 2 tima,jedan za vrh a jedan da nam konkurente zajebaje.Ovaj Zeljo 2 bi bio ispred pitara.Evo Zeljo 2.
Karic,Gancev,Markovic,Kerla,Perak,Culum,Nikolic,Gvozdenovic,Popovic,Rovcanin i Baljic.
Karic,Gancev,Markovic,Kerla,Perak,Culum,Nikolic,Gvozdenovic,Popovic,Rovcanin i Baljic.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
"Zeba idi malo lijevo i reci Lazi da se ne zajebava!"edotm87 je napisao/la:
budite realni, i ne ubacujte igrace koji jos nisu potpisali...svako treba da se izbori za mjesto u timu, a ne nije ni potpisao, vec igra prvu postavu...
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Sutra treba doći Baljić i navodno je izjavio da je odbio neki švicarski klub da bi došao u ŽELJU, jer se naslušao lijepih stvari o tom klubu.
Trebao bi potpisati na 2 godine, a preporučio ga je Meša.
Fk_Zeljo_1921
Trebao bi potpisati na 2 godine, a preporučio ga je Meša.
Fk_Zeljo_1921
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Izgleda Amar Osim odlucio da prekuca ligu. Ako svi ovi igraci potpisu, i ako dodje taj iz Azije gdje bih nam bio kraj.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
A vrijeme je vise da Zeljo ode na jedan visi nivo od ovih ostalih klubova. Uvijek je bio primjer ostalim klubovima zato sam ga i zavolio.amerosm je napisao/la:Izgleda Amar Osim odlucio da prekuca ligu. Ako svi ovi igraci potpisu, i ako dodje taj iz Azije gdje bih nam bio kraj.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Ivan Gvozdenovic pa kaze Zvezda, Club Briz, Metz, Dinamo Bukurest, Metalurg, Vojvodina, Zeljeznicar, strasan spisak klubova... 
BRAVE HEART 1979-2005
- blueman-TM87
- Kontakt:

Ovo neko skromno misljenje od mene, trenutno sto imamo igrace pod ugovorom. Naravno kad bi potpisao ovaj Gvozdenovic mislim da bi se moglo naci jesta za njega i taj famozni azijac ako dođe
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
to je nesto slicno kao moje, s tim sto sam ja stavio i Gvozdanovica i Kerlu, jer mislim da je grijeh drzati onakvog stopera na klupi kao sto je on, a onaj njegov ispad, pa Boze moj ljudi smo, grijesimo i nadam se da je on shvatio gresku, sto je najbitnije...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
necemo zuto, hocemo crno...amerosm je napisao/la:Izgleda Amar Osim odlucio da prekuca ligu. Ako svi ovi igraci potpisu, i ako dodje taj iz Azije gdje bih nam bio kraj.

BRAVE HEART 1979-2005
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma bice mozda i nekih odlazaka na polusezoni,niko nece biti viska,a i da bude,od viska glava ne boliAlipasino je napisao/la:Sta je ovo pa da nebude ko cevabdzinica Zeljo 2.Fakat ako ovako nastavimo mozemo sastavit 2 tima,jedan za vrh a jedan da nam konkurente zajebaje.Ovaj Zeljo 2 bi bio ispred pitara.Evo Zeljo 2.
Dobro je vise ovih slika!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Postepeno je napredovao. Od Zvezde do ŽELJEedotm87 je napisao/la:Ivan Gvozdenovic pa kaze Zvezda, Club Briz, Metz, Dinamo Bukurest, Metalurg, Vojvodina, Zeljeznicar, strasan spisak klubova...
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.