FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

coelho41
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la coelho41 » 12 apr 2017, 22:44

Od početkaa utakmice izgledamo bezopasno jer špica nemamo i onda dobijemo crveni i slušam Adisa i Sašu kako govore Bayern je loše odigrao ne drži se nikako u drugom poluvremenu, Real nije igrao do crvenog kartona, nažalost. Dođem na forum i ovdje navijači Bayerna pišu kako smo drugo poluvrijeme odigrali katastrofalno, pa jesmo s 9 i po igrača i odigrali, dobro je. Fala Neueru, ja i dalje vjerujem u prolaz. Nije nemoguće!
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 12 apr 2017, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 12 apr 2017, 22:44

Ko god je u Bayernu odbio ponudu od 100 miliona za raspalog Mullera koju je poslao Van Gaal, hvala mu od srca.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 apr 2017, 22:44

Dobra tekma momci. Sudija je poprilicno okrenuo igru sumnjivim penalom, a drugi start martineza je mozda preostro dosudjen. U svakom slucaju moglo je da bude obratno da je vidal pogodio.

Nojer :bow:

Vidimo se u madridu
naprijed rejal

Klare

Post Postao/la Klare » 12 apr 2017, 22:45

Real je večeras prokock'o svoj prolaz. :thumbup:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 apr 2017, 22:46

Nista strasno,crveni je prestrog deff,mogao je oprostiti ali hajd ok,nista sto se ne moze nadoknaditi i navuci na produzetke, sve u svemu vidal i neuer nas odrzali na zivotu,a ovi naivci sto su svrsavali na veliku pobjedu bayerna haha, nikad ne podcjeni nikoga a pogotovo reala.Vidjeli smo da nismo na nivou,da nasa igra bez hummela i lewe je za racku,moze se stici ali sa humnelom i lewom.Alonso je bio ok, ali riberi,muler i taj dvojac lahm roben nista jako slabo do crvenog.
I kod tog crvenog Alonso je odradio dubok presing ostavio martina 1 na 1 sa ronaldom i to je to.Nije mi jasno zasto se to desava da nas zadnji vezni bezglavo pritisce a stoper na pola terena,karlo to ti ide na dusu.

Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 12 apr 2017, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 apr 2017, 22:46

pa' se pitajte koliko jedan Lewandowski znaci Bayernu, sve.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 12 apr 2017, 22:47

Guardiola je kriv.
Saurman je napisao/la:Ovo je katastrofa šta smo odigrali u drugom poluvremenu da nije bilo Neuera primili bi pet komada sramota. :puke:
Ni Rizzolijev poklon ne znate iskoristit :kava

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 12 apr 2017, 22:48

Valencia je napisao/la:Sva sreca pa Real nije uvalio treci... Bice zanimljivo i neizvjesno u revansu. Nista nije gotovo.
rijetki su slucajevi kada se ja slazem s tobom. :mrgreen:

Moglo bi biti neizvjesno :)

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 apr 2017, 22:48

U Madridu je nemoguće proći bez Hummelsa i Lewandowskog, ali stvarno nemoguće, ako bude samo Hummels falio to je gotovo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 12 apr 2017, 22:48

coelho41 je napisao/la:Od početkaa utakmice izgledamo bezopasno jer špica nemamo i onda dobijemo crveni i slušam Adisa i Sašu kako govore Bayern je loše odigrao ne drži se nikako u drugom poluvremenu, Real nije igrao do crvenog kartona, nažalost. Dođem na forum i ovdje navijači Bayerna pišu kako smo drugo poluvrijeme odigrali katastrofalno, pa jesmo s 9 i po igrača i odigrali, dobro je. Fala Neueru, ja i dalje vjerujem u prolaz. Nije nemoguće!
ne bih ni ja bolje napisao

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 12 apr 2017, 22:49

Nitro je napisao/la:Ko god je u Bayernu odbio ponudu od 100 miliona za raspalog Mullera koju je poslao Van Gaal, hvala mu od srca.
Hahaha Nitro moj to sam pisao na onoj temi champions liga :thumbup: :thumbup: :thumbup:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 12 apr 2017, 22:49

Nitro je napisao/la:Ko god je u Bayernu odbio ponudu od 100 miliona za raspalog Mullera koju je poslao Van Gaal, hvala mu od srca.
To mi se vrti cijelu tekmu po glavi.Ako neka budala posalje ponudu za njega ne treba ni gledati kolika je,nego mu stavit milion u dzep i poslati na autobus..

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 12 apr 2017, 22:49

Ne znam šta reći nakon ovakvog poraza. Da onaj penal uđe, ko zna kako bi krenulo drugo poluvrijeme. U svakom slučaju, Martinez sasvim glupo dobio 2 žuta kartona, Miler bezopasan i nadam se da neće početi utakmicu u Madridu. Bernat još jednom pokazao da nije za Bayerna, te u slučaju da Hummels ne bude spreman, u Madridu MORA Kimmich igrati stopera u paru sa Boatengom. Robben po meni katastrofalan. Mislim da Costa obavezno mora početi na toj strani u utorak.

Anceloti napravio veliku grešku kada je izvadio Alonsa. Mislim da je tada trebao i morao izaći Miler. Ovako, izgubili smo igrača u sredini, Vidal i Thiago nisu mogli sve stizati.

Zaista, Vidal je odigrao i pored promašenog penala fantastičnu utakmicu. Ono što posebno zabrinjava je to što nismo napravili niti jednu jedinu kako treba šansu. Gol koji smo postigli nakon prekida, vjerovatno nećemo postići zadugo. Ja bih u Madridu krenuo sa:
Neuer
Lahm Boateng Hummels Alaba
Alonso
Thiago Vidal
Costa Ribery
Lewa.

PS Neuer :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern Marloünchen

Post Postao/la anelbavarac » 12 apr 2017, 22:50

Carlo nas izbaci svojom starom boljkom, a to je grozno rotiranje, koje ga prati tokom cijele karijere.
Za vikend posalji istu ekipu kao vcrs, ionako nemamo sansi za prolazak.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 12 apr 2017, 22:50

Suditi o Mulleru na osnovu ove utakmice. Nemojte biti tolike neznalice
Nije njegova sezona, al tako pisati je van pameti

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 12 apr 2017, 22:51

coelho41 je napisao/la:Od početkaa utakmice izgledamo bezopasno jer špica nemamo i onda dobijemo crveni i slušam Adisa i Sašu kako govore Bayern je loše odigrao ne drži se nikako u drugom poluvremenu, Real nije igrao do crvenog kartona, nažalost. Dođem na forum i ovdje navijači Bayerna pišu kako smo drugo poluvrijeme odigrali katastrofalno, pa jesmo s 9 i po igrača i odigrali, dobro je. Fala Neueru, ja i dalje vjerujem u prolaz. Nije nemoguće!
Konacno jedan normalan komentar.
Na qrac mi se ovi popeli sto isplivaju kad je vrijeme pljuvati.

Najveci problem u napadacu, od Milera se sve moguce odbilo. Koliko je samo falio Lewa to nije humano.
Gledam svaku loptu proslijedjenu Mileru, iste sanse je Lewa spremao u gol.

Tacno, do crvenog Real nije mogao maknuti, qrcevaca ziva...

Bernat i Costa :facepalm:

Ali opet Miler :facepalm: :facepalm:

Brine me stoperska pozicija za uzvrat.
Inace rezultat "dobar" da se pokaze koliko se moze, jer protiv ovakvog Reala sramota ne pobijediti.
Vrijeme poslije crvenog ne bih komentarisao, sve sto se moglo desiti lose desilo se.
A i gdje ne bi kad citavu sezonu Martinez - Humels funkcionisu ekstra i kad je najpotrebnije desi se sto se desilo...
Mia San Mia

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 apr 2017, 22:53

Tako sam se razočarao u Karla da nemam riječi. Izbacuje Riberija i Alonsa a još unutra igra Muller. Mullera bukvalno niko nije čuvao i lahko su mogli udvajati krila što je i bio ključ. **** Nacho uštopo Mullera. Thiaga stavio na 10 a nema Lewe, nema kome dodati čovjek?

Lahm je odigrao svoje zadnje tekme, čovjek jedva da je hodao. A šta li je Boa treniro mjesec dana i kakvu je formu radio to je još pitanje.

Švercer i Lopov su posebna priča, ej nemat pomoćnog trenera, menadžera, bekap napadača, desetke... I JOŠ FAKN RUDY DOLAZI KAO POJAČANJE.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 12 apr 2017, 22:53

U uzvratu ce vam Boa i mali Kimi igrati stoperski tandem , daj Boze da na hajrili izadje !! :kafa:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 12 apr 2017, 22:53

Klare je napisao/la:Real je večeras prokock'o svoj prolaz. :thumbup:
Slazem se, ili ti ga saglasan sam :thumbup:
Mia San Mia

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 12 apr 2017, 22:54

Dobro smo prosli na kraju :D .Alabu na kraju sezone poslati Wengeru ili Guardioli jer ispred nosa imamo vrhunskog beka pogotvo defanzivno jos besplatan na ljeto.Ponudi brate 5milki godisnje i Seo dolazi da rusi :pray:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.