FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Smijesno, sada jedni na druge prenose odgovornost zbog ove sramote, sjebali ste derbi jedinu utakmicu koja jos ima car i koju prati citava drzava.
N Kosevo vam damo citav jug i dio zapada da djeca sa roditeljima mogu pogledati tekmu, a vi niste u stanju obezbijediti neke osnovne ljudske uslove za dvije hiljade ljudi.
N Kosevo vam damo citav jug i dio zapada da djeca sa roditeljima mogu pogledati tekmu, a vi niste u stanju obezbijediti neke osnovne ljudske uslove za dvije hiljade ljudi.
I protiv Zrinjskog je spasio par gol šansi. Neću reć da nije limitiran igrač, ali za Almira Bekića je izmislio sport, a ne fudbal.hilmo je napisao/la:Ali je Dušan malo prije nego što je izašao imao dobru interveniju pred našim golom. Spasio nas, pa bi mu to moglo biti kao iskupljenje za grešku kod primljenog gola.
A o svemu opširnije ću sutra.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju 
Tačno bih u hitnoj završio u tom slučaju.zagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: RE: Re: FK Sarajevo
kakva hitna Jagomir bi mi mjera biouNbx je napisao/la:Tačno bih u hitnoj završio u tom slučaju. [emoji38]zagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Maksimalno smo se pripremili za ovu utakmicu iskreno jel.zagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju
Zamislite da pošaljemo Sabrinu da završi utakmicu s Mušijom. Za par dana dolazi poruka: "Mala, nebi tvog svekra". 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ako bar nista ko savjetnika, da kaze u cemu je tajna uspjeha i masnoce njegove kosezagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju
1946~
- PitarBordo
- Kontakt:
To je bar lahko,tajna je u nosuThrillerHz je napisao/la:Ako bar nista ko savjetnika, da kaze u cemu je tajna uspjeha i masnoce njegove kosezagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju
- ThrillerHz
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:To je bar lahko,tajna je u nosuThrillerHz je napisao/la:Ako bar nista ko savjetnika, da kaze u cemu je tajna uspjeha i masnoce njegove kosezagorski je napisao/la:Ja bi sada doveo Dzenu,on zna kako se trofeji osvajaju,da ovo privede kraju

On i Musa Pusa
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 13 apr 2017, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
- PitarBordo
- Kontakt:
Najjači Dženin momenat je kad ga onaj u predgrađu optuži da smo zemili tekmu protiv Slavije. Bio je negdje i klip toga...

Samo Saraj'vo.
Šta za derbi?
Sjetih se onog derbija kad smo ih uzeli 1:2 na Grbavici, 2009. godine, kad je Čala bio tu. Poslije derbija se Osim vadio da su oni pali jer su utakmicu prije te izgubili u Širokom, pa sam mislio da i ovaj put može biti nešto slično, ali mi za nešto slično nemamo kuveta. Očekujem i poraz i neriješeno, a našu pobjedu ni pod razno.
Sjetih se onog derbija kad smo ih uzeli 1:2 na Grbavici, 2009. godine, kad je Čala bio tu. Poslije derbija se Osim vadio da su oni pali jer su utakmicu prije te izgubili u Širokom, pa sam mislio da i ovaj put može biti nešto slično, ali mi za nešto slično nemamo kuveta. Očekujem i poraz i neriješeno, a našu pobjedu ni pod razno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja već počeo uvozit aparate sa dalekog istoka, iće ko halva poslije derbija. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1:0 ili 1:1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ili 0:0. Bilo koji drugi rezultat nemoguć je!MortemHz je napisao/la:1:0 ili 1:1
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eh toHigh je napisao/la:Ili 0:0. Bilo koji drugi rezultat nemoguć je!MortemHz je napisao/la:1:0 ili 1:1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ova skupina amatera i antitalenata dobija skretnicare za vikend!
idi u ****. moro sam da trazim taj klip ahahahPitarBordo je napisao/la:Najjači Dženin momenat je kad ga onaj u predgrađu optuži da smo zemili tekmu protiv Slavije. Bio je negdje i klip toga...![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Navuče ga znalački Čmarija. Još mu ust'o da pruži ruku. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Beli98, mnon46, napoleon72, r3m1 i 33 gosta.