FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Dex
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dex » 13 apr 2017, 08:04

Gefufna je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:Kako u našoj ekipi niko osim Lewe nezna penale izvodit, posebno izraženo u najvećim utakmicama

Robben-2012
Muller-2016
Vidal-2017
Vidal je odlican izvodjac penala. Sinoc jednostavno zuta minuta. Desi se, jbg.
Nemoj da lažeš ljude, jedino je dobar kad nema pritiska :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2017, 08:06

Radi Vidala, Neuera, Hummelsa, Lewe i ove mlađarije koja nema minute odigrane me je i stid i žao sto smo ovako odigrali odnosno zavrsili, radi ostalih baš i nije.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 13 apr 2017, 10:49

Jedna informacija da je real zabio gol u svakoj utakmici ne znam koliko tacno zadnjih utakmica, čini mi se cak i oko pedesetak. Ukljucujuci i el klasiko i ligu prvaka i sve zivo tekme i da je zidan od svog dolaska izgubio samo nekoliko mečeva cak cini mi se i do prstiju jedne ruke. Tako da ce biti tesko ali otvoreno u madridu. Real ce vjerovatno zabiti barem jedan gol eh sad je pitane koliko ce ih bayern uspjeti. Vjerujem da ce biti golova barem po jednom na obje strane
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 apr 2017, 10:53

slika

Tako je Manu. :cool:

Još par izjava od sinoć :
Carlo: "I'm not angry at Martinez. It was a counter and he prevented it. I don't blame him"
Kahn on Vidal's penalty: "I didn't see one like that for a long time. Too much unnecessary power"
Carlo Ancelotti: "We have no problem with defenders, we have Hummels"

*Hummels will be back for the second leg, according to Ancelotti
Oliver Kahn: "Even with 10 men, you've got to defend better and be more aggressive"
:thumbup:
Philipp Lahm: "The red card broke our necks"
i na kraju :

**** | Robert Lewandowski will train individually in the next 2 days and is expected to be back in team training on Sunday
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 13 apr 2017, 12:11

Kljucni trenutak je promaseni penal, ista stvar kao prosle godine u polufinalu, s 2:0 u nastavku sigurno ne bi izgubili, a lako moguce da bi i pobjedili.
Kontrolirali smo igru do iskljucenja, ali realno osim gola nismo postene prilike imali i mislim da je glupo govoriti da se Real do igraca vise nije vidio, pa ljudi moji mi smo igrali na svom terenu, logicno da su se branili, a mi uz tu "dominaciju" prilike im nismo napravili.

Stvarno je tesko povjerovati da nas vec cetvrtu godinu za redom spanjolci samaraju. Pep je mnogo tu pridonio, prije smo s igracki duplo slabijom ekipom igrali bolje protiv Reala, pobjedivali, bili za njih crna macka sve do onog demoliranja u Munchenu. Od tada kao da nas se uopce ne boje i psihicki su oni sad uvijek u prednosti.

U Madridu ce biti jos teze i iako se kao navijac nadam da se ovo moze okrenuti, realno sanse su minimalne.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 apr 2017, 12:19

Ma nema od tog ništa, umjesto da se vade kod kuće oni našli tamo da pokušavaju nešto.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 apr 2017, 12:21

1:4 :zviz:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2017, 12:24

Rezultati nemaju veze ni sa srećom, nesrećom, beštijom negrom, strahom ili prepadom već samo sa igračima koje imaš i sistemom u koji su ih postavio. Ako ne znaš napravit akciju i dat gol, ako ti igrač ne zna zabit penal, ako se ne znaš odbranit, ako su ti igrači po bolnicama, ako imaš igrački debalans u ekipi tada pokazuješ slabost i zbog toga gubiš. Ekipa koja napravi balans među ovim slabostima i prikrije ih jednim odnosno drugim prednostima osvaja takmičenja. Mi smo pokazali previše mana da bi napravili bolji rezultat.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 apr 2017, 12:32

Gledam malo ovaj trening. Treniraju oni koji nisu igrali sinoć ili su igrali jako kratko kao Costa, Coman i Bernat.
Svi pokisli, atmosfera nikakva.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 13 apr 2017, 12:36

Omerbavarac je napisao/la:1:4 :zviz:
Jedino da im postave bombu, Ramosa hospitaliziraju, a Nacho kao abwerchef zakucava ko Bender :D

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 13 apr 2017, 12:44

pozz.momci .sta da kazem za sinocnju tekmu.malo je reci da sam razocaran :( :twisted: :sick: :puke: .nakon crvenog javia prestao sam gledati tekmu nisam stvarno vise mogao :sick: :sick: :puke: :puke: :twisted: . jedno cu reci sam jadno da jadnije ne moze biti .

sve sto smo imali kao "prednost" nismo iskoristili ,modric,ramos visli im 3 zuti nisu u stanju bili da ih isforsiraju i time izbace za drugi mec +igrali na svom terenu.

svi su zakazli cast ,robenu i noeru ,pa eto od pobednika do tragicara i vidalu-

Ocigledno zizu jako dobro poznaje takticke cake karalitosa,bolje nego sto se ocekivalo.
e
AAAA lewandosvski e njega mi je pun ...... mrs u tri picke materine ,jelde rame te boli a doso si gledati tekmu i smejskati se mrs ,J*** vam mater ,i sponzorima i upravi.prima **** 15 miliona ja bi na srkge ako treba igro dvomec protiv reala kako treba ,na glavi doslovno :twisted: ,ali ne primadonica ne ona je dragocjena mora se oporaviti.sad ce neki reci pa eto igra cjelu sezonu u kontinuitet.balablabal....ma taman da je igrao 5 sezona u cugu ovakve mece ako covjek i malo moze ne treba da propusti pod svaku cjenu.a boateg covjek taman pomisli evo ti prilike da se pokazes u ovako0m mecu koji se ne igra svaki dana ,od ispod svake bjedne forme odigra,kriminalno :!: znam povreda je kumovala djelom tome ali to nikako ne moze toliko sinocnji KRIMINALITET :!: :twisted: :twisted:

sto se tice ribaca .nek je on ziv i zdrav on je svoje najbolje dane odradio u bajernu :!: :!: ,sinoc nije mogao meda.alosnko isto kakav panj na terenu.Alaba s njim treba neko ozbiljno ostrije da porazgovara hoce li on igrati ili ne da znamo ,imam osjecaj da igra preko neke stvari :!:
miler je poseban prica njemu nove sezone da dasdvije ovce izgubio bi tri :lol: :twisted: :twisted: :plac: :plac: ,jel moguce da je likonoliko smotan u baratanju sa loptom :twisted: :twisted:.svaka cas njemu na sentimentima pream obajernu i obrnuto ali to nama trenutno nista ne korsiti , a taj isti miler prima 15 milja.....

hhhhhhhhhhhhhhhhh jos toga imao bih za reci ali ne mogu opisati koliko sam razocaran. :!: :!: :!:

nama je potrebno cudo u madridu ,tj da odigramo utakmicu sezone uz to jos da nas sudije pogledaju .jed.ne vidim ma koliko god reala pobjedili
,jed.ne vidim kako mouzemo izzdrzati a da ne primimo gol od reala.
Meci ce licno biti veliki neuspjeh ako ne odemo dalje ,pred nama je skoro pa nemoguca misjia.

licno se ne sjecam onakve nemoci kao sinoc .

necu reci nista da je def gotovo .dok se ne odigra revans u madridu ali osjeca se ,mirise da je to to kraj ,za ovu sezonu i def kraj za ovu generaciju rob,riberi,kapetan ,zasluzili su josjedno oprostajno dizanje klempe ali ..... :( :twisted: :plac:

jednostavno ako zavrsimo put za ovu sezonu u 1/4 to je to sto se tice bajerna na nekom vrhunskom nivou i da se moze konstatovati kao lagani pad koji ce vjerovatno biti i veci sledece sezone.

konkurencija nikad jaca od sledece sezone ,reala ,barca,atletiko,juventus ,chelsea.ekipe koje imaju sjajne momcadi koji nece stedjeti veliki novac za vrhunkse igrace .
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 13 apr 2017, 13:07, ukupno mijenjano 3 puta.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 apr 2017, 12:49

Najbolje je ne očekivati ništa, samo se razočaramo još i više.
Znam da je Bayern jači od Reala, Barce i Atletica i dođu utakmice oni odigraju za goli k...

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 13 apr 2017, 13:07

Bundesliga je napisao/la: Znam da je Bayern jači od Reala, Barce i Atletica i dođu utakmice oni odigraju za goli k...
I tako već četvrtu sezonu zaredom po pitanju tri pomenuta španska kluba, znači redaljka se po svoj prilici nastavlja.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 13 apr 2017, 13:09

opel je napisao/la:
Bundesliga je napisao/la: Znam da je Bayern jači od Reala, Barce i Atletica i dođu utakmice oni odigraju za goli k...
I tako već četvrtu sezonu zaredom po pitanju tri pomenuta španska kluba, znači redaljka se po svoj prilici nastavlja.
E da je Jupp na klupi vidili bi Španjolci svoga boga. :rol:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 apr 2017, 13:22

KayserSose je napisao/la:E da je Jupp na klupi vidili bi Španjolci svoga boga.
Ajde žujo ne pametuj, dobija Dortmund po ušima od Bayerna godinama, a evo sad i od Leipziga i tamo nekog Monaka.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 apr 2017, 13:23

Evoluirali su i Španci po pitanju trenera, a i igrača. Bayern je dobijao Real u eri Mourinha i oyebina poput Ozila i Arbeloe,danas su mnogo ravnopravniji.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 13 apr 2017, 13:26

Da smo bar prvu igrali u gostima, ovo bi bio odlicni rezultat :mrgreen:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2017, 13:28

Sreca pa smo tempirali formu i spremu :mrgreen:

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 13 apr 2017, 13:29

Bundesliga je napisao/la:
KayserSose je napisao/la:E da je Jupp na klupi vidili bi Španjolci svoga boga.
Ajde žujo ne pametuj, dobija Dortmund po ušima od Bayerna godinama, a evo sad i od Leipziga i tamo nekog Monaka.
Jedini razlog zašto vi nas pobjeđujuete zadnjih godina je taj što imate više para (plus što ponekad i sudac pomogne). Vi ste u tom segmentu u istoj ravni sa Realom i Barcom, a iznad Atletica, pa vas uredno klepaju. Ali bolji ste vi, dakako. Samo da je Jupp trener i da stave Javija u vezu. kuknjava
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 apr 2017, 13:36

KayserSose je napisao/la:Jedini razlog zašto vi nas pobjeđujuete zadnjih godina je taj što imate više para (plus što ponekad i sudac pomogne).
A koji je razlog da je Hoffenheim ispred vas, da nemaju i oni više para i suce na njihovoj strani?
Bolje reci da su razlozi zašto Bayern pobjeđuje Dortmunda ti da imate trenera koji se uvijek nudi sa svojom filozofijom igre, da imate cirkus od uprave, da imate previše polovnjaka.
Sudije kuknjava Pare kuknjava

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []