Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Asteriks

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Asteriks » 13 apr 2017, 23:19

Ponavljam, ovo je odradjeno sa pola snage (ovdje mislim na zadnjih pola sata drugog) kao lagano zatvaranje i cuvanje snage jer eto novog treninga te najopasnijeg protivnika.

Gledaj mal ovaj raspored, u 17 dana 6 utakmica, svako tri - cetiri dana mec.

Nije ovo nikakva pickasta igra, bilo je prilika, ali sve je skolski odradjeno skoro do samog kraja. Sta mislis sto cuva masinu Andera, sto izbacuje vcrs vise neg solidnog Rasha, to je jednostavno sahovsko razmisljanje gdje imas gol u gostima i mec odluke u epl.

Cuj serem, pa neg sta su na forumu vec laici, eto fol smo neki strucnjaci. :)
A smooth sea never made a skilled sailor.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 13 apr 2017, 23:25

Jbt zivot 800 nekih pasova,nekih kombinacija,lafo dominacije i pogledas i sta vidis mi napadacu nismo prilike stvorili,covjek koji je ubica u 16m odigrao je utakmica van 16m
Ova omladina ne znam koga izdvojiti inajmanje krivit,mozda Rasforda et trudio se al sve ostalo je kriminalan bio,taj osjecaj kad gura loptu u for sam sebi,pa kad prima loptu nista isto nervozna tetka,isto i Lingard i Miki,odbija se lopta od njih ko vruc krompir,Marsijala sam prozivao momak udje i pokopa se jos vise,ne znam ako se izbori lp sa ovoliko losih pojedinaca ovo ce biti srazmjerno tituli,Pogbu ne treba komentarisa bljak igra i pristup

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 13 apr 2017, 23:25

Hahhahahhaaha, moram te malo pritisnuti, vidiš da niko drugi neće.
Ja sam ti iz ere fudbalskih romantika, zato se nećemo uvijek složiti, ali mislim da je moralo bolje protiv ovakve ekipe jer ti revanš ne daje priliku za taktiziranje zbog velikog uloga, ali to zavisi i od rezultata u EPL pa hajde da kažemo da onaj koji prima platu za ovo zna šta radi. Bar se nadam da zna.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 13 apr 2017, 23:39

Pogba je nakon sporog starta sezone jedno vrijeme bio jako jako dobar, praktično asistencijama odlučio nekoliko utakmica.

Ali ovo što pokazuje u posljednja 2 mjeseca je kriminalno ... kretnje bez lopte nula bodova, gubi duele od fizički 2 puta slabijiih protivnika, čak i preciznost pasova lošija nego prije. Od svega mi je ipak najzanimljivija situacija kada osvoji loptu i treba povući kontru .. čovjek bukvalno samo nešto brže hoda dok vuče loptu, bez posebnog trka i reakcije koja bi u tim trenucima napravila razliku :?

Uz sve to dođe i mali milion stativa i prečki koje je pogodio.

Najbolje ga ne komentarisati više dok ne dođe sebi. Do tad, neka se crveni pri spomenu 100 miliona koji su dati za njega i neka trpi sve novinarske uvrede. Opravdaj barem pola na terenu momčino.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 13 apr 2017, 23:43

AlanSmith14 je napisao/la:Pogba je nakon sporog starta sezone jedno vrijeme bio jako jako dobar, praktično asistencijama odlučio nekoliko utakmica.

Ali ovo što pokazuje u posljednja 2 mjeseca je kriminalno ... kretnje bez lopte nula bodova, gubi duele od fizički 2 puta slabijiih protivnika, čak i preciznost pasova lošija nego prije. Od svega mi je ipak najzanimljivija situacija kada osvoji loptu i treba povući kontru .. čovjek bukvalno samo nešto brže hoda dok vuče loptu, bez posebnog trka i reakcije koja bi u tim trenucima napravila razliku :?

Uz sve to dođe i mali milion stativa i prečki koje je pogodio.

Najbolje ga ne komentarisati više dok ne dođe sebi. Do tad, neka se crveni pri spomenu 100 miliona koji su dati za njega i neka trpi sve novinarske uvrede. Opravdaj barem pola na terenu momčino.
Nece brate,taj da ima obraza pogeo bi glavu i svaku utakmicu zapeo ko vo da kazes ginuo je na terenu ako vec nije nista uradio,jok on iz utakmice u utakmicu kao da inati novinarima sve losiji al bitno neke klipove izbacit sa Lukakuom kako kolace neke jede,jadno koliko je lik razmazen

Motti
Kontakt:

Post Postao/la Motti » 14 apr 2017, 00:07

Trebalo je sacuvati gol i bila bi rutinski odradjena utakmica. Ovako je zadatak malo tezi ali nista strasno. Sa druge strane je bio protivnik koji se znao braniti, koji nije zurio i koji je docekao tu jednu priliku. Ne znam sta su pojedinci ocekivali, po meni ocekivana utakmica, ekipa je evidentno van forme, zbog ozljede Mate i Runija i nemamo nekih opcija. Imamo indisponiranog Martiala kao jedinu dodatnu opciju u napadu. Odbrana nema alternative i nadat se da necemo imati ozljede ili vece suspenzije.

Roster je zbog uzasne forme pojedinaca i ozljeda par vaznih igraca poprilicno tanak i bez prave alternative za dosta pozicija. Nadam se samo da mozemo izdrzati jos ovih 8 utakmica u ligi i potencijalno 4 u Europi i da cemo uspjet do te pozicije u ligi prvaka. Sve ostalo je za zaborav. Na ljeto i onako Mourinho pravi neki svoj United.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08

Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 14 apr 2017, 00:13

Provlačimo se... provućićemo se vjerovatno i ovdje, ali brate, slabo to ide. Kažu da cilj opravdava sredstva, ali šta ako kiksamo ovdje, ili polufinalu ili, ne daj bože finalu? Kroz prventstvo imamo jedno 10% šanse da upadnemo u LP, dakle ništa. Kakav bi onda bio tretman Mourinha? Kakav bi to bio uticaj na status igrača koji su tu (Zlaja) ili onih koje želimo u našim redovima (ala Griezman, Fabinho i ostali?). Ovaj klub je previše veliki i veliki se ulozi vrte oko njega da se igra sa svojim statusom.
Ovdje je krivac Mourinho. Čovjek koji je doveden kao dr.sci. među današnjim trenerima da ovu ekipu dotegne i usmjeri na pravi put. Dobio koliko je htjeo, doveo koga je htjeo. Šta imamo nakon 50+ utakmica? Istu paćenićku igru kao i pod holandskim filozofom, samo još fali na presici da se ukaže ona glavurda i vikne „it's a process“. Mora to bolje Jose, mnogo bolje. Ovako samo dolijeva vodu na mlin onih koji već neko vrijeme tupe da je njegovo prošlo. Nadam se da nije, za dobro sviju nas. Isto tako, Jose mora da razmisli gdje je ostavio svoj mojo zbog čega ne smije pisnuti ni Zlaji ni Pogbi, šta god da (ne) urade na terenu. Tako samo može sahraniti ekipu.
Stvarno, igra koju pružamo već neko vrijeme je potpuno negledljiva. Neki nedefinisani pasovi, nema direktne igre, reciklaža posjeda do smrti... Vjerujem da će se na ljeto opet „u granap“. Ali onda se zapitam koliko to stotina miliona treba baciti da bi ovaj sastav počeo ličiti na nešto. Mnogo sam više očekivao.
Na kraju roster, sve smo rekli o većini, danas je Pogba na tapetu. ****, trebali smo znati šta kupujemo, a to je high-maintenance guy. Neosporan talenat, strašna fizika u kombinaciji sa osjećajem za loptu ga zajedno čine zaista jedinstvenim. Ali, način na koji on igra traži dvojicu da čiste iza njega i čuvaju mu leđa. Ovo nije Juve gdje je imao taj komfor Marchisia i Pirla iza leđa, pa ti lutaj koliko hoćeš. Njemu još nije došlo u mozak da su njegove odgovornosti potpuno drugačije sada. Valjda će nekad.
Sve u svemu, ostane ovako gadan osjećaj nakon svega. Svaki put kada upalim TV se nadam da je ova utakmica ta kada če stvari leći na mjesto i tim početi igrati kako se očekuje od njega, ali nikako da to dočekam. Valjda nas ovo lutanje neće koštati...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 apr 2017, 03:16

al... je napisao/la:Provlačimo se... provućićemo se vjerovatno i ovdje, ali brate, slabo to ide. Kažu da cilj opravdava sredstva, ali šta ako kiksamo ovdje, ili polufinalu ili, ne daj bože finalu? Kroz prventstvo imamo jedno 10% šanse da upadnemo u LP, dakle ništa. Kakav bi onda bio tretman Mourinha? Kakav bi to bio uticaj na status igrača koji su tu (Zlaja) ili onih koje želimo u našim redovima (ala Griezman, Fabinho i ostali?). Ovaj klub je previše veliki i veliki se ulozi vrte oko njega da se igra sa svojim statusom.
Ovdje je krivac Mourinho. Čovjek koji je doveden kao dr.sci. među današnjim trenerima da ovu ekipu dotegne i usmjeri na pravi put. Dobio koliko je htjeo, doveo koga je htjeo. Šta imamo nakon 50+ utakmica? Istu paćenićku igru kao i pod holandskim filozofom, samo još fali na presici da se ukaže ona glavurda i vikne „it's a process“. Mora to bolje Jose, mnogo bolje. Ovako samo dolijeva vodu na mlin onih koji već neko vrijeme tupe da je njegovo prošlo. Nadam se da nije, za dobro sviju nas. Isto tako, Jose mora da razmisli gdje je ostavio svoj mojo zbog čega ne smije pisnuti ni Zlaji ni Pogbi, šta god da (ne) urade na terenu. Tako samo može sahraniti ekipu.
Stvarno, igra koju pružamo već neko vrijeme je potpuno negledljiva. Neki nedefinisani pasovi, nema direktne igre, reciklaža posjeda do smrti... Vjerujem da će se na ljeto opet „u granap“. Ali onda se zapitam koliko to stotina miliona treba baciti da bi ovaj sastav počeo ličiti na nešto. Mnogo sam više očekivao.
Na kraju roster, sve smo rekli o većini, danas je Pogba na tapetu. ****, trebali smo znati šta kupujemo, a to je high-maintenance guy. Neosporan talenat, strašna fizika u kombinaciji sa osjećajem za loptu ga zajedno čine zaista jedinstvenim. Ali, način na koji on igra traži dvojicu da čiste iza njega i čuvaju mu leđa. Ovo nije Juve gdje je imao taj komfor Marchisia i Pirla iza leđa, pa ti lutaj koliko hoćeš. Njemu još nije došlo u mozak da su njegove odgovornosti potpuno drugačije sada. Valjda će nekad.
Sve u svemu, ostane ovako gadan osjećaj nakon svega. Svaki put kada upalim TV se nadam da je ova utakmica ta kada če stvari leći na mjesto i tim početi igrati kako se očekuje od njega, ali nikako da to dočekam. Valjda nas ovo lutanje neće koštati...

prije svega da napomenem da je moj post u prijateljskom tonu i nikako drugacije ....krenut cu redom ....kazes Murinjo je krivac ima mega giga ekipu ....ok postujem ....idemo redom ...Murinjo kao i holanska ubleha ima kvalitetnog ali linijskog golmana ....ok nekima je ovdje najbolji golman na svijetu meni nije ali WC golman ne smije imati tako veliku manu koju on ima,prodao se u Real dabogda ako ce se usreciti i nas i sebe a i njih...Joze Murinjo najbolji tener na svijetu ima kao opcije na lijevom beku igracine redom ,Darmina,Blind Shaw, i po potrebi Rojo tu moze odigrati....eh sad sva cetvorica su igraci za Sandrlend ko kaze drugacije pojma nema u fudbalu,da ih cetvoricu sastavis u jednog igraca ne bi dobio normalnog beka ....helem nejse idemo na desnu stranu....tu Jose Murinjo najbolji trener na svijetu ima kvalitetno rjesenje u vidu Valencie...po meni licno jedan od najboljih bekova ali covjek koji nema alternativu...ako neko misli da on moze odigrati 60 utakmica u sezoni svih 90 min i odigrati sve kvalitetno onda se neko zavarava ...alternativa mu je Young sve je jasno ....stoperi ....Small,Rojo ,Baily ,Jones....pa ajmo reci solidna ali prosjecna cetvorka ...nista bolje od Arsenalovog Mustafija i francuske ublehem,Lovrena i Matipa ...uglavnom u 5 deka sve ....a oni cak i dobro izgledaju ...ali ni jedan od njih nije klasa niti ce to nekad biti i svi to znamo....namjerno idem odmah u napad preskacem vezu....jedini pravi napadac kojeg ima najbolji trener na dunjaluku je Ibrahimovic u godinama,covjek koji je izgubio brzinu zbog godina ,ali kao i takav uradio je dosta dobrih stvari,ali bgm imao i onih losih(promaseni ziceri,mnogo zicera)...alternativa mu Rasho koji jednu udje sa klupe i odigra nesto i pomisls evo ga dobar igrac,onda dobije sljedece dvije od pocetka i izgleda kao igrac iz Engleske konferencije limitran igracki i mozgom...Martial ima nekih problema sa Murinjom ali evo dobije priliku i nista tankosava ....helem ni od njega koristi ....vracam se na pojacanje od 100 miliona za koje kazes trebaju mu jos dva igraca iza njega....pa vjerovatno dok ga Riaola prodavao trebao je u ugovor staviti da uz 100 miliona za Pogbu dolaze i dva igraca od 35 miliona kao njegovi osiguraci....ej vrijedis 100 miliona i jos ti treba dovesti Matica i Makelelea da ti osigraju ledja ....jer je tebi kao mrsko potrcati zatvoriti ....inatiti se novinarima to je ono sto najbolje radi za sada....eh na to sve dodas talente i igracine kao Fellaini,Runi ( zavrrsio davno sa ozbiljnim fzudbalom),Miki koji vise igra na neko sjecanje jednu dobru 5 losih....Mata koji ima manu da ne moze protiv svih ekipa u prvenstvu igrati zbog nekih drugih razloga,Lingarda ne zelim komentarisati gadi mi se da neko takav blizu kluba uopste...pa i Herreru kojeg ja cesto kritikujem ali eto on koliko toliko i ima neki nivo,limitiran je ali ono u cemu je dobar radi dobro a svi znamo sta je to....imas babuku Caricka doktora ali koji je blizu penziji i kojeg tijelo i snaga izdaje .....i mogu ti jos ovako nabrajate kakve sve IGRACINE najbolji trener na svijetu ima na raspolaganju....i onda kazes njegovo proslo treba ga tjerati....treba pokazati muda Ibrahimovicu ...ok nek pokaze ali ko ce i kako odigrati umjesto njega ???? koja je to opcija a eto da nema tog Ibrahimovica ne bi bilo ni trofeja u kupu ako cemo iskreno prikcati....e sad ove igrace a nisam sve nabrojao nego vecinu uzmi i uporedi onako laicki sa igracima Liverpoola ,Evertona ,Arsenala,Totenhama svejedno i priznaj jel to tu negjde da tu nema neke razlike kakvu svi zele predstaviti da je United trenutno neka WC ekipa...put je dug do toga a Murinjo je pravi covjek da napravi upravo to od Uniteda...ali ocekviati da covvjek za godinu dana ispravi sve ono sto su unazad par godina drugi srljali je malo bezobrazno i licemjerno....ovo je sve u prijateljskom toni k kako ja vidim situaciju...ne zamjeri i nadam se da se neces uvrijediti..
+
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 apr 2017, 08:08

Jozo nije najbolji trener na svijetu, i to već par godina. Kao drugo on je sam birao ta sva pojačanja i tog Pogbu od 100 mil, nisam ja ili ti, kao treće on i sa ovim što ima mora moći izboriti top 4 (vratiti nas u LP) i pobjeđivati kući sve one ekipe koje su nam uzimale bodove, a o tekmama protiv top 4 da ne govorim.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 14 apr 2017, 19:50

516MK je napisao/la:Hahhahahhaaha, moram te malo pritisnuti, vidiš da niko drugi neće.
Ja sam ti iz ere fudbalskih romantika, zato se nećemo uvijek složiti, ali mislim da je moralo bolje protiv ovakve ekipe jer ti revanš ne daje priliku za taktiziranje zbog velikog uloga, ali to zavisi i od rezultata u EPL pa hajde da kažemo da onaj koji prima platu za ovo zna šta radi. Bar se nadam da zna.
Pazi, dobro je ovo kak je moglo bit. Belgijance imamo u šaci i samo nas veliko cudo moze izbaciti iz takmicenja.

Inace, doslo je vrijeme da se potegne za teskom artiljerijom za naredni mec. Tu prije svega mislim na

Martial---Ibra----Miki
----Pogba------Ander
----------Carrick

Po meni najjaci moguci izbor u ovom trenutku (odlicni Rash kao dzokac, a Martialu mora proraditi ebeni inat). Cak vjerujem u pun plijen a onda ce upad u top 4 ici kao po loju. :kafa:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 14 apr 2017, 22:02

Razbucat ćemo Chelsea ako:
-ne pogodimo prečku
-ne pogodimo stativu
-ne fulimo 17 zicera
-ne dobijemo crveni karton
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 15 apr 2017, 05:45

Nitro je napisao/la:Razbucat ćemo Chelsea ako:
-ne pogodimo prečku
-ne pogodimo stativu
-ne fulimo 17 zicera
1-0, RašFord. :kafa:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 15 apr 2017, 21:51

Sutra gubimo, citirajte me poslije meča komotno
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 16 apr 2017, 17:08

Ma brao momicno.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 16 apr 2017, 17:09

Belmin6 je napisao/la:
Nitro je napisao/la:Razbucat ćemo Chelsea ako:
-ne pogodimo prečku
-ne pogodimo stativu
-ne fulimo 17 zicera
1-0, RašFord. :kafa:
Totenhem osvaja. :kafa:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 16 apr 2017, 17:10

Hajmooo jos koja kontraaaaaaaaaaaaa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2017, 17:12

Ruka Andera, al Rasho iskoristio zicer, to je već neočekivano :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 16 apr 2017, 17:38

Jozo je fkt iznenadio protivnika sa flasterom i dva brzonoga napadaca, nesto na foru - 4 - Ander - 3 - 2 il cak neka cudnija verzija sa tri pozadi. :)

Ne znam da li ce biti dovoljno za pun plijen, ali trenutno stanje obecava i to je ta prijeko potrebna improvizacija.

Sigurno temelj za buduci upgrade.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 16 apr 2017, 17:40, ukupno mijenjano 2 puta.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 16 apr 2017, 17:38

Inace sam sportista u dusi, ali ovom Diegu Costi bi bilo sevap kakav otvoreni prelom napraviti

Sent from my iPhone using Tapatalk

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 16 apr 2017, 17:41

Asteriks je napisao/la:Jozo je fkt iznenadio protivnika sa flasterom i dva brzonoga napadaca, nesto na foru - 4 - Ander - 3 - 2 il cak neka cudnija verzina sa tri pozadi. :)

Ne znam da li ce biti dovoljno za pun plijen, ali trenutno stanje obecava i to je ta prijeko potrebna improvizacija.

Sigurno temelj za buduci upgrade.
Mene su sjebali kako igraju do sada
Bice dobro Ibru u dr gurnut da Pogba pokusa koju svoju loptu,za sada i on dobar

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []