FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li gdje slika kakva?
Mogao je jucer komotno Stevo igrati cijelu utakmicu i jos par igraca a da se odmore ovi "zabetonirani" u prvih 11
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Malo odvadite s tim da cemo nekog lako pobjediti. Mi Krupu na svom terenu nismo lagano uzeli,a ne da najavljujemo prekucavanje ove utakmice koja zna se kako izgleda. Dosta stvari se mora popraviti i "usaditi" igracima u glavu da se moraju boriti. Kao sto Edis rece jednom treba nam neko ko ce gristi teren svih 90 minuta. Volio bih vidjeti Crnova umjesto Zakarica. Momak nas hladno proda jucer. Kao da je zaboravio da ne igra vise za Siroki.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Što ideš tamo lobotomac jedanVirtu4l je napisao/la:kakve ba malverzacije, uđem na onaj forum nakon sto godina i vidim kako onaj slovenac huška raju, šta je ono jbt?![]()
kakve su to seljačke furke? treba da padne mrtva glava nakon sto godina?

Hajde opusteno, uvijek je bilo usijanih glava ali kad dođe 5 do 12. Sve fino, mirno i kulturno.
Kod vecine vas (NE tebe sto citiram) nema granice ili igramo ko Real ili kao Osasuna.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Odem kad su ovako svečani trenuci.MocMahale444 je napisao/la:Što ideš tamo lobotomac jedan![]()
Hajde opusteno, uvijek je bilo usijanih glava ali kad dođe 5 do 12. Sve fino, mirno i kulturno.
Kod vecine vas (NE tebe sto citiram) nema granice ili igramo ko Real ili kao Osasuna.
E kad smo to boga ti igrali k'o Osasuna

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Nemoj me još i ti peglati ko Lyon vs Beš.Virtu4l je napisao/la:Odem kad su ovako svečani trenuci.MocMahale444 je napisao/la:Što ideš tamo lobotomac jedan![]()
E kad smo to boga ti igrali k'o Osasuna
Znaš dobro šta sam mislio ako pobjedimo, daj nam Real da se igramo. U slucaju da izgubimo nema goreg tima.
Nema neke zlatne sredine, u granicama kritikovati i likovati.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 13 apr 2017, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
- MocMahale444
-
- Kontakt:
2500 danas prodato.Makar priblizno ko protiv slobode bice OK
Nije mreza tu da se zastite navijaci od lopte nego da se igraci zastite od stoke koja baca predmete.
Dalleko smo mi od Engleske sinovi.
Dalleko smo mi od Engleske sinovi.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma biti će krcat stadion, rasprodano sve ne brinem se oko togaSanemeterio je napisao/la:2500 danas prodato.Makar priblizno ko protiv slobode bice OK

Jest internet navijači, sa razdaljine od 780 km, lako je biti mangupNeandertalac je napisao/la:Ublehaš teški! Maltretirao ga neki pitar kad je bio dijete.Virtu4l je napisao/la:kakve ba malverzacije, uđem na onaj forum nakon sto godina i vidim kako onaj slovenac huška raju, šta je ono jbt?![]()

- grbavicka1921
- Kontakt:
Ti remote control navijači, žele da naprave od derbija Beograd, Moskvu, Atinu ili Istanbul?cruz40 je napisao/la:Jest internet navijači, sa razdaljine od 780 km, lako je biti mangupNeandertalac je napisao/la:Ublehaš teški! Maltretirao ga neki pitar kad je bio dijete.Virtu4l je napisao/la:kakve ba malverzacije, uđem na onaj forum nakon sto godina i vidim kako onaj slovenac huška raju, šta je ono jbt?![]()
Frapantno! Razočaravajuće!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
**** TI OVAJ DERBI..KAD NEMA ON DRAZ TU ZAJEBANCIJA,PROVOKACIJA..ITD...USRASE SVE STO VALJA.............
- Neandertalac
- Kontakt:
Imaš temu za druge navijače. Ovde si došao galamitSilkoni je napisao/la:**** TI OVAJ DERBI..KAD NEMA ON DRAZ TU ZAJEBANCIJA,PROVOKACIJA..ITD...USRASE SVE STO VALJA.............

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zna li neko kad je danas trening ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Sutra ce Uprava,igraci i ko zeli od navijaca obici grob rahmetli Mirze pa ako je neko u mogucnosti neka ode na grob nasem bratu sa Juga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
U subotu u 13 h, planiran je obilazak mezara našeg Mirze, zajedno sa upravom FK Željezničar i igračima.
Svi oni koji planiraju doći, u 12:45 h ćemo se sastati na ulazu groblja Vlakovo, pa ćemo grupno ići prema mezaru.
Manijak do kraja - Mirza Raščić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Evo MUP saslusao neke kitare zbog nekakvih dojava, smekaju se izmedju sebe izgleda ... 

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.