FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2017, 17:52

tuzlak1987 je napisao/la:Jel onaj stoper jos uvijek trenira sa Slobodom? Ja kao da sam ga primjetio na slikama sa obiljezavanja 8. godisnjice smrti bivseg fudbalera Slobode Cejvanovica. Kasno je sad za njega ali ga mozda mogu spremiti za naredne sezone..

o kojem se stoperu radi jeam li ja sta propustio ko nam je to bio dosao ? :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 apr 2017, 17:54

SaltCityAttack je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jel onaj stoper jos uvijek trenira sa Slobodom? Ja kao da sam ga primjetio na slikama sa obiljezavanja 8. godisnjice smrti bivseg fudbalera Slobode Cejvanovica. Kasno je sad za njega ali ga mozda mogu spremiti za naredne sezone..

o kojem se stoperu radi jeam li ja sta propustio ko nam je to bio dosao ? :)
Adnan Zukic, igrao tamo par godina u Ceskoj ili Slovackoj i sada raskinuo ugovor pa trenira sa Slobodom ili je trenirao, ali mislim da je tu jos uvijek.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2017, 17:56

a znam da znam za to ma valjda bude cemu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 14 apr 2017, 18:23

SaltCityAttack je napisao/la:a znam da znam za to ma valjda bude cemu
Ako su cemu ove doslje iz nizih liga Srbije i Hrvatske,onda je i momak Zukic koji je prosao sve selekcije zlatnih generacija Slobode,bio u tim selekcijama reprezentativac zasluzio i sposoban da igra na nasu svetinju.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 14 apr 2017, 18:25

Evo Čelik dobio Olimpica koji 95 % ispada...Kako bi fino bilo zaganjati Čolića te napokon imati dostojnog desnog beka
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 apr 2017, 18:34

ima nekoliko igraca iz Olimpica koji bi bili pojacanje. Jovo Kojic na stoperu sigurnu, jos moze pokriti i beka. B.Colic takodjer, J.Bogdanovic mozda za backup stopera, Filip Arezina itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 apr 2017, 19:15

ne treba nam niti jedan od tih igraca, sve mrtvi prosjek
Colic je pao kurcu za usi, Arezina i ozbiljan fudbal, Kojic i Bogdanovic, nisu bolji od Hareta i Skahe..

mi trebamo gradit neku pricu, imat neki plan i program, ne znam kako se bilo koji od tih igraca uklapa u to

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 apr 2017, 20:40

Jeste da će Haris i Ibrahim ostati tu. Škaha i nekako, ali Hare već ima finu ponudu...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Hidrant
Kontakt:

Post Postao/la Hidrant » 14 apr 2017, 21:38

Iako sam ljetos u Krupi gledao kako nas razvaljuju na onoj nestvarnoj teniskoj podlozi, ocekujem da cemo izbjeci poraz. Imam osjecaj kao pred Bijeljinu, dakle 3 boda :)
Samo Sloboda
Leaving a cult is never an easy decision but by the time you have reached it, it's likely that you've thought long and hard and you're prepared.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 apr 2017, 21:46

Ako gledamo politiku kluba onda bi odlicno bilo Mico Kuzmanovic (Mladost DK); Besim Serbecic (Radnik); Demir Peco(Radnik); Nikola Dujakovic (Krupa);
Mahir Karic (Olimpik);

Posto u ligi mi tesko kada uzmemo nekog igraca iz ekipa (Sarajevo, Zeljeznicar, Zrinjski, Siroki). To bi bilo to manje vise jer je Kojic na cijeni vec, Redzic je mokri san. Mogli bi se na ovaj spisak mozda dodati Husic i Music koji su kod Husrefa u Mladosti zanemareni ali su dobri igraci i bili su standardni kod Rahimica, a uz to su i nesto mladji.

Znaci meni je najveca zelja Kuzmanovic i Serbecic ako bi se moglo sa njima nekako dogovoriti. Znaci vecinu pojacanja u konacnici treba traziti van PL 12, vjerovatno ima na desetine tih igraca od 20-25 godina za koje mi nismo nikada culi, a imaju kvalitet za ove lige.
Vjerovatno i u Federalnoj imaju jedan-dva igraca kao i svake godine koji imaju materijal neki za PL jer tamo svaka ekipa mora imati 3 u-21 startera. :shifty:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 apr 2017, 00:53

Et kod predsjednika nam inspekcija uletila na baustelu pofatala ljude sada ce 6 ljudi skinuti sa Biroa sve na crno drzao,kaze covjek jedan odrobijace ga skoro ga primio stariji covjek sada niti posla niti osiguranja...Po stare dane....Tugo moja.
E cuj Ordagic povrijedjen pa desetkovani smo sta je to sa tim povredama. Nema veze bice to sve dobro danas....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 apr 2017, 00:56

joksimovic je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:a znam da znam za to ma valjda bude cemu
Ako su cemu ove doslje iz nizih liga Srbije i Hrvatske,onda je i momak Zukic koji je prosao sve selekcije zlatnih generacija Slobode,bio u tim selekcijama reprezentativac zasluzio i sposoban da igra na nasu svetinju.

..............................................................................................................................................................................................................................

16.06.2008

JUNIORI SLOBODE, GODIŠTA 1989 i 1990 ,PRVACI BIH ZA SEZONU 2007/08.

slika

U finalu( protiv Širokog Brijega 4:2 )za Slobodu su nastupili: Josić, Hasančević, Imamović, Imšić, Rahmanović, Halilčević (od 90. Obrenović), Malkić, Šmigalović( od 89. Berbić), Bekić (od 90. Djedović), Habul (od 56. Brčaninović), Durmiši (od 46. Mujić). Trener: Ibrahim Crnkić.

.........................................................................................................................................................................................................

21.06.2008.

Nakon juniora i kadeti Slobode prvaci BiH

slika

Kadeti FK Sloboda,godišta 1991 i 1992, prvaci BiH za sezonu 2007/08.
Stoje s lijeva:trener Sadiković,Todorović, Zonić,Zukić,Umihanić, Mehmedović)?),Divković,
čuče s lijeva: Mandžić(?),Efendić, Aljukić,Sućeska i Salihović.

FK „Sloboda“ : FK „Sarajevo“ nakon boljeg izvođenja penala sa 4:3.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 03 dec 2017, 15:39, ukupno mijenjano 6 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 apr 2017, 01:46

17.06.2010

KADETI SLOBODE, godišta 1993 i 1994 PRVACI BIH ZASEZONU 2009/2010

- Titulu prvaka BiH u konkurenciji kadeta osvojila je „Sloboda“ iz Tuzle zahvaljujući pobjedi u prvom susretu u Tuzli(SLOBODA -BORAC 3:2). Revanš meč odigran juče u Banja Luci protiv „Borca“ završen je bez golova.(BORAC -SLOBODA 0:0).

SLOBODA -BORAC 3:2
Stadion Tušanj. Gledalaca 50. Sudija: Emir Alečković, pomoćnici Adnan Pervan i Haris Baković (svi Sarajevo). Delegat: Branko Stjepanović (Teslić). Strijelaci: 0:1 - Kunić (28), 0:2 - Kunić (44), 1:2 - Čivić (54-penal), 2:2 - Ribić (60), 3:2 - Rahmanović (69). Žuti kartoni: Čivić, Mehmedović (Sloboda), Simić, Kondić (Borac).

SLOBODA: Pirić, Mumić (od od 41. Ribić), Omerović, Čivić, Rahmanović (od 73. Selamović), Hodžić, Šindrić, Pilavdžić, Mehmedović (od 78. Mustafić), Selimović, Hadžihrustić (od 76. Šestan). Trener: Denis Sadiković.

BORAC: Dejanović (od 21. Krčić), Ivić, Kondić, Jotanović, Komljenović, Simić, Špica, Dedić (od 59. Tulumović), Savić (od 51. Kuzmanović), Kunić, Subić (od 61. Zečević). Trener:Željko Vranješ.

................................................................................................................................................................................................................................

Borac - Sloboda 0:0
Stadion Naprijeda u Banja Luci. Gledalaca 300. Sudija: Ljubiša Vrhovac (Laktaši), asistenti: Branko Šipka i Dino Sikirić (oba Prijedor). Delegat: Selmo Turković (Sarajevo). Žuti kartoni: Savanović, Dedić, Kondić (Borac), Šestan, Selimović, Čivić, Šarić (Sloboda).

BORAC: Krčić, Ivić (od 78. Predragović), Komljenović, Jotanović, Kondić, Špica, Savanović (od 71. Kuzmanović), Tulumović (od 41. Dedić), Kunić, Savić (od 41. Predragović), Subić. Trener:: Željko Vranješ.

SLOBODA: Pirić, Rahmanović (od 55. Mumić), Selimović, Mehmedović, Šestan, Hasanović (od 64. Ribić), Omerović (od 77. Mustafić), Šindrić, Čivić, Hodžić, Pilavdžić (od 36. Šarić).Trener: Denis Sadiković.

................................................................................................................................................................................................................................

- U polufinaju kadeti Slobode bili su bolji u svomeću od Željezničara.
- Železničar Sloboda 0:3.
- Sloboda :Željezničar 0:2.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 apr 2017, 02:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 apr 2017, 02:10

17.06.2011

JUNIORI SLOBODE, godišta 1992 i 1993 PRVACI BIH ZASEZONU 2010/2011

Slobode - Zrinjski 4:0

Fudbaleri Slobode prvaci su BiH u konkurenciji juniora. Titulu su osvojili nakon što su pobijedili Zrinjski sa 4:0 u sinoćnjoj revanš utakmici odigranoj u Tuzli.
Mešanović Jasmin je dvostruki strijelac za pobjednički tim, za koji su golove postigli i Maid Jaganjac i Damir Mehmedović. I u prvom susretu u Mostaru juniori Slobode su bili bolji i slavili su pobjedu od 2:1.
............................................................................................................................................................................................................................
Zrinjski pao pod Pijelim brijegom Juniori Slobode na korak do naslova 14.06.2011.,

Stadion pod Bijelim Brijegom. Gledalaca 700. Sudija: Elmir Pilav (Sarajevo), asistenti: Tomislav Čuić (Tomislavgrad) i Dalibor Drašković (I. Sarajevo). Delegat: Suvad Spahić (Sarajevo). Žuti kartoni: Rozić (Zrinjski), Salihović, Jaganjac (Sloboda). Strijelci: 0:1 Bekić (50), 1:1 Barišić (55-11 metara), 1:2 Mešanović (67).

ZRINJSKI: Barać, Perić, Šiljeg, Babić, Sesar, Rozić (od 60. Arežina), Kožulj (od 88. Salković), Martinović, Barišić, Miličević (od 88. Ćubela), Drežnjak (od 79. Vlaho). Trener: Dario Zadro.

SLOBODA: Mandušić, Selimović, Omerović, Salihović, Sućeska, Aljukić, Soljankić, Mehmedović (od 70. Mešić), Bekić (od 90+2 Deljić), Mešanović, Jaganjac (od 88. Huko). Trener: Sakib Malkočević.

........................................................................................................................................................................................................................

Slobodini juniori prvaci BiH 16.06.2011., Juniori tuzlanske Slobode u dvije finalne utakmice bili su bolji od mostarskog Zrinjskog i na kraju sasvim zasluženo postali prvaci BiH u juniorskoj kategoriji.

Stadion Tušanj. Gledalaca 1000. Sudija: Emir Alečković (Sarajevo), asistenti: Danijel Pajić (Bijeljina) i Haris Baković (Sarajevo). Žuti kartoni: Selimović, Čivić (Sloboda), Arežina, Miličević (Zrinjski). Strijelci: 1:0 Mešanović (30), 2:0 Jaganjac (34), 3:0 Mehmedović (39), 4:0 Mešanović (54).

SLOBODA: Mandušić, Aljukić, Sučeska, Bekić (od 73. Huko), Selimović, Soljankić (od 88. Mumić), Mehmedović, Čivić (od 73. Mešić), Mešanović, Omerović (od 88. Musić), Jaganjac (od 86. Deljić). Trener: Sakib Malkočević.

ZRINJSKI: Barać, Perić, Sesar (od 46. Rozić), Babić, Šiljeg, Arežina (od 73. Šimović), Kožulj (od 88. Čilić), Martinović (od 46. Salković), Barišić, Miličević, Drežnjak (od 65. Vlaho). Trener: Dario Zadro.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 03 dec 2017, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 apr 2017, 08:26

Smaras druze sa slikama i postovima od prije,kako ti ne dosadi?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 apr 2017, 09:45

U srijedu Mramor-Sloboda... Konačno. :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 apr 2017, 10:49

Danas bi i bod bio odličan.... Krupa je neugodan protivnik.... Igraju cvrsto i na toj famoznoj plastici.....Nama fali par nosioca igre i bit ce tesko... Sretno, Slobodasi moji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 15 apr 2017, 11:04

Danas Tandara Mandara rješava utakmicu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 apr 2017, 11:22

Bio bih zadovoljan sa bodom, a da Radnik tamo izgubi. To bi opet znacilo da smo u tom trokutu Radnik-Sloboda-Krupa pobjednici kola.
Ovi gore iznad mi se cine nedostizno nekako, nama je 4. mjesto da uzmemo i onda se nadati da bar jedna od ekipa iz SA prodje u to finale, da igramo za nesto do kraja sezone.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 apr 2017, 12:30

staragarda je napisao/la:Danas bi i bod bio odličan.... Krupa je neugodan protivnik.... Igraju cvrsto i na toj famoznoj plastici.....Nama fali par nosioca igre i bit ce tesko... Sretno, Slobodasi moji
Budi malo pesimistican ziv bio,to nam donosi srecu i dobar rezultat.
Inace kad svi ocekujemo dobro nista nema od pozitive
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 4 gosta.