Nedostajaće mi njegove subotnje kolumne "Iz maksimirske šume" u jutarnjem listu...
Počivao u miru!

Peko odličan na beku. U ovoj sezoni najbolje od njega.hskzmostar je napisao/la:Nakon 4 utakmice u LzaP gol razlika 6:0 ,dvije pobjede i dva nerjesena ,ostale zal za utakmicom protiv Zelje gdje se moglo pobjediti ,slijede gostovanja u Tuzli,Krupi i Sarajevu protiv Zelje ,ova utakmica i 23 suta prema golu Radnika nam daju samopouzdanje pred vazne derbije!
Petrak imam osjecaj da ga stave u napad da bi briljirao odlicna utakmica!
Nadam se da Tomic nije prepone zesce ostetio!
Sad navijat za x u Sarajevu!
Bitnije od toga je to da su im progledali kroz prste tj nisu sudili dva penala protiv njihhskzmostar je napisao/la:Slobod Zrinjski
Radnik Zeljo
Iduce kolo....
Mora i Radnik nekome bodove uzeti![]()
Pobjedom u Tuzli i posrtajem Zelje ima da sve gori.
Plava masina zadnje 4 utakmice 1 gol postigli protiv Krupe
Zelji se dešava ono što se nama dešavalo na početku proljetnog djela prvenstva s tim što postoje dvije velike razlike. Mi imamo najdužu klupu sto se pokazalo i dokazalo danas , igrali smo bez 7 prvotimaca.Drugo ali ne manje bitno,zeljo se trosi u kupu.Ne treba otpisati pitare ali ipak 4 boda im bjezimo a i i dolaze nam pod BBhskzmostar je napisao/la:Slobod Zrinjski
Radnik Zeljo
Iduce kolo....
ALOBOLA je napisao/la:Zelji se dešava ono što se nama dešavalo na početku proljetnog djela prvenstva s tim što postoje dvije velike razlike. Mi imamo najdužu klupu sto se pokazalo i dokazalo danas , igrali smo bez 7 prvotimaca.Drugo ali ne manje bitno,zeljo se trosi u kupu.Ne treba otpisati pitare ali ipak 4 boda im bjezimo a i i dolaze nam pod BBhskzmostar je napisao/la:Slobod Zrinjski
Radnik Zeljo
Iduce kolo....
Samo gledat sebe i slijedecu tekmu i bit cemo opet na vrhu.
Sretan Uskrs svima koji slave ovaj naš najveći blagdan...flek1950 je napisao/la:Sretan Uskrs prvaci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.