sta mislis koja losina ce pobjedit :kafa:tuzlak1987 je napisao/la:Sada lagano kafica i gledati Derbi di Pechino :kafa:
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- Romagnoli13
- Kontakt:
Opusti se Chini i uzivaj u posljednjih par sedmica u kojima ste ispred Milana. To više ni tvoji unuci dočekati neće.Chinaglia je napisao/la:sta mislis koja losina ce pobjedittuzlak1987 je napisao/la:Sada lagano kafica i gledati Derbi di Pechino
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Unuci? Jel to izlijecio impotenciju? 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
toliko ste jadni da nikome ne pricinjava uzitak to sto je njihov klub ispred raspalog Milana na tabeli :kafa:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa kome da pričinjava uzitak, kad si jedini navijač Lazia na cijelom forumu? Predlažem ti da pređeš na tamnu stranu, u ovom slučaju crveno-crnu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da ce Inda 2:1Chinaglia je napisao/la:sta mislis koja losina ce pobjedittuzlak1987 je napisao/la:Sada lagano kafica i gledati Derbi di Pechino
Uzimaju ovo kinezi glat. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Romagnoli13
- Kontakt:
Donnarumma, mister 118 parate: nessuno come lui in A. 
#KineskiZid
#KineskiZid
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakva atmosfera 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako jaka utakmica, najbolje sto ne znaju ni jedni ni drugi. Kao partija PES-a 
Ipak uz Rossonere...
0:1, iz gužve će ga neko složiti...
0:1, iz gužve će ga neko složiti...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Ali cete prihvatiti 50mill juventusaChinaglia je napisao/la:jelko znas li da smo odbili 40 mln za Sergeja, ponudu poslao Real Madrid![]()
momak ce bit bolji igrac od prehajpovanog Pogbe
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Deulofeu igracina sve do zadnjeg poteza, 90% odradi sve idealno i kao svjetska klasa ali onda zavrsni potez gotovo uvijek baci u prazno ili pokusa dribling vise.
Glup ko noc. xDtuzlak1987 je napisao/la:Deulofeu igracina sve do zadnjeg poteza, 90% odradi sve idealno i kao svjetska klasa ali onda zavrsni potez gotovo uvijek baci u prazno ili pokusa dribling vise.
Zna sve s loptom, 15 igraca ce predriblati I golmana I sudije I stativu... I onda ce zabrljati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Romagnoli13
- Kontakt:
I ovdje samo da pozdravim i poselamim sve članove našeg forumskog čopora, i želim im što više uspjeha u LP-a, pa de uzme i ta tituala. Također veliki selam i lijep pozdrav, za simpatizere drugog Kineskog kluba u Milanu.Te na kraju, veliki selam i pozdrav za najbolje poznavaoca fudbala na ovom dijelu foruma, našeg Chinija naravno. Do sljedećeg pisanja eselamu alejkum i lijepi pozdrav!
- akisarajevo92
- Kontakt:
kako se nekad ovaj derbi iscekivao, posebno uz komentar Denisa Huseinbegovica na Pink BH 
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 15 apr 2017, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Eto ih ko romića:https://twitter.com/DaniellaMatar/statu ... 5457733632Chinaglia je napisao/la:nije ti lako jelko, znam da Juve nikada nije imao ovako strasne sastave, al sta da se radi![]()
Sergio Cragnotti je to radio iz ljubavi, ispusnio snove sebi i navijacima, moglo je bit jos vise titula, no dobro..
we aleyku selam wr.Sretno i sve najbolje,aminRomagnoli13 je napisao/la:I ovdje samo da pozdravim i poselamim sve članove našeg forumskog čopora, i želim im što više uspjeha u LP-a, pa de uzme i ta tituala. Također veliki selam i lijep pozdrav, za simpatizere drugog Kineskog kluba u Milanu.Te na kraju, veliki selam i pozdrav za najbolje poznavaoca fudbala na ovom dijelu foruma, našeg Chinija naravno. Do sljedećeg pisanja eselamu alejkum i lijepi pozdrav!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Cek da vidim imal i jedna zlatna lopta u sastavu.........njah....Chinaglia je napisao/la:nije ti lako jelko, znam da Juve nikada nije imao ovako strasne sastave, al sta da se radi![]()
Sergio Cragnotti je to radio iz ljubavi, ispusnio snove sebi i navijacima, moglo je bit jos vise titula, no dobro..
Ustvari ima ovaj zuti frajer al kad je preso u pravi klub
Strasno 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.