FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordoakapitar
Re: FK Sarajevo
Bit ce gusto, bit ce 0:2!!!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Koliko vas ide na istok?
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
rasavoje je napisao/la:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
2017. godina, generalni pokrovitelj lige telekom koji radi prenos najveće domaće utakmice... A kvalitet slike bukvalno slabiji nego TVSA 1980.
4:3 kamere razvučene na 16:9 pa svi igrači izgledaju kao Meirza Hatić, u širokom kadru ne možeš nikoka prepoznati, svi kao mrlje izgledaju... I onda neko dođe i kaže da je to okej jer tobože telekom plaća službena lica kao sponzor lige i šalje 50 lopti svaku sezonu. Prošle godine prva utakmice prvog kola išla u HDu, na BHT, kontam evo ušli smo u 21. vijek, ove sezone regresija kvaliteta, i sad zamisli treba nekome s vana da pokažeš najveći sportski duel u državi, a čovjek misli pokazuješ mu prvo neki throwback od prije 35 godina...
Eeeeeeee....
4:3 kamere razvučene na 16:9 pa svi igrači izgledaju kao Meirza Hatić, u širokom kadru ne možeš nikoka prepoznati, svi kao mrlje izgledaju... I onda neko dođe i kaže da je to okej jer tobože telekom plaća službena lica kao sponzor lige i šalje 50 lopti svaku sezonu. Prošle godine prva utakmice prvog kola išla u HDu, na BHT, kontam evo ušli smo u 21. vijek, ove sezone regresija kvaliteta, i sad zamisli treba nekome s vana da pokažeš najveći sportski duel u državi, a čovjek misli pokazuješ mu prvo neki throwback od prije 35 godina...
Eeeeeeee....
Samo Saraj'vo.
Od Ahmetovica pomislim ŠkoroPitarBordo je napisao/la:2017. godina, generalni pokrovitelj lige telekom koji radi prenos najveće domaće utakmice... A kvalitet slike bukvalno slabiji nego TVSA 1980.
Eeeeeeee....
Odavno mi nije bilo ovako krivo pred derbi... kako su samo gov.na s grbavice dobili sto zele a to je derbi bez Hz i sarajevo bez podrške... mislim nekad nije dobro ni pristati na provokaciju kao sto se to sad desilo ali kad je vec ovako i kad su odabrali da budu bas toliko smece od kluba treba to zapamtiti i vraćati im s kamatama. Ja bi vise volio da zrinjski osvoji titulu nego seljo a bice prilika pred nama da se na razne nacine odmogne plavima u buducnosti.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Said ulazi u 60-oj minuti i zabija oba golabordoakapitar je napisao/la:Bit ce gusto, bit ce 0:2!!!
Mislim da bi neke ovdje hercika spucala nakon takog scenarija
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mislim da bi hercika sve redom opalila u slucaju tog rezultata a posebno scenarija. Nek opali ko joj yebe starukengur je napisao/la:Said ulazi u 60-oj minuti i zabija oba golabordoakapitar je napisao/la:Bit ce gusto, bit ce 0:2!!!![]()
Mislim da bi neke ovdje hercika spucala nakon takog scenarija![]()
ZZ
- FrancescoTotti
- Kontakt:
YEBITE LAZOVE I MITOMANE MOLIM VAS!!!
Volim te

Volim te

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordospartanac
- Kontakt:
Jedna dinamicna, zanimljiva, ostra igra u kojoj se ne ocekuje puno golova, ali se sigurno ocekuje pobjeda bordo ekipe sto ce se na kraju akobogda i desiti.
Rezultat 0:1 Strijelac: Haris Duljevic.
Rezultat 0:1 Strijelac: Haris Duljevic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Nikad sigurniji nisam bio da nećemo izgubiti.

Molim?MortemHz je napisao/la:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Hocel biti prijenosa? 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Molim?MortemHz je napisao/la:

- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
bordospartanac
- Kontakt:
Zapamtite sljedece sta sam vam rekao:
Ovo sa kartama mada i vise nije bitno pominjati ali da se zna, uradjeno je iskljucivo jer imaju rezultatski strah ovog derbija.
Njima poraz donosi i unosi veliki nemir i nestabilnost, a u potpunosti kvari planove.
Ovo sa kartama mada i vise nije bitno pominjati ali da se zna, uradjeno je iskljucivo jer imaju rezultatski strah ovog derbija.
Njima poraz donosi i unosi veliki nemir i nestabilnost, a u potpunosti kvari planove.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, BordoArmy88, johntravolta123, Perotti i 55 gostiju.