Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 apr 2017, 15:51

Bilo je losih ekipa u ligama petice, ali ovo sto Palermo igra je na nivou nekog naseg prvoligasa... Bez pretjerivanja. :?

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 15 apr 2017, 15:55

SlevinKelevra je napisao/la:Bilo je losih ekipa u ligama petice, ali ovo sto Palermo igra je na nivou nekog naseg prvoligasa... Bez pretjerivanja. :?
Haman ti nisi gled'o Empoli ove sezone. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 apr 2017, 15:58

COYS je napisao/la:Gol tehnologija :thumbup: :thumbup:
Apsolutno.S obzirom na razinu suđenja u Italiji lako moguce da ono ne bi ni bilo priznato.

Osim ovog što ste navodili bila je još jedna situacija kad je netko vukao Icardija,a neobjašnjivo prošao bez kartona.Ajd,bar nije bilo 10 krivih zaleđa kao svako kolo.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 apr 2017, 16:59

Montella after 1st derby after Perisic equalized at 92nd: "They celebrated as if they had won."
slika
:mrgreen:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 15 apr 2017, 17:04

Kinezima je 8 sretan broj.
+8
Coincidence? #NismoKineziAl'SmoSretni :cool:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 15 apr 2017, 17:05

Sramota onakvo radovanje samo zato što pojedinci ništa ne pokazuju, mene to strašno nervira. Pa onaj Bacca se nešto raduje i skače kao da je yebeni Messi, ne vidi se na terenu. Mene bi bilo stid da sam na njegovom mjestu.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 apr 2017, 17:17

Gledaj ovog Fassonea vampira xD
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 apr 2017, 18:44

SiamoNoi je napisao/la:
Montella after 1st derby after Perisic equalized at 92nd: "They celebrated as if they had won."
slika
:mrgreen:
Vidi Fucksonea ybt :urnebes:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 apr 2017, 18:45

Venezia i Inzaghi ušli u B nakon 12 godina.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 15 apr 2017, 18:47

Nakon Superkupa i slavlja ovo me od Milana ne iznenadjuje.Veliki je to uspeh bato.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 apr 2017, 18:56

Sissoko je napisao/la:Nakon Superkupa i slavlja ovo me od Milana ne iznenadjuje.Veliki je to uspeh bato.
Sta smo mi sve osvajali vi ne mozete ni na playstation-u

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 15 apr 2017, 18:59

UrbyEmanuelson je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:Nakon Superkupa i slavlja ovo me od Milana ne iznenadjuje.Veliki je to uspeh bato.
:zzz:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

juvetorino
Kontakt:

Post Postao/la juvetorino » 15 apr 2017, 19:02

UrbyEmanuelson je napisao/la:
:lolno: Šta

Lupi
Kontakt:

Post Postao/la Lupi » 15 apr 2017, 19:44

Willer je napisao/la:
Lupi je napisao/la: Bojkot utakmica dok se ne maknu barijere pa se odjednom vrate...pljuvanje po lotitu 24/7 pa su onda s njim u dilu za koreografiju...sve što rade u dosluhu s policijom...
Znak grupe su ukrali od engleza....napravili brend i prodaju ga vođe....

Diabolik vođa je u dilu sa Lotitom uzima pare ...on je i naredio vracanje medju barijere mada su se neke jake face usprotivile tome...a pare za koreo je dao Lotito ...u dilu su s policijom...sramota za ultras svijet......''2 500 eura i kazne zabrane za 20 Rominih navijača koji su privedeni zbog bakljade i dimnih bombi na putu prema Olimpicu u korteu'' (šta su uradili ti momci koje su krivično djelo napravili da bi bili kažnjeni !?) ... SRAMOTA .......čisto da se zna zašto oni mogu korteo i zašto mogu da prave koreografije po čitavoj tribini a mi ne....

Laziove seljačine kad su s onim nabildovanim Poljacima pravili korteo i bakljadu to može....kad s policijom šire koreografiju ...to može.....jbg oni su slizani sa policijom mi ne sarađujemo s njima niti ćemo ikad...trpi izgled tribine al tako je kako je.....dvostruki aršini ... jbg mi smo gradski klub navijača s ulica imamo u sebi taj inat i prkos i ludu ljubav prema Romi i ne damo svoju slobodu ...nismo na prodaju ni pod koju cijenu...
Na kojim si drogama sine i tata bi. Ma nemoj nam pricati, kazes dil sa policijom. :lol: .I to sve placa Lotito. :lol: I jos vi navijaci sa ulica. Jeste, sa ulica Karachija, Cocenze i Corropolija. :lolno: Ajmeeee

Demant ti je jak k'o i broj/postotak navijača Lacia u Rimu,negdje oko 20% , eto 23 % (sadaka sistem) - i to iz usta Siniše Mihajlovića (jel ono on bio kapiten Lacia, Ohhh Siiiii)...ali on garant laže :D

Bio je zato Liverani kapiten Lacia,koji se inače proslavio prije toga sa mašući velikom zastavom Rome,slaveći Scudetto 2001 godine.
Da se tradicija nastavi pobrinuo se kapiten Candreva (koji navija za Romu) a ne smijemo zaboraviti pjevačko umijeće Parola koji pred derbi sa Romom pjeva himnu Rome (pred milionskim auditorijem,naravno pjeva himnu omiljenog kluba...koiliko to mora biti jaka ljubav prema Romi :clap: )

A stari poznavaoci se sjećaju još jednog kapitena Lacia- Radua i njegove slike za ''registraciju u savezu'' u trenerci Rome (urbana legenda se vrti po Rumuniji da je mislio da je obukao trenerku Rumunije :D )

btw. ja nikad kad sam bio u Rimu kad sam bio nisam vidio navijača Lacia, niti dres,niti zastavu,oni se odjednom stvore ispred Olimpika pred derbi izlete iz one šume ( k'o nekad Vandali da vandaliziraju Rim) i onda se vrate kasnije prigradskom linijom :D ..neki čak i pješke kroz šumu jer je poznaju k'o svoj dom...
Evidento je da ne poznaješ talijanski jezik što i nije neki ''bed'' ali haman i sa maternjim si k'o i sa japanskim...''Lotito nije u dilu s policijom (barem ne javno) navijači jesu, Lotito im je platio koreografiju..''

I sine, to ti priča babo koje navija za Romu još od prije Tottia, a prepostavljajući da nemaš više od 26 godina (ispravi me ako griješim) znači prije nego što si se rodio i koji je gledao Romu uživo više nego što ti imaš rekvizita od Lacia :kafa:

sve najbolje- per la terza squadra di Milano :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 apr 2017, 21:58

Fantasista je napisao/la:Poklonjen penal Laziu, sramota.
dal je penal poklonjen il ne, ne bih znao posto nisam najbolje vidio
al posto si ti gledao, bilo bi posteno da si dosao i rekao da Laziju nisu svirana dva penala na Parolu i Keiti

arbitru ocigledno nije palo na pamet da svira dva penala jednoj ekipi, kamo li tri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 apr 2017, 23:47

Romagnoli13 je napisao/la:I ovdje samo da pozdravim i poselamim sve članove našeg forumskog čopora, i želim im što više uspjeha u LP-a, pa de uzme i ta tituala. Također veliki selam i lijep pozdrav, za simpatizere drugog Kineskog kluba u Milanu.Te na kraju, veliki selam i pozdrav za najbolje poznavaoca fudbala na ovom dijelu foruma, našeg Chinija naravno. Do sljedećeg pisanja eselamu alejkum i lijepi pozdrav!
Sretan put i sve najbolje u Svedskoj :salut:

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 16 apr 2017, 02:11

Lupi je napisao/la:
Willer je napisao/la:
Lupi je napisao/la: Bojkot utakmica dok se ne maknu barijere pa se odjednom vrate...pljuvanje po lotitu 24/7 pa su onda s njim u dilu za koreografiju...sve što rade u dosluhu s policijom...
Znak grupe su ukrali od engleza....napravili brend i prodaju ga vođe....

Diabolik vođa je u dilu sa Lotitom uzima pare ...on je i naredio vracanje medju barijere mada su se neke jake face usprotivile tome...a pare za koreo je dao Lotito ...u dilu su s policijom...sramota za ultras svijet......''2 500 eura i kazne zabrane za 20 Rominih navijača koji su privedeni zbog bakljade i dimnih bombi na putu prema Olimpicu u korteu'' (šta su uradili ti momci koje su krivično djelo napravili da bi bili kažnjeni !?) ... SRAMOTA .......čisto da se zna zašto oni mogu korteo i zašto mogu da prave koreografije po čitavoj tribini a mi ne....

Laziove seljačine kad su s onim nabildovanim Poljacima pravili korteo i bakljadu to može....kad s policijom šire koreografiju ...to može.....jbg oni su slizani sa policijom mi ne sarađujemo s njima niti ćemo ikad...trpi izgled tribine al tako je kako je.....dvostruki aršini ... jbg mi smo gradski klub navijača s ulica imamo u sebi taj inat i prkos i ludu ljubav prema Romi i ne damo svoju slobodu ...nismo na prodaju ni pod koju cijenu...
Na kojim si drogama sine i tata bi. Ma nemoj nam pricati, kazes dil sa policijom. :lol: .I to sve placa Lotito. :lol: I jos vi navijaci sa ulica. Jeste, sa ulica Karachija, Cocenze i Corropolija. :lolno: Ajmeeee

Demant ti je jak k'o i broj/postotak navijača Lacia u Rimu,negdje oko 20% , eto 23 % (sadaka sistem) - i to iz usta Siniše Mihajlovića (jel ono on bio kapiten Lacia, Ohhh Siiiii)...ali on garant laže :D

Bio je zato Liverani kapiten Lacia,koji se inače proslavio prije toga sa mašući velikom zastavom Rome,slaveći Scudetto 2001 godine.
Da se tradicija nastavi pobrinuo se kapiten Candreva (koji navija za Romu) a ne smijemo zaboraviti pjevačko umijeće Parola koji pred derbi sa Romom pjeva himnu Rome (pred milionskim auditorijem,naravno pjeva himnu omiljenog kluba...koiliko to mora biti jaka ljubav prema Romi :clap: )

A stari poznavaoci se sjećaju još jednog kapitena Lacia- Radua i njegove slike za ''registraciju u savezu'' u trenerci Rome (urbana legenda se vrti po Rumuniji da je mislio da je obukao trenerku Rumunije :D )

btw. ja nikad kad sam bio u Rimu kad sam bio nisam vidio navijača Lacia, niti dres,niti zastavu,oni se odjednom stvore ispred Olimpika pred derbi izlete iz one šume ( k'o nekad Vandali da vandaliziraju Rim) i onda se vrate kasnije prigradskom linijom :D ..neki čak i pješke kroz šumu jer je poznaju k'o svoj dom...
Evidento je da ne poznaješ talijanski jezik što i nije neki ''bed'' ali haman i sa maternjim si k'o i sa japanskim...''Lotito nije u dilu s policijom (barem ne javno) navijači jesu, Lotito im je platio koreografiju..''

I sine, to ti priča babo koje navija za Romu još od prije Tottia, a prepostavljajući da nemaš više od 26 godina (ispravi me ako griješim) znači prije nego što si se rodio i koji je gledao Romu uživo više nego što ti imaš rekvizita od Lacia :kafa:

sve najbolje- per la terza squadra di Milano :salut:
Haj ti dijete malo prilegni, nije ti dobro.

slika

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 16 apr 2017, 09:44

Jel zavrsila utakmica na Meazzi il se jos igra? :hmmmmm:

Kakva je hajka bila nakon utakmice Juve Milan zbog slicne stvari a sad se usutili jer je regularno sudija produzio produzetak. Cuj 7 minuta mater mu jbem raspalu :lol:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 apr 2017, 09:56

Nije, eno još se ganjaju :)

Poslano sa mog LeTV x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 apr 2017, 10:35

Mago je napisao/la:Jel zavrsila utakmica na Meazzi il se jos igra? :hmmmmm:

Kakva je hajka bila nakon utakmice Juve Milan zbog slicne stvari a sad se usutili jer je regularno sudija produzio produzetak. Cuj 7 minuta mater mu jbem raspalu :lol:
Dupli standardi? Ma nemoguće, nikad ss.ba ne bi. :think:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.