Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nema vecih nacionalista od ujki iz Listice gdje nikada musliman nije zaigrao! Nadam se da su igraci Celika gledali utakmicu i da ce vas osakatit na terenu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I onda se cudimo sto naši klubovi iz Evropski takmičenja izbacuju vec u prvom ili drugom pretkolu?
Ko god izađe ove godine, doživjet će tešku blamažu, jer je najveći krivac za cirkus u svim ligama SAVEZ, koji ništa ne čini da poboljša barem za jedan stepen kvalitetu lige ali i regularnost.
Ovo što gledamo je bruka i sramota.
Da li se kod nas fudbal igra radi nacionalnih, vjerskih, partijskih ili drugih razloga? Ako igra, gasi sve lige redom i fudbal svesti na amaterski nivo, kako je to bilo u bivšoj SFRJ nakon onog rata, pa se tek par godina kasnije liga digla na profesionalni nivo.
Šta će tek biti sa A reprezentacijom kada Džekina generacija ode u zasluženu penziju? HAOS.
Neće vječno repka crpiti igrače iz inostranstva, jer će i to presušiti kad tad. Liga nam je na nivou Mozambičke lige.
Ako savez ne reaguje pod hitno, fudbal u BiH nakon 1903 godine, više neće ni postojati a sve su prilike da će biti tako.
Ko god izađe ove godine, doživjet će tešku blamažu, jer je najveći krivac za cirkus u svim ligama SAVEZ, koji ništa ne čini da poboljša barem za jedan stepen kvalitetu lige ali i regularnost.
Ovo što gledamo je bruka i sramota.
Da li se kod nas fudbal igra radi nacionalnih, vjerskih, partijskih ili drugih razloga? Ako igra, gasi sve lige redom i fudbal svesti na amaterski nivo, kako je to bilo u bivšoj SFRJ nakon onog rata, pa se tek par godina kasnije liga digla na profesionalni nivo.
Šta će tek biti sa A reprezentacijom kada Džekina generacija ode u zasluženu penziju? HAOS.
Neće vječno repka crpiti igrače iz inostranstva, jer će i to presušiti kad tad. Liga nam je na nivou Mozambičke lige.
Ako savez ne reaguje pod hitno, fudbal u BiH nakon 1903 godine, više neće ni postojati a sve su prilike da će biti tako.
Vec se guraju. Uzeli ove sezone bodova koliko nisu za citavu povijesttuzlak1987 je napisao/la:Pogurati Dinamo Donja Mahala da udju gdje im je mjestoRigoletto je napisao/la:Iduće godine na isti način slobodu istjerat i riješili smo sve probleme premier lige, napokon idemo igrati nogomet.
- Evolve
- Kontakt:
Cestitke Jajcanjma na muskoj utakmici. Nas nije htjelo u gol, oni zabise eurogol i to je to. Ovih par kmečavaca koji traze u drugima razloge svoje katastrofalne sezone, gdje tom istom izravnom konkurentu po golu neopale a prvi su kad treba s.rat okolo, je.beni ignore...
Jos jednom Cestitke Metalleghe.
Jos jednom Cestitke Metalleghe.
NK Široki Brijeg
-
TofiTofita
- Kontakt:
Izronit će Stari za one što ga vole.Rigoletto je napisao/la:
#istalilićelik
Pa dragi Hebiboviću
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pobjesnili zenicani i tuzlaci hahahahahhahahahah
AlemC85 je napisao/la:I onda se cudimo sto naši klubovi iz Evropski takmičenja izbacuju vec u prvom ili drugom pretkolu?![]()
Ovo što gledamo je bruka i sramota.![]()
Šta će tek biti sa A reprezentacijom kada Džekina generacija ode u zasluženu penziju? HAOS.![]()
Samo nastavi srat, bit ce jos i puno sladje zadnje kolo vam mahnuti papa u drugu ligu.avenija je napisao/la:Nema vecih nacionalista od ujki iz Listice gdje nikada musliman nije zaigrao! Nadam se da su igraci Celika gledali utakmicu i da ce vas osakatit na terenu.
Imao sam cak i odredjenih simpatija prema Celiku dosad, al kad vidim ovakve bljuvotine, gadite mi se. Prvo pogledaj utakmicu klaune glupi, pa onda komentiraj
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
-
TofiTofita
- Kontakt:
Široki je uvijek bio dobar domaćin, a i gost. Uvijek je bilo uzajamnog poštovanja, ali ovo večeras je dno dna.Carles je napisao/la:
Imao sam cak i odredjenih simpatija prema Celiku dosad, al kad vidim ovakve bljuvotine, gadite mi se. Prvo pogledaj utakmicu klaune glupi, pa onda komentiraj
Molim te odgovori mi,jesi li gledao utakmicu? Posteno?TofiTofita je napisao/la:Široki je uvijek bio dobar domaćin, a i gost. Uvijek je bilo uzajamnog poštovanja, ali ovo večeras je dno dna.Carles je napisao/la:
Bio sam na utakmici. Onaj tko nije gledao ni na TV-u moze samo ovako komentirati. Kao prvo jako sam se iznenadio kada sam vidio da je udarna ekipa unutra. Onda druga stvar kako su usli u utakmicu izgledalo mi kao da polufinale kupa igraju. Na desetke Ostrih startova, urlikali smo na Sabljica kada je nas najbolji obrambeni igrač BRALIC par puta lezao ozlijedjen i razbijene glave. Ne odgovaraju nam ovakve ekipe. Stvarno su mesari, preostati, ali vidjeti crni se mi i u Banja Luci. A vi sto govorite o namjestanju ocito niste gledali utakmicu. Po meni sa vise zelje su usli nego sto nam je uostalom trenutno potrebno.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Dobro poluvrijeme na Grbavici, prava utakmica, a ne ono sto smo navikli gledati u derbijima. Golovi izostaju, ali ce s ovom igrom doci barem jedan. Zeljo po meni bolji, mada je Sarajevo igralo sve bolje kako se blizio odmor. Atmosfera vrhunska.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Zeljo nastavlja da ne bira sredstva do titule
cist penal
cist penal
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Misle neko glup, 3 pobjede bez primljenog gola a danas se Siroki potrudio pa uputio cak 1 sut u okvir gola.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ako ono nije penal ne znam sta je??
SAMI SMO SI KRIVI I TAČKA! Može se do sutra ovdje srat o štimanjima i sličnim pizdarijama, ali sami smo se doveli u situaciju da ovisimo o drugima igrali oni regularno ili ne. I smanjite doživalj sa ustašama.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
O hebem te živote i čist penal...pa evo gledamo svi i zagriženi fanovi Sarajeva i ljudi se samo odvališe smijati..ultrasstyle_tz je napisao/la:Zeljo nastavlja da ne bira sredstva do titule
cist penal
Jesi li pogledao utakmicu prijatelju?avenija je napisao/la:Misle neko glup, 3 pobjede bez primljenog gola a danas se Siroki potrudio pa uputio cak 1 sut u okvir gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.