Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Carles
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Carles » 15 apr 2017, 20:13

avenija je napisao/la:Nema vecih nacionalista od ujki iz Listice gdje nikada musliman nije zaigrao! Nadam se da su igraci Celika gledali utakmicu i da ce vas osakatit na terenu.
Samo nastavi srat, bit ce jos i puno sladje zadnje kolo vam mahnuti papa u drugu ligu.

Imao sam cak i odredjenih simpatija prema Celiku dosad, al kad vidim ovakve bljuvotine, gadite mi se. Prvo pogledaj utakmicu klaune glupi, pa onda komentiraj
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 15 apr 2017, 20:15

Carles je napisao/la:
Imao sam cak i odredjenih simpatija prema Celiku dosad, al kad vidim ovakve bljuvotine, gadite mi se. Prvo pogledaj utakmicu klaune glupi, pa onda komentiraj
Široki je uvijek bio dobar domaćin, a i gost. Uvijek je bilo uzajamnog poštovanja, ali ovo večeras je dno dna.

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 15 apr 2017, 20:17

TofiTofita je napisao/la:
Carles je napisao/la:
Široki je uvijek bio dobar domaćin, a i gost. Uvijek je bilo uzajamnog poštovanja, ali ovo večeras je dno dna.
Molim te odgovori mi,jesi li gledao utakmicu? Posteno?

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 15 apr 2017, 20:17

Bio sam na utakmici. Onaj tko nije gledao ni na TV-u moze samo ovako komentirati. Kao prvo jako sam se iznenadio kada sam vidio da je udarna ekipa unutra. Onda druga stvar kako su usli u utakmicu izgledalo mi kao da polufinale kupa igraju. Na desetke Ostrih startova, urlikali smo na Sabljica kada je nas najbolji obrambeni igrač BRALIC par puta lezao ozlijedjen i razbijene glave. Ne odgovaraju nam ovakve ekipe. Stvarno su mesari, preostati, ali vidjeti crni se mi i u Banja Luci. A vi sto govorite o namjestanju ocito niste gledali utakmicu. Po meni sa vise zelje su usli nego sto nam je uostalom trenutno potrebno.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 apr 2017, 20:17

Dobro poluvrijeme na Grbavici, prava utakmica, a ne ono sto smo navikli gledati u derbijima. Golovi izostaju, ali ce s ovom igrom doci barem jedan. Zeljo po meni bolji, mada je Sarajevo igralo sve bolje kako se blizio odmor. Atmosfera vrhunska.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 apr 2017, 20:18

Zeljo nastavlja da ne bira sredstva do titule

cist penal
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 apr 2017, 20:18

Misle neko glup, 3 pobjede bez primljenog gola a danas se Siroki potrudio pa uputio cak 1 sut u okvir gola.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 apr 2017, 20:19

Ako ono nije penal ne znam sta je??

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 15 apr 2017, 20:19

SAMI SMO SI KRIVI I TAČKA! Može se do sutra ovdje srat o štimanjima i sličnim pizdarijama, ali sami smo se doveli u situaciju da ovisimo o drugima igrali oni regularno ili ne. I smanjite doživalj sa ustašama.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 15 apr 2017, 20:19

ultrasstyle_tz je napisao/la:Zeljo nastavlja da ne bira sredstva do titule

cist penal
O hebem te živote i čist penal...pa evo gledamo svi i zagriženi fanovi Sarajeva i ljudi se samo odvališe smijati..

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 15 apr 2017, 20:19

avenija je napisao/la:Misle neko glup, 3 pobjede bez primljenog gola a danas se Siroki potrudio pa uputio cak 1 sut u okvir gola.
Jesi li pogledao utakmicu prijatelju?

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 apr 2017, 20:20

Cist penal..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 apr 2017, 20:20

Sta je penal ako ovo nije, lopta prosla, Duljevic oboren od Stevanovica. Nastavlja Zeljeznicar svoj niz utakmica gdje ga sudije guraju u ovoj polusezoni
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 15 apr 2017, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 15 apr 2017, 20:20

Carles je napisao/la:
avenija je napisao/la:Nema vecih nacionalista od ujki iz Listice gdje nikada musliman nije zaigrao! Nadam se da su igraci Celika gledali utakmicu i da ce vas osakatit na terenu.
Samo nastavi srat, bit ce jos i puno sladje zadnje kolo vam mahnuti papa u drugu ligu.

Sve ce doci na svoje, ja sam gledao utakmicu na areni, ono je predstava u pozoristu, nazalost. Zelim vam debakl na grbavici, a onda na BP i da vas i mi dokrajcimo.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 15 apr 2017, 20:20

4040deuce je napisao/la:
Carles je napisao/la:
Molim te odgovori mi,jesi li gledao utakmicu? Posteno?
Posljednjih 20 minuta. Dovoljno je bilo vidjeti ponašanje Menala kod one prilike. Igralo se bez ikakve želje. Razumijem, kup je tu, štede se ljudi, ali ovaj jadni Metalleghe ne može nikome zabit osim Širokom i Zrinjskom, i to u gostima.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 apr 2017, 20:20

Kmeljo opet sa 12 igraca na terenu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2017, 20:20

Signore je napisao/la:Dobro poluvrijeme na Grbavici, prava utakmica, a ne ono sto smo navikli gledati u derbijima. Golovi izostaju, ali ce s ovom igrom doci barem jedan. Zeljo po meni bolji, mada je Sarajevo igralo sve bolje kako se blizio odmor. Atmosfera vrhunska.
Baš otvorena utakmica, bez valjanja i krvničkih startova. Mi malo bolji, imali smo par puta pritisak, Lendrić baš loše reagovao, ali najbolju šansu je imao Hebibović.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 15 apr 2017, 20:21

Carles je napisao/la:
slažem se, tome ste doskočili pa iduće sezone nećete igrati sa Širokim. Svaka čast
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 15 apr 2017, 20:22

Rigoletto je napisao/la: slažem se, tome ste doskočili pa iduće sezone nećete igrati sa Širokim. Svaka čast
Sve 5, samo bi te zamolio da ubuduće ne repliciraš na moje postove. :D

Avantii
Kontakt:

Post Postao/la Avantii » 15 apr 2017, 20:23

Bilo je kontakta, igrac Sarajeva je dao loptu u for. Svakako diskutabilna situacija. Ne bi bila greska ni da je svirao penal.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []