FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ponekad se zapitam, da li je stid ovog Mullera.
Evo Arjena, da okonca patnju.
Evo Arjena, da okonca patnju.
Mulca bi otreslo dijete iz šestog razreda osnovne.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nema od nas ništa, otpišite i to da ćemo nešto u utorak napraviti, nema šanse.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kao prvo veliki minus Carlu što nije pružio šansu Sanchesu, sramota!
Drugo, još jedna sramota da ne možemo pobijediti sa igračem više, ali kako ćemo kad nema ko dati gol.
Muller kao špic nikako! Kad se počeo izvlačiti na krilo stvorili smo 2 prilike, jednu ogromnu koju Lahm nije iskoristio.
Također, molite Boga da se oporave Hummels i Boa da ne gledamo Bernata u prvih 11.
Drugo, još jedna sramota da ne možemo pobijediti sa igračem više, ali kako ćemo kad nema ko dati gol.
Muller kao špic nikako! Kad se počeo izvlačiti na krilo stvorili smo 2 prilike, jednu ogromnu koju Lahm nije iskoristio.
Također, molite Boga da se oporave Hummels i Boa da ne gledamo Bernata u prvih 11.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Eh, sad kad smo promašili sve što se moglo promašiti, idemo u Madrid po golove. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kakva utakmica Renata, kako se bori momak, do zadnje kapi krvi za svaku loptu
Moguće da je Carla strah pošto je ispušio dosta prvenstava u trenerskoj karijeri pa previše fokusa daje na ligi, treba mu neko reći da smo BL već uzeli pa makar juniori igrali do kraja.
Moguće da je Carla strah pošto je ispušio dosta prvenstava u trenerskoj karijeri pa previše fokusa daje na ligi, treba mu neko reći da smo BL već uzeli pa makar juniori igrali do kraja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
To pod d izbriši, nije smiješno štaviše, s takvim stvarima se ne šali.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 15 apr 2017, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Za nepovjerovati koliko su neki igrači grohnuli u odnosu na sezone prije... Muller i Alaba se takmiče ko će biti gori...
A Bernat... Ja veću fudbalsku neinteligenciju nisam vidio u Bayernu još od Cristiana Lell-a. Čak je Lell bio i efikasniji pa prije centaršuta je znao i pogledao ima li koga u tom prokletom 16tercu i gdje se ko nalazi a ovaj
A Bernat... Ja veću fudbalsku neinteligenciju nisam vidio u Bayernu još od Cristiana Lell-a. Čak je Lell bio i efikasniji pa prije centaršuta je znao i pogledao ima li koga u tom prokletom 16tercu i gdje se ko nalazi a ovaj
-
schickeria
- Kontakt:
Puno promašenih šansi al u biti vrlo dobro odigrano,leaa nam fali do bola i jasno je da je uprava ucinila katastrofu kad nije dovela zamjenu.....malo nelogično da vadi comana a uvodi alonsa kad imamo igraca vise ,alonso donosi brži pass ali izgubili smo okomitog igraca na krilu ,sasvim dobrog comana veceras
Pali smo i psihicki i fizicki u najgorem mogucem trenutku
Ima ovdje dosta i Carlove krivice,to je sad ocigledno..Ne znam cak i da prodjemo Real nekim cudom otrest ce nas drugi Madridski klub ili cak Juve,tako da mi je svejedno.
Samo ne mogu shvatit da neko toliko zaradjuje a da nije u stanju shvatiti da jedan napadac ne moze izgurati cijelu sezonu
Ima ovdje dosta i Carlove krivice,to je sad ocigledno..Ne znam cak i da prodjemo Real nekim cudom otrest ce nas drugi Madridski klub ili cak Juve,tako da mi je svejedno.
Samo ne mogu shvatit da neko toliko zaradjuje a da nije u stanju shvatiti da jedan napadac ne moze izgurati cijelu sezonu
Nije ni čudo što se Sanches nije snašao kad u njega Carlo nema uopšte povjerenja a i Kimmichu daje malo šansi samo još fali da nam ga uzme Pepun.Kako god da se ova sezona završi moraće će se odriješiti kesa na ljeto ako misle ostati uz bok Realu i Barceloni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bernat
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Muller je smijesan igrac,ne kontam,klub Bayernovog renomea da nema solidnu zamjenu za Lewu.Kontam da je Muller dijete Bayerna,Njemac,i da je imo strasne sezone ranije,ali ovako blijede partije pruza uzas.,a pritom igra skoro uvijek.Ovo ne izgleda nikako dobro pred mec sa Realom.Izgleda da opet sezonu zavrsavamo u aprilu.A ko bi rekao,prije 10 dana,sve je izgledalo odlicno.
Fullback je napisao/la:Muller je smijesan igrac,ne kontam,klub Bayernovog renomea da nema solidnu zamjenu za Lewu.Kontam da je Muller dijete Bayerna,Njemac,i da je imo strasne sezone ranije,ali ovako blijede partije pruza uzas.,a pritom igra skoro uvijek.Ovo ne izgleda nikako dobro pred mec sa Realom.Izgleda da opet sezonu zavrsavamo u aprilu.A ko bi rekao,prije 10 dana,sve je izgledalo odlicno.
necu se izjasnjaavati o njegovim kcalitetima ali,znam da je smijesno da je ovkavmiler ove szone uspio izvuici ugvor sa 15 miliona godisnje
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
-
Nerminovic
- Kontakt:
sjetimo se da smo odbili ponodu od £85m za Mullera 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ljudi nakon jedne lose sezone prodaju Mullera
Njemu je ovo prva losa sezona u karijeri i vi bi ga prodali odmah.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nije stvar u tome sto trenutno jako lose igra, nego bi ja Thomasa iz najboljih dana prodao za £85m kako sad igra ne vrijedi ni £30mharden je napisao/la:Ljudi nakon jedne lose sezone prodaju Mullera![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- muhamedhulk
- Kontakt:
Müller i ovako los ima 10 ass
Jos danas dva puta namjesti, Comanu i Lahmu(mislim), jbg stas' vise?
Nije on spic, sidras...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sreca da u upravi kluba ne misle isto kao i tiNerminovic je napisao/la:Nije stvar u tome sto trenutno jako lose igra, nego bi ja Thomasa iz najboljih dana prodao za £85m kako sad igra ne vrijedi ni £30mharden je napisao/la:Ljudi nakon jedne lose sezone prodaju Mullera![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.